Pierwszy kontrkandydat dla obecnego prezydenta w wyborach

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Pierwszy kontrkandydat dla obecnego prezydenta w wyborach

Postprzez kacper » sobota, 3 lut 2007, 09:51

"Tak, będę kandydował na prezydenta miasta. Jest to mój obowiązek wobec wszystkich kołobrzeżan" - Henryk Bieńkowski na e-miasto
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » sobota, 3 lut 2007, 09:53

Generalnie nic do niego nie mam, ale jeszcze się zdziwi...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez skorpion » sobota, 3 lut 2007, 09:57

BLAaa, Ty wiesz ile kosztowalo miasto odszkodowanie dla PUI? po decyzjach "nowego" kandydata?
skorpion
Twardziel

Re: Pierwszy kontrkandydat dla obecnego prezydenta w wyborac

Postprzez Wald » sobota, 3 lut 2007, 10:24

kacper napisał(a):"Tak, będę kandydował na prezydenta miasta. Jest to mój obowiązek wobec wszystkich kołobrzeżan" - Henryk Bieńkowski na e-miasto

Wszystkich kołobrzeżan? Proszę za mnie nie wyrażać moich opinii!... A myślę, że nie tylko za mnie!
Panie Henryku! Może Pan sobie odpuścić kandydowanie! Wyrażam to w imieniu ponad połowy kołobrzeżan, którzy na Pana nie głosowali!
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Konsul » sobota, 3 lut 2007, 14:39

Gadaj zdrów Wald. Ile głosów zyskał Twój kandydat? Pamięć już nie ta?
H. Bieńkowski tak powiedział, bo przejmuje się losami Kołobrzegu i ich mieszkańców, ma wiele do zaoferowania i niezbędne doświadczenie do realizacji swoich planów. Gorzka prawda dla niektórych.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez qrczak » sobota, 3 lut 2007, 14:46

skorpion napisał(a):BLAaa, Ty wiesz ile kosztowalo miasto odszkodowanie dla PUI? po decyzjach "nowego" kandydata?

Jakoś nie jestem w pełni przekonany czy sprawa PUI jest tylko sprawą p. Bieńkowskiego.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Konsul » sobota, 3 lut 2007, 14:52

Dla niektórych jest, dla PO ( nie całej ) prezydentura H. Bieńkowskiego to samo zło. Zapominają, że w niej partycypowali. To jest dopiero śmieszne.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » sobota, 3 lut 2007, 20:17

skorpion napisał(a):BLAaa, Ty wiesz ile kosztowalo miasto odszkodowanie dla PUI? po decyzjach "nowego" kandydata?

Oczywiście, że wiem. Byłem likwidatorem tego przedsiebiorstwa państwowego. O finansach i działaniach PUI wiem tak dużo, że aż niebezpiecznie. :wink:

Qrczak - masz rację, odnosze wrażenie, że w sprawie PUI "kandydat" był tylko wykonawcą chłodnej kalkulacji kilku macherów. Niestety to on ponosi za to odpowiedzialność.
Przy czym chciałbym zauwazyc, że to juz jest historia - nie ma po co do tego wracać. Mnie osobiście bardziej interesuje, co "kandydat" ma do powiedzenia nt. przyszłości.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez U-S » sobota, 3 lut 2007, 21:21

Konsulu, H.B. przejmuje się losami K-gu jak niejeden z nas,ale co może zaoferować to już pokazał. Temu panu społeczeństwo w wyborach podziękowało. Czas na polityczną emeryturkę. Nie wystarczy dobrze znać się na swojej pracy, trzeba do tego być jeszcze człowiekiem. Znasz taki cytat z "Romantyczności" Mickiewicza "miej serce i patrzaj w serce"? A tego temu panu brakuje.
U-S
Weteran

Postprzez Semerchet » niedziela, 4 lut 2007, 09:07

Etranger, po co piszesz głupoty ?
Semerchet
Ważniak

Postprzez kacper » niedziela, 4 lut 2007, 09:49

To nie głupoty to naga prawda
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez qrczak » niedziela, 4 lut 2007, 12:07

etranger napisał(a):
kacper napisał(a):"Tak, będę kandydował na prezydenta miasta. Jest to mój obowiązek wobec wszystkich kołobrzeżan" - Henryk Bieńkowski na e-miasto

Tylko kiedy :lol: niech zajmie się obowiązkami sekretarza Mielna.
Taki z niego sekretarz jak i z jego sekretarza Czarusia :lol:
Bidak nie poinformował wójta Mielna o terminie złożenia deklaracji i wójt jest w tej samej sytuacji co Gromek.

Gromka, jak i wójta Mielna poinformować powinny ich sztaby wyborcze, startując w wyborach powinno się ordynację znać. W przypadku Gromka to już w ogóle jaja, żeby nie znał jej poseł i radca prawny w jednej osobie, od naszego prezydenta nie wymagam znajomości jakiegokolwiek prawa bo to juz przekracza jego zdolności poznawcze.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » niedziela, 4 lut 2007, 12:53

qrczak napisał(a):Gromka, jak i wójta Mielna poinformować powinny ich sztaby wyborcze, startując w wyborach powinno się ordynację znać. W przypadku Gromka to już w ogóle jaja, żeby nie znał jej poseł i radca prawny w jednej osobie, od naszego prezydenta nie wymagam znajomości jakiegokolwiek prawa bo to juz przekracza jego zdolności poznawcze.

Zareczam, że niedługo poznacie inny przykład nieznajomości prawa. Albo jego ignorancji...
BLAaa
Uzależniony

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg