Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Nemo » środa, 7 lut 2007, 13:49

yennefer napisał(a):głowa już mnie boli po całym dniu w książkach, czuje sie o tak - :slina: (.....)
ehh...cieżki przypadek jestem, normalnie powinnam dostać medal za lenistwo :lol:
no dobra, już nie myślę..nic a nic, chyba pora spać, bo nic tu nie zdziałam :P

:lol: No . no .... a któż to dał znak życia!! :P Yenn dasz rade!! :ciezar: Pamiętaj tylko by się uzbroić w wiedzę [smilie=guns.gif] i ......te jak im tam....pomoce naukowe... :wink: [smilie=book.gif]

Poza tym wisisz mi wyjście na ..... :beer: :wink: :twisted: :twisted:

Minas-> nie martw się!!! :przytul: :przytul: :przytul: Dasz rade!! :) Pamietaj jak nie drzwiami to oknem itp. ...... :przytul: swoją drogą pokaż kto Ci zrobił krzwyde , a ja zaraz tej osobie nabije kuku....[smilie=chair.gif] :boks:
:drunk: Have a nice flight!! :wink:

Humorek dość dobry. :D Ale węzełki wciąz dokuczają..... ;/ :( :...: [smilie=weep.gif]
Nemo
Ważniak

Postprzez Syriusz » środa, 7 lut 2007, 14:07

Wreszcie śnieg!! :D Trochę zimy i jest dobrze!
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez barmaid » środa, 7 lut 2007, 16:38

A ja sobie dzisiaj weszłam po schodach ( piękne jeszcze nie są, ale wygodne za to barrrrdzo :] ) Zamknęłam oczy i wyobraziłam sobie ściany i okna i siebie samą w piżamce. A potem zajrzałam do pokoju synka ( jasna główka wystaje spod kołderki...ciii niech sobie pośpi ) po czym majestatycznie zeszłam po schodach do zalanej słońcem kuchni na poranną ricore - oczywiście w wyobraźni ;) Jeszcze troszkę, wytrzymaj, będzie pięknie za chwil parę :)
barmaid
Rycerz forum

Postprzez Olga » środa, 7 lut 2007, 17:03

Przez godzinę dzwoniłam do cholernej przychodni! :ranting: Na dwa numery! Były albo zajęte, albo nikt nie obierał, a momentami miałam wrażenie, że ktoś podnosi słuchawkę i odkłada, po czym następowała dręcząca cisza :| No cholera jasna... czułam się jakbym próbowała zadzwonić do dziekanantu :lol: To są metody siedziących tam pań :> Ale wreszcie po ciężkich bojach ktoś odebrał łaskawie i ze mną pogadał. Załatwiłam to co miałam załatwić :) Jutro czeka mnie wycieczka, której już się boję :maruda:
Mam dzisiaj bojowy nastrój więc zrezygnuję z kupna czegoś z % bo już mnie wogóle rozniesie :lol: Staram się znaleźć w sobie motywację do wyjścia do sklepu :| Muszę.. muszę.. idę :)
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez EwkaNOE » środa, 7 lut 2007, 23:44

zrobiłam zakupy i czuje się lepiej - nowiuteńki telefonik-piękny
EwkaNOE
Rozgrzewa się

Postprzez cichy » czwartek, 8 lut 2007, 00:07

to byl cudowny dzien :) :roll: dawno nie bylo mi tak dobrze :) szkoda tylko, ze sie juz skonczyl :/
dziekuje Ci Kochanie :* :* :*
jeszcze tylko jutro wspanialy wieczor i powrot na uczelnie :( ... nie chce mi sie wracac :/
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Postprzez yennefer » czwartek, 8 lut 2007, 02:14

pastor napisał(a):...wszystko się zmienia, ale nie mój sarkazm, wredota, ironia, przeplatane boskim humorem i ogromnym błogostanem mojego malutkiego jestestwa... :twisted: :twisted: :twisted:

hyhy, podpisuje się pod tym... :roll: :twisted:
swoją drogą, jak ja lubię subtelnie wciskać sarkazm, gdzie tylko się da...ot takie małe zboczenie :oops:
tylko musze sobie poradzić z jednym "małym" problemem...no może nie tak małym... ale popracuję nad tym 8)
yennefer
Mieszka tu

Postprzez keeper » czwartek, 8 lut 2007, 14:37

:lol: dobrze jest tzn wesoło,nie moge rozmawiac przez telefon bo dusze się ze smiechu i zarażam rozmówców, a głupawka strasznie trudna jest do wyleczenia i tak wisimy na tym telefonie 5 minut i kładziemy się ze smiechu :lol: Śnieg pada,wyspy sparaliżowane,ja bym powiedziala,ze to białe szaleństwo. A wieczór zapowiada się nie bardziej "normalnie"..i tak powinno być kochani. :oops:
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark