Hasky napisał(a):konferencja przelozona na czwartek. Czyzby hehe przygotowywania dłużej trwały
Dało się ciała, to trzeba dobry bajer wymyślić!

Semerchet napisał(a):skorpion napisał(a):Żeby było jasne, ja nie wiem za który rok urlop nie zostal wykorzystany. Wiem ( i Ty też dobrze wiesz),że ekwiwalent te 15 tys. był wyplacony w grudniu 2006.
I żebyś nie mówił nic o zaciemnianiu napiszę chyba całkiem jednoznacznie - uważam, że kwota ok. 150 tys. dochodu w 2006 roku powinna być wpisana w pkt. VIII oświadczenia majatkowego p.Henryka Bieńkowskiego złożonego 4 .12.2006 w biurze RM oraz w oświadczeniu majatkowym sekretarza gminy Mielno złożonym w Mielnie 2.01.2007r.
Jeszcze krótki cytat z druku oświadczenia majątkowego -"Powyższe oświadczenie skladam świadomy, iz na podstawie art. 233 par.1 KK za podanie nieprawdy laub zatajenie prawdy grozi kara pozbawienia wolności"
Dobrze też wiemy w którym momencie napisałeś nieprawdę.
??? To ilu Was????? I wskaz tę nieprawdę.Hasky napisał(a):Henryka Bienkowskiego sprawdzi prokurator..
Więcej oczywiscie na Gazeta Pracy Kołobrzeg
Boją się, że H.B. może wygrać te wybory i szukają na niego haka, aby móc go pogrążyć
Bezskutecznie niestety 
BLAaa napisał(a):Nie, nie jest to wierzchołek góry lodowej. ja takich sformułowan nie uzyłem.
Mówiąc o moich watpliwościach, miałem na mysli jedno - uważałem i dalej uwazam, że oświadczenia dotyczące małzonków i rodzin radnych miał obowiązek składac każdy rady (nawet kawaler). Jeżeli w przypadku jakiegos radnego okolicznosci nie zachodziły, powinien wpisac we właściwym miejscu "nie dotyczy". tak zrobili radni Rady Miasta Szczecin. Wojewoda interpretuje to nieco inaczej. Nie sprzeczam się. Chociaz gdybym to ja miał rację, to w całym kraju byłoby trzesienie ziemii.
Błędy sie zdarzają. Panu Henrykowi należałoby zadac pytanie, dlaczego w oświadczeniu z 2.01.2007r nie wpisał, że pobiera diete radnego rady Miejskiej...
Dlatego twierdziłem i twierdzę, że przepisy wciaż sprawiaja samorządowcom kupe problemów.
pifpaf napisał(a):Zadam pytanie Blaa: Czy inni nasi radni miejscy (oprócz Bieńkowskiego) popełnili błędy w swoich oświadczeniach? Pewnie wiesz, ponieważ dociekliwie je prześwietlałeś.
zastanawia mnie taka rzecz, że gdybym ja składała oświadczenie 12 grudnia (taka byłaby data oświadczenia) i o tej godzinie o której bym je wypełniała nie miałabym na koncie diety, a potem okazałoby sie, że dieta wpłynęła właśnie tego dnia, to jak ja miałabym udowodnić, że złożyłam oświadczenie nie mając jeszcze wiedzy że w danym dniu otrzymam dietę??
Achaja napisał(a):jesli pozwolisz - ja przegladałam oświadczenia i z przykrościa stwierdzam błedy w oswiadczeniach kilku radnych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 4 gości