Rozłam w kołobrzeskim PiS

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » czwartek, 8 lut 2007, 18:57

kacper napisał(a):Drogi Konsulu zauważ że to członkowie PiS-u mają wielki problem z lojalnością wobec koalicjanta. To oni złożyli projekt uchwały o odwołanie Gromka a potem ten projekt wycofali . To że dzisiaj nie ma decyzji w sprawie poparcia nie jest dla mnie zaskoczeniem . Zbyt wielu pisuarczyków może na tym stracić , i tak naprawde w d.... mają prawo a liczy się ich prywatny interes . I nie mów że tak nie jest , bo dowodem na moje słowa może być wtorkowe posiedzenie zarządu PiS i prawie do północy prowadzone burzliwe "rozmowy"

Podsłuchujesz za ściany???? :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kacper » czwartek, 8 lut 2007, 18:59

Kupiłem duże szklanki :lol: :lol: :lol:
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » czwartek, 8 lut 2007, 19:00

Achaja napisał(a):Nie oszukujmy się od początku każde inne zdanie PO niż PiSu było odbierane z krzykiem jako zrywanie koalicji itp. itd.

Na ostatniej sesji radny Kozera powiedział, ze jedynym z Platformy, na którego mogą liczyć to prezydent Janusz Gromek... jak widac PiS na J.Gromka tak, ale odwrotnie niestety nie...

oj jak szybko PiS zmienił zdanie, już Janusz Gromek jest dla nich "be, a nie cacy"

A jak to się ma do ustaleń na komisjach, kieddy jest zgoda, do sytuacji na sesji, kiedy do akcji wkracza Pan S. Karpiniuk? Linijeczką po łapkach i już zdanie zmieniacie.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kacper » czwartek, 8 lut 2007, 19:04

Nie słyszał bo maja za małe szklanki :lol: :lol:
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » czwartek, 8 lut 2007, 19:08

Taki to już ze mnie błędny rycerz :) A co do sytuacji w Waszym klubie radnych, żaden podsłuch nie jest konieczny, wystarczy radio i tv. Ale jak chcecie sami siebie oszukiwać, to mi nic do tego.
A wracając do tematu, to chciałbym zapytać autora tego topicu, gdzie ten rzekomy podział PIS następuje? Jakie są jego objawy i w ogóle co tam wyobraźnia wymyśli, tak więc?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » czwartek, 8 lut 2007, 19:10

kacper napisał(a):Nie słyszał bo maja za małe szklanki :lol: :lol:

Robisz off-topic. Gratuluję poczucia humoru tak na marginesie.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kacper » czwartek, 8 lut 2007, 19:11

Przecież drogi Konsulu cały czas piszę to samo - rozłam powstał w sprawie tego kogo porzeć - Gromka czy Bieńkowskiego . Przecież to oczywiste błędny rycerzu.
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » czwartek, 8 lut 2007, 19:16

Pytałem ponieważ podana przez Ciebie przyczyna w ogóle nie ma miejsca. Jak już Demurrer napisał wcześniej, "żelowe kwiatki" nie mają żadnego wpływu na sytuację w kołobrzeskim Pisie. Także wpływy PO zostały utracone, adios pomidory :) Ale oczywiście możecie uważać, że tak nie jest, że wciąż jest sytuacja, kiedy pan Karpiniuk chwali się, że PIS zrobi co on każe. A tu taka niespodzianka, siok normalnie.
Pozdrawiam i kończę temat z mojej strony.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kacper » czwartek, 8 lut 2007, 19:18

To jest Twoje zdanie i pozwól że mam odmienne . POzdrawiam
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez mimoza » poniedziałek, 12 lut 2007, 08:40

czyli wszystko jest OK ?
mimoza
Rycerz forum

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg