Straszą nas, uwaga.

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mtex » poniedziałek, 5 lut 2007, 08:17

Semerchet operowanie klamstwem jest widać Twoja specjalnością a zrozumienie wypowiedzi innych znacznym problemem. Tyle, że nie wywołuj tematu którego tak naprawdę nie ma, chyba, że chodzi Ci wyłącznie o obrażanie innych.
Jeżeli ktoś stwierdzi ,że dużo ludzi nie placi abonamentu TV czy to jest wniosek o chodzenie po domach i sprawdzanie czy ktoś posiada nieoplacony telewizor.
mtex
Bywalec

Postprzez Semerchet » poniedziałek, 5 lut 2007, 08:39

A kto pisał , że Tessikowski będzie chodził po mieszkaniach ? Ja ? Wybacz , ale tak durnego pomysłu jak pan radny przedstawił nikt jeszcze nie wymyślił i nie dziwię się , że tak to się wszystkim kojarzy - z chodzeniem po mieszkaniach. Wiem co słyszałem z ust tego pana.....polecam piątkową lakalną prasówkę, tam jest świetny artykuł na ten temat. :x
Dla mnie to próba zastraszenia - coś w stylu siedź cicho , bo cię sprawdzimy. Myślę , że wszyscy to odebrali w ten sam sposób.
Semerchet
Ważniak

Postprzez mtex » poniedziałek, 5 lut 2007, 08:54

Przykro, ale dalej brniesz w kłamstwie, bo nikt nie przedstawiał jakiegokolwiek pomysłu na sprawdzanie czegokolwiek i kogokolwiek ( chyba ,że Ty masz jakieś fobie).

"Dla mnie to próba zastraszenia - coś w stylu siedź cicho , bo cię sprawdzimy. Myślę , że wszyscy to odebrali w ten sam sposób."

W ten sposób może Ty to odebrałeś i wciskasz to innym. Powołujesz się na piątkową -prasówkę, czyli dalej kłania się czytanie ze zrozumieniem .W tym temacie w piatkowych kulisach chyba bardziej zrozumiale nie można było się odnieść.
mtex
Bywalec

Postprzez Semerchet » poniedziałek, 5 lut 2007, 09:15

Wybacz misiu, ale Tessikowski mówił o sprawdzaniu legalności programów osób piszących na tym forum, nie na wszystkich forach i we wszystkich domach. Myślę, że teraz zmiana śpiewki nastepuje, a może radny mówi coś czego nie rozumie.
Semerchet
Ważniak

Postprzez mtex » poniedziałek, 5 lut 2007, 09:20

Otóż nie mówił o sprawdzaniu czegokolwiek i na tym polega Twoje wciskanie kitu. Sprawdzanie legalności Ty niestety sobie wymyśliłeś, nie wiadomo zresztą w jakim celu.Poza tym doskonale wiesz ,że w każdej wypowiedzi ważny jest kontekst.Tak więc przemyśl swoje wynurzenia.
mtex
Bywalec

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 5 lut 2007, 09:30

a teraz niech ktos ladnie napsize
w jakiej gazecie jaki artykul
tez chcialbym przeczytac
j0shu4
Moderator

Postprzez pifpaf » poniedziałek, 5 lut 2007, 10:56

mtex - jakie ściemnianie , ja też słyszałam coś podobnego od p.Tessikowskiego w Klinczu ;/ ale dokładne żródło niech poda autor programu
pifpaf
Dyskutant

Postprzez cushu » poniedziałek, 5 lut 2007, 13:03

Przeciez Klincz jest dostepny w internecie. Mozna sobie zobaczyc i podac dokladny cytat z zaznaczeniem, w ktorej minucie programu zostało to powiedziane, a nie klocic sie... Ja nie ogladalem, wiec nie wiem.
cushu
Terminator

Postprzez Vin » poniedziałek, 5 lut 2007, 15:27

Vin
Uzależniony

Postprzez Messenger » poniedziałek, 5 lut 2007, 20:02

Messenger
Ważniak

Postprzez Messenger » poniedziałek, 5 lut 2007, 21:19

kontrola :?: :roll: :?
Messenger
Ważniak

Postprzez Semerchet » poniedziałek, 5 lut 2007, 23:23

Semerchet
Ważniak

Postprzez Palacz » wtorek, 6 lut 2007, 08:32

Ja proponuje sprawdzić licencje na myślenie panu T. Pamiętam tego gościa bo mieszkał umnie na podwórku zapamietałem go jako nic!!. Nic nie znaczący człowiek typu trep oczywiście bez obrazy dla normalnych ludzi. Może najwyższa pora zacząć się interesować poprawą życia mieszkańców Kołobrzegu. Niech zacznie sprawdzanie od swojej d....y.
A druga sprawa to na jakiej podstawie dostanie adresy użytkowników tkk. Bo raczej takich uprawnień nie ma .??
Palacz
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg