Bajki rzecznika

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez keeper » środa, 31 sty 2007, 21:55

qrczak napisał(a):Mamy zwierzaka, więc w gre wchodzi zoofilia. :wink:

A tak na poważnie to szok, fajny rzecznik prezydenta. :shock:

qrczak, a widziales kiedyś jednorożca? :)

to nie szok, to zbiorowa paranoja 8)
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » środa, 31 sty 2007, 21:57

keeper napisał(a):
qrczak napisał(a):Mamy zwierzaka, więc w gre wchodzi zoofilia. :wink:

A tak na poważnie to szok, fajny rzecznik prezydenta. :shock:

qrczak, a widziales kiedyś jednorożca? :)

to nie szok, to zbiorowa paranoja 8)

Jednorożca widziałem na filmie.
Skoro zbiorowa paranoja to powiedz mi, chciałabyś żeby Twoje dziecko czytało takie bajki :?:
Ja bym nie chciał.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez keeper » środa, 31 sty 2007, 21:57

Tisaja napisał(a):keeper... "kwiecisty" sposób wprowadza w dorosłość?
Błagam Cie.. to nie jest subtelne wprowadzanie dziecka w temat, w celu pozbycia go w przyszłości pruderii...
Dla mnie to ewidentna rozrywka dla kochających inaczej... i do tego tatusiów.. [beeep]...
Patologia... ubrana w ładne słowa... co nie zmienia faktu,że pozostaje obrzydliwa do granic.

Tiss,a kto powiedzial,ze to jest wprowadzanie dziecka w temat? Może to wprowadzenie rodzica w temat? :?:
keeper
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » środa, 31 sty 2007, 21:58

keeper a po co
"taki" rodzic juz pewnie siedzi na centralnym
j0shu4
Moderator

Postprzez irmc » środa, 31 sty 2007, 22:00

Messenger , jak ty chłopie jeszcze niewiele rozumiesz.... Wyobraz sobie , że w niektórych szkołach są pogadanki dla dzieci prowadzone przez psychologów na temat tzw. "złego dotyku" .Chodzi o to aby małe dzieci nie dały się omamić różnym "wujkom" spotkanym na ulicy. W Sejmie jest przygotowywana ustawa zabraniająca tzw."dobrej pedofilii". Te niby bajeczki wręcz zachwalają "zalety" skubania po płatkach czy muskania po młodych włoskach , bo jest napisane , że jest to przyjemne-dziecko czytające tę bajkę odbierze to dosłownie i wręcz będzie czekało na spotkanie z "jednorożcem"-wszak to takie przyjemne.Wiele osób przegląda to forum, więc nie deprecjonuj się , bo jesteś osobą publiczną.Wydoroślej.
irmc
Twardziel

Postprzez Konsul » środa, 31 sty 2007, 22:00

keeper napisał(a):
Tisaja napisał(a):keeper... "kwiecisty" sposób wprowadza w dorosłość?
Błagam Cie.. to nie jest subtelne wprowadzanie dziecka w temat, w celu pozbycia go w przyszłości pruderii...
Dla mnie to ewidentna rozrywka dla kochających inaczej... i do tego tatusiów.. [beeep]...
Patologia... ubrana w ładne słowa... co nie zmienia faktu,że pozostaje obrzydliwa do granic.

Tiss,a kto powiedzial,ze to jest wprowadzanie dziecka w temat? Może to wprowadzenie rodzica w temat? :?:

Keeper podjęłaś się obrony tych "bajek", Twoje święte prawo. Ale czy już nie robisz teraz tego dla zasady? Nie widzisz w nich nic złego? Jeżeli nie, to podaj inną możliwą interpretację tych utworów.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez keeper » środa, 31 sty 2007, 22:03

irmc napisał(a):Messenger , jak ty chłopie jeszcze niewiele rozumiesz.... Wyobraz sobie , że w niektórych szkołach są pogadanki dla dzieci prowadzone przez psychologów na temat tzw. "złego dotyku" .Chodzi o to aby małe dzieci nie dały się omamić różnym "wujkom" spotkanym na ulicy. W Sejmie jest przygotowywana ustawa zabraniająca tzw."dobrej pedofilii". Te niby bajeczki wręcz zachwalają "zalety" skubania po płatkach czy muskania po młodych włoskach , bo jest napisane , że jest to przyjemne-dziecko czytające tę bajkę odbierze to dosłownie i wręcz będzie czekało na spotkanie z "jednorożcem"-wszak to takie przyjemne.Wiele osób przegląda to forum, więc nie deprecjonuj się , bo jesteś osobą publiczną.Wydoroślej.

to jest "zla" i "dobra" pedofilia? prosze, czlowiek caly czas uczy sie czegosc nowego. Dobra, jednoznacznie, gdzie w tej bajeczce jest napisane,że to dziecko jest molestowane? :?: Ja nie jestem osobą publiczną,więc prosze mi wytłumaczyć jak czteroletniej dziewczynce.
keeper
Rycerz forum

Postprzez Demurrer » środa, 31 sty 2007, 22:06

keeper napisał(a):
irmc napisał(a):Messenger , jak ty chłopie jeszcze niewiele rozumiesz.... Wyobraz sobie , że w niektórych szkołach są pogadanki dla dzieci prowadzone przez psychologów na temat tzw. "złego dotyku" .Chodzi o to aby małe dzieci nie dały się omamić różnym "wujkom" spotkanym na ulicy. W Sejmie jest przygotowywana ustawa zabraniająca tzw."dobrej pedofilii". Te niby bajeczki wręcz zachwalają "zalety" skubania po płatkach czy muskania po młodych włoskach , bo jest napisane , że jest to przyjemne-dziecko czytające tę bajkę odbierze to dosłownie i wręcz będzie czekało na spotkanie z "jednorożcem"-wszak to takie przyjemne.Wiele osób przegląda to forum, więc nie deprecjonuj się , bo jesteś osobą publiczną.Wydoroślej.

to jest "zla" i "dobra" pedofilia? prosze, czlowiek caly czas uczy sie czegosc nowego. .

Wyobraź sobie że paru zasmarkańców próbuje taki podział wprowadzić (było o tym głośno jakiiś czas temu w Polsce), a w Holandii zarejestrowano nawet partię "dobrych" pedofilów.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez keeper » środa, 31 sty 2007, 22:07

Konsul napisał(a):Keeper podjęłaś się obrony tych "bajek", Twoje święte prawo. Ale czy już nie robisz teraz tego dla zasady? Nie widzisz w nich nic złego? Jeżeli nie, to podaj inną możliwą interpretację tych utworów.

Nie Konsul,ja już tak po prostu lubię ,kiedy strażnicy moralności psy na mnie wieszają :wink:
Nie chce interpretować,bo to zrobili juz inni w tym temacie. A wcale nie jest powiedziane,że każda historia wymaga interpretacji..Tylko u pseudointelektualistów wszystko jest jedną wielka metaforą.
keeper
Rycerz forum

Postprzez irmc » środa, 31 sty 2007, 22:08

Dzięki Demurrer
irmc
Twardziel

Postprzez Konsul » środa, 31 sty 2007, 22:08

Na tym te niebezpieczeństwo polega, oczekujesz dosłownych pojęć na opisanie czynności seksulanych? Dlaczego niemalże każdy ma jednak skojarzenia zmierzające do jednej konkluzji? Każdy czyta również między wierszami, zresztą przytaczane w postach powyżej, porównania, opisy nie są jakieś szczególnie wyszukane. Nie jest to literatura najwyższych lotów, pomijąc samą jej zawartość.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » środa, 31 sty 2007, 22:11

keeper napisał(a):
Konsul napisał(a):Keeper podjęłaś się obrony tych "bajek", Twoje święte prawo. Ale czy już nie robisz teraz tego dla zasady? Nie widzisz w nich nic złego? Jeżeli nie, to podaj inną możliwą interpretację tych utworów.

Nie Konsul,ja już tak po prostu lubię ,kiedy strażnicy moralności psy na mnie wieszają :wink:
Nie chce interpretować,bo to zrobili juz inni w tym temacie. A wcale nie jest powiedziane,że każda historia wymaga interpretacji..Tylko u pseudointelektualistów wszystko jest jedną wielka metaforą.

W tym temacie nikt się nie sili na naukowe i intelektualne analizy, te teksty tego po prostu nie wymagają, przykad:
"Miś Bzyś dziś trochę zmarzł, bo zima to zima i tyle. -Najcieplej jest pod choinką i między ustami księżniczki. -Dlatego trzeba świętować i często się całować . Pomyślał niebieski od mrozu Miś. -Tak bardzo chciałbym być kulką, żeby się po niej kulać i całym ją sobą zwiedzić. Pomyślał Miś Bzyś różowiejąc, wtulony w kaloryfery. Bo niezły ten miękki nicpoń zakochał się pierwszy raz, w księżniczce Pi O Pa O."
Co tu dodać można?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez keeper » środa, 31 sty 2007, 22:12

Konsul napisał(a):Na tym te niebezpieczeństwo polega, oczekujesz dosłownych pojęć na opisanie czynności seksulanych? Dlaczego niemalże każdy ma jednak skojarzenia zmierzające do jednej konkluzji? Każdy czyta również między wierszami, zresztą przytaczane w postach powyżej, porównania, opisy nie są jakieś szczególnie wyszukane. Nie jest to literatura najwyższych lotów, pomijąc samą jej zawartość.

nie oczekuję doslownych pojęć czynności seksualnych, oczekują konkretnego wskazania na czynnośc seksualną w tej historii.
keeper
Rycerz forum

Postprzez keeper » środa, 31 sty 2007, 22:13

Konsul napisał(a):
keeper napisał(a):

W tym temacie nikt się nie sili na naukowe i intelektualne analizy, te teksty tego po prostu nie wymagają, przykad:
"Miś Bzyś dziś trochę zmarzł, bo zima to zima i tyle. -Najcieplej jest pod choinką i między ustami księżniczki. -Dlatego trzeba świętować i często się całować . Pomyślał niebieski od mrozu Miś. -Tak bardzo chciałbym być kulką, żeby się po niej kulać i całym ją sobą zwiedzić. Pomyślał Miś Bzyś różowiejąc, wtulony w kaloryfery. Bo niezły ten miękki nicpoń zakochał się pierwszy raz, w księżniczce Pi O Pa O."
Co tu dodać można?

Odmawiasz miłości misiowi,który się zakochał? a scena erotyczna w Shreku2? zasłaniales dziecku oczy? :wink:
keeper
Rycerz forum

Postprzez Tisaja » środa, 31 sty 2007, 22:14

keeper

Nooo.. doookładnie.. jak tatuś ma zajmować się córeczka... [smilie=sick.gif]
..i co powinien robić aby poczuła dorosłość...

Naprawdę tego nie widzisz?

Ja kończe w tym temacie.. bo krew mi się burzy..i zaczynam tracić kontrolę nad własnymi wypowiedziami...
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg