Rozłam w kołobrzeskim PiS

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Syriusz » środa, 7 lut 2007, 12:49

Nie tylko o to mi szło. Słynie z tego, że odwraca się od przyjaciół kiedy ma w tym interes, tylko tyle.
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez pifpaf » środa, 7 lut 2007, 13:00

Syriusz napisał(a):Nie tylko o to mi szło. Słynie z tego, że odwraca się od przyjaciół kiedy ma w tym interes, tylko tyle.

Oj to bardzo brzydka cecha! Obyś się mylił ... Nie znam - nie oceniam ...
pifpaf
Dyskutant

Postprzez Miki » środa, 7 lut 2007, 13:27

Czyżby Achaja zaszła ci czyms za skórę?

O przechodzeniu lisków już kiedyś pisałem i jest to chyba najlepsza osoba do tego przykładu :P
Miki
Ważniak

Postprzez Syriusz » środa, 7 lut 2007, 14:03

Miki napisał(a):Czyżby Achaja zaszła ci czyms za skórę?

O przechodzeniu lisków już kiedyś pisałem i jest to chyba najlepsza osoba do tego przykładu :P

Sam nie znam, ale bardzo dużo słyszałem :twisted:

Mniejsza o to, niczym mi nie za szła. A szkoda :wink:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez U-S » środa, 7 lut 2007, 18:12

Temat jest o rozłamie w Pisie, a zeszło na temat o Achai. Chciałabym tylko dodać, że jest to osoba, która serce i duszę przyjaciołom oddaje, osobiście przyjaźnimy się już długo i mogę zaręczyć, że nie raz i nie dwa i nie 10 to ona wyciągała pomocną dłoń, zawsze była kiedy ją potrzebowałam. więc sądzę, że Syriusz i Miki nie mieli tej przyjemności mieć taką przyjaciółkę, a szkoda, mogą tylko żałować. Nie wymyślajcie, bo plotkowanie na zasadzie "ja słyszałem" jest dla mnie i dla wielu innych mało wiarygodne. Prosze nie oczerniać :mlotek:
U-S
Weteran

Postprzez kacper » środa, 7 lut 2007, 21:31

Wracając do tematu - jutro konferencja a PiS dalej nie wie co robić . Wczoraj do 23 nic nie ustalili . Być może znowu przełożą konferencję ? :lol: :lol: :lol:
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » środa, 7 lut 2007, 21:46

Być może kołobrzeski poseł z ramienia Pisu pracuje w Warszawie, a poseł z ramienia PO jest w każdej chwili uchwytny w Kołobrzegu. Wyobraź też sobie, że czasami obowiązki wynikające z bycia posłem przeszkadzają w przebywaniu w Kołobrzegu i bycia na każde zawołanie. Oczywiście ta zasada odniośnie (PO)sła zapewne nie obowiązuje.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kacper » środa, 7 lut 2007, 22:56

Nie rozśmieszaj mnie . PiS nie ma jednolitego stanowiska swoich członków i odwleka konferencje pod byle pozorem . Zobaczymy jutro , bo wg mnie nic ciekawego nie nastąpi . A tak w ogóle to ciekawi mnie ilu jest członków PiS w powiecie?
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez kacper » środa, 7 lut 2007, 22:59

I jeszcze jedno - posiedzenia sejmu są od najbliższego poniedziałku . Sprawdzałem na stronach sejmu w tym tygodniu nie ma żadnych komisji czy innych sejmowych posiedzeń . Tak więc BYĆ MOŻE poseł PiS wałkoni się za pieniądze podatnika w stolicy i ma gdzieś Kołobrzeg
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez kacper » czwartek, 8 lut 2007, 16:18

No i Pisuarczycy boją się postawić na Henia . Ale nie będą się tak obijać , potrzebne jest jasne określenie po czyjej stronie stają.
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » czwartek, 8 lut 2007, 18:20

kacper napisał(a):No i Pisuarczycy boją się postawić na Henia . Ale nie będą się tak obijać , potrzebne jest jasne określenie po czyjej stronie stają.

Myślę, że z Twojego pogardliwego tonu wynika, jak jest tak naprawdę stosunek PO do swoich koalicjantów. Kiedy jest to niezbędne PO ( poparcie PIS dla pana Gromka to warunek sine qua non powtórnego zwycięstwa ) to z ust (PO)sła padają patetyczne sfomułowania o lojalności, odpowiedzialności koalicjanta. Już nawet nie PO nie próbuje ukrywać swojej obłudy i cynizmu. Ja mam tylko nadzieję, że w kołobrzeskiej Platformie jest jakaś część jej członków, która nie kroczy potulnie za swoim "wodzem".
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kacper » czwartek, 8 lut 2007, 18:29

Drogi Konsulu zauważ że to członkowie PiS-u mają wielki problem z lojalnością wobec koalicjanta. To oni złożyli projekt uchwały o odwołanie Gromka a potem ten projekt wycofali . To że dzisiaj nie ma decyzji w sprawie poparcia nie jest dla mnie zaskoczeniem . Zbyt wielu pisuarczyków może na tym stracić , i tak naprawde w d.... mają prawo a liczy się ich prywatny interes . I nie mów że tak nie jest , bo dowodem na moje słowa może być wtorkowe posiedzenie zarządu PiS i prawie do północy prowadzone burzliwe "rozmowy"
kacper
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg