Konsul napisał(a):Czyli wykonuje to za co dostaje pieniądze, nic poza tym. Pracuje na rzecz miasta, przy ważnych ustawach, stara się dla miasta... czyli co robi? Ja tych działań jakoś nie zauważyłem. Zwłaszcza "stara się dla miasta" jest dość kontrowersyjne. Z całym szacunkiem, ale to żart? Jeżeli nie, to proszę o przykład działań pana Karpiniuka jako posła na rzecz Kołobrzegu? Trudne zadanie, to prawda. Ok, z pozoru łatwiejsze, parę przykładów, ba jeden chociażby, działań pana Karpiniuka na rzecz Kołobrzegu, kiedy był wiceprezydentem.
Kurde, i tu ciężko będzie coś znależć, no to cokolwiek proszę mi wskazać. Coś dobrego, konstruktywnego, budującego....
Pracował nad ustawą lustracyjną.
Port w Kołobrzegu i pieniądze z budżetu.
Poseł Karpiniuk jest szefem lokalnej PO konsulu. Czy to do ciebie dociera

Odpowiada za to co robi lokalne PO, czy to do ciebie dociera Konsulu

Mało do ciebie dociera jak widać.
Klub radnych PO podejmuje decyzje przez głosowanie a nie pod dyktat (szczerze mówiąc ciekawy jestem jak jest w PiS i Centroprawicy). Zachowania radnych z koalicji są bardzo ciekawe. Jednym słowem CP i PiS zachowują się tak jakby chcieli mieć w ręku spółki miejskie i jak największy wpływ na miasto, ale o odpowiedzialności za to miasto i posunięcia już nie myślą. Jeżeli się nie podoba można koalicje rozwiązać wolna droga.