Foreigner napisał(a):W ubiegłym roku radny Pis powiatu kołobrzeskiego Krzysztof Legun został przewodniczącym rady nadzorczej polskiego Radia Koszalin (jak wiadomo pozwalało mu na to doświadczenie) i ten dzień był chyba najgorszym dniem w kilkudziesięcioletniej jego historii. W ubiegłym tygodniu rozmawiałem z kolega, pracownikiem rozgłośni, powiedział, że od dłuższego czasu poszukuje nowej pracy, tak zresztą podobno jak większość pracowników łącznie z redaktorami. Podobno Legun wywiera ciągłe naciski dotyczące kształtu i formy audycji, czego najlepszym przykładem jest sprawa redaktora Rudnika. Nawet pospiesznie ściągnięte posiłki z Kołobrzegu (dyrektor finansowy) po dwóch miesiącach odszedł, nie wykorzystując nawet okresu próbnego. Ale to posługując się retoryką kołobrzeskiego Pis i Centroprawicy powinien być topic- Jak i gdzie dostać pracę w Koszalinie.

Miki napisał(a):O ile wiem, bo też mam znajomego w radio, to on raczej reprezentuje interesy załogi i związkowców i bardzo liczy sie z ich opiniami na wszystkie tematy.

Syriusz napisał(a):Miki napisał(a):O ile wiem, bo też mam znajomego w radio, to on raczej reprezentuje interesy załogi i związkowców i bardzo liczy sie z ich opiniami na wszystkie tematy.
Jak na polityka, to dużo masz znajomych![]()
![]()
![]()
A to dobre
proszę o więcej
A poza tym widzę, że ktos tutaj szuka prowokacji i używa bezpodstawnych pomówień

pifpaf napisał(a):Messenger napisał(a):Całe nasze miasto nadaje sie do Faktu
Zgadzam się i nie jest to śmieszne

Miki napisał(a):O ile wiem, bo też mam znajomego w radio, to on raczej reprezentuje interesy załogi i związkowców i bardzo liczy sie z ich opiniami na wszystkie tematy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości