Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Miki » wtorek, 30 sty 2007, 13:38

skorpion napisał(a):[ Widziałem klincz i nie zauważyłem żadnych problemów z wypowiedziami K.L. a wręcz dostrzegam je u Tesikowskiego, który już robi kampanię Gromkowi.

A to ciekawe - na pytanie dotyczące chyba oblodzenia chodników K.L. mówi -"prawda zawsze zwycięży" czy coś w tym stylu :lol:

Widocznie uznał to pytanie za metaforę sytuacji politycznej.
Miki
Ważniak

Postprzez Messenger » wtorek, 30 sty 2007, 15:47

Widocznie wytłumaczenie zawsze się znajdzie :lol:
Messenger
Ważniak

Postprzez Konsul » wtorek, 30 sty 2007, 16:40

Słowa mistrza w tej dziedzinie. :D
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Messenger » wtorek, 30 sty 2007, 16:42

Miki napisał(a):
skorpion napisał(a):[ Widziałem klincz i nie zauważyłem żadnych problemów z wypowiedziami K.L. a wręcz dostrzegam je u Tesikowskiego, który już robi kampanię Gromkowi.

A to ciekawe - na pytanie dotyczące chyba oblodzenia chodników K.L. mówi -"prawda zawsze zwycięży" czy coś w tym stylu :lol:

Widocznie uznał to pytanie za metaforę sytuacji politycznej.

O tym pisałem ;/ Problem ze zrouzmieniem tekstu, mistrzu :wink:
Messenger
Ważniak

Postprzez dziewuszka » wtorek, 30 sty 2007, 22:11

Miki napisał(a): Z drugiej strony to nie dziwię ci się, że pewnych rzeczy nie jesteś w stanie zrozumieć, bo sądząc po twoich postach nie wybiegasz wiedzą zbyt daleko i oczywiste jest, że zwykły prosty szary człowiek nie rozumie pewnych fachowych terminów, jeśli rozumie chociaż cokolwiek. :lol: :lol: :lol:

Za to ja - padam na kolana przed Twoją inteligencją :D

Pozdrawiam :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez pifpaf » środa, 31 sty 2007, 14:14

Faktycznie Klincz kosi kosmos razem z podśmiewającym się z osób dzwoniących i wypowiadających prowadzący program ;/ :lol:
pifpaf
Dyskutant

Postprzez Miki » czwartek, 1 lut 2007, 10:15

Przyznam tutaj rację. Nasz dziennikarz czasami zachowuje się jakby to on był gościem i rzuca głupimi tekstami, a przecież jego rola to prowadzenie dyskusji. Ale czego mamy się spodziewać po tym mieście? Prezydent niedouczony a chcecie żeby dziennikarze byli fachowcami :lol: Parodia
Miki
Ważniak

Postprzez skorpion » czwartek, 1 lut 2007, 13:55

Miki napisał(a): Prezydent niedouczony a chcecie żeby dziennikarze byli fachowcami :lol: Parodia

Prosze admina o reakcje - można się niezgadzać z prezydentem, można nawet go nienawidzieć, ale to co wyżej zaprezentowal Miki to jest zwykle chamstwo. Miki dalej, pokaż swoje dyplomy ,wczoraj usunięto twój post gdzie pisałeś "podejżany" , na jakiej uczelni tego uczą??? Albo inaczej jeżeli chcesz pisać o niedouczonym prezydencie to miej odwage podpisać sie z imienia i nazwiska, jeśli nie masz odwagi to wyluzuj.
skorpion
Twardziel

Postprzez skorpion » czwartek, 1 lut 2007, 13:56

Oczywiście nie zgadzać bo zaraz ten douczony porawi
skorpion
Twardziel

Postprzez pifpaf » czwartek, 1 lut 2007, 14:32

skorpion po co te nerwy :)

Uważam, że dobrym rzecznikiem prezydenta Gromka byłby Easy Rider, ponieważ obaj panowie mają podobne poczucie humoru i sposób bycia - tylko, że jednemu z nich brak jest stosownego wykształcenia :cry: ale co tam :wink:
pifpaf
Dyskutant

Postprzez skorpion » czwartek, 1 lut 2007, 14:41

[quote="pifpaf"]skorpion po co te nerwy :)

Tu nie chodzi nawet o nerwy tylko o elementarną kulturę, ja też z wieloma piszącymi się nie zgadzam, powiem więcej , irytują mnie nawet czasami ale daleki byłbym od obrażania, ubliżania czy też stosowania epitetów. Z tym ,że mam świadomość , iż niektórzy wykorzystują anonimowość na maxa.
skorpion
Twardziel

Postprzez pifpaf » czwartek, 1 lut 2007, 14:46

skorpion napisał(a):"pifpaf"]skorpion po co te nerwy :)

Tu nie chodzi nawet o nerwy tylko o elementarną kulturę, ja też z wieloma piszącymi się nie zgadzam, powiem więcej , irytują mnie nawet czasami ale daleki byłbym od obrażania, ubliżania czy też stosowania epitetów. Z tym ,że mam świadomość , iż niektórzy wykorzystują anonimowość na maxa.

Tutaj muszę się z Tobą zgodzić, ja też tak mam, ciężko mi rzucać słowami i czuć się bezkarnie dzięki anonimowości :) To już chyba zależy od osobowości każdego z nas :roll:
pifpaf
Dyskutant

Postprzez Miki » piątek, 2 lut 2007, 13:01

skorpion napisał(a):Oczywiście nie zgadzać bo zaraz ten douczony porawi

jak sam widzisz przy pisaniu na komp robi sie wiele błędów.
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » piątek, 2 lut 2007, 13:04

skorpion napisał(a):Oczywiście nie zgadzać bo zaraz ten douczony porawi

Po drugie ja nie jestem prezydentem a na takim stanowisku chyba szczególnie powinno sie wymagać wykształcenia i posługiwania poprawną polszczyzną zarówno w mowie jak i w piśmie a naszemu prezydentowi chyba wszystkie teksty, których w dodatku nie ptrafi nawet wyuczyć się na pamięć :lol: , piszą doradcy :lol: To bardzo podobny przykład do kandydata na prezydenta z Białegostoku :lol: :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » piątek, 2 lut 2007, 13:11

skorpion napisał(a):
pifpaf napisał(a):skorpion po co te nerwy :)

Skorpion, przecież ja nie obraziłem prezydenta, nie napisałem przecież o nim że jest analfabetą czy coś w tym stylu, tylko tyle, że nie wypada prezydentowi mieć takie braki. Odnieś się proszę w temacie "złote wypowiedzi prezydenta" - wystarczy poczytać aby dojść do tego samego wniosku.
Miki
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg