Mamy rzecznika

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez j0shu4 » wtorek, 30 sty 2007, 12:14

posty nie na temat czyli tzw OT's usuniete
trzymajcie sie tematu ok ? :wink:
j0shu4
Moderator

Postprzez rysio » wtorek, 30 sty 2007, 12:17

Miki napisał(a):Pan prezydent pokazał na co go stać i wszystkim to wystarczy. Zmarnowany czas, zmarnowane pieniądze i rozczarowanie mieszkańców. Arkadiuszu zacznij zauważać dwie strony medalu a nie tylko jedną. Prawda jest taka, że Gromek to jedna wielka kompromitacja i tyle. :lol:

lol w prawo, lol w lewo - przestańcie już dzieci wyzywać się uśmieszkami.
Prawda jest taka, że pisowcy rozdmuchali całą tę aferę wcale nie po to by działać na rzecz dobra ojczyzny, ale tylko i wyłącznie po to, by mieć jeszcze szansę zasiedlić upragnione stołki. Zeznanie działalności żony złożone zostało po prostu trchę później, i wcale nie było najważniejsze. Teraz, mimo, że to taka wielka bzdura, cały kraj o tym mówi, jakby był to czyn równy zdradzie stanu, a ci, którzy nic nie kumają, myślą, że to rzeczywiście prezydenci miast coś złego zrobili - sprytne działanie pisowców. idealne na nowe wybory.
Prezydent nie zdążył za wiele jeszcze zrobić a wy już piszecie, że żenada i kompromitacja. Myslę, że wypadałoby poczekać na koniec kadencji, jeśli potrwa cztery lata... dziwy dziwy...
rysio
Terminator

Postprzez Miki » wtorek, 30 sty 2007, 12:31

rysio napisał(a):
Miki napisał(a):Pan prezydent pokazał na co go stać i wszystkim to wystarczy. Zmarnowany czas, zmarnowane pieniądze i rozczarowanie mieszkańców. Arkadiuszu zacznij zauważać dwie strony medalu a nie tylko jedną. Prawda jest taka, że Gromek to jedna wielka kompromitacja i tyle. :lol:

lol w prawo, lol w lewo - przestańcie już dzieci wyzywać się uśmieszkami.
Prawda jest taka, że pisowcy rozdmuchali całą tę aferę wcale nie po to by działać na rzecz dobra ojczyzny, ale tylko i wyłącznie po to, by mieć jeszcze szansę zasiedlić upragnione stołki. Zeznanie działalności żony złożone zostało po prostu trchę później, i wcale nie było najważniejsze. Teraz, mimo, że to taka wielka bzdura, cały kraj o tym mówi, jakby był to czyn równy zdradzie stanu, a ci, którzy nic nie kumają, myślą, że to rzeczywiście prezydenci miast coś złego zrobili - sprytne działanie pisowców. idealne na nowe wybory.
Prezydent nie zdążył za wiele jeszcze zrobić a wy już piszecie, że żenada i kompromitacja. Myslę, że wypadałoby poczekać na koniec kadencji, jeśli potrwa cztery lata... dziwy dziwy...

A ja mimo wszystko wolałbym nie ryzykować, skoro tak się zaczęło jego urzędowanie to ja serdecznie dziękuję.
Miki
Ważniak

Postprzez pan_od_muzyki » wtorek, 30 sty 2007, 13:47

powtarzam za jednym z kolobrzeskich serwisow.

Nowy rzecznik i jego bajki:

http://www.dzierzoniow.art.pl/piotri/index.html :shock:
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez Xenia » wtorek, 30 sty 2007, 14:05

Mogło być:
Andrzej Lewandowski, specjalista ds. korporacyjnych i PR w Gallaher Polska
Współodpowiada za działania korporacyjne, CSR oraz kontakty z mediami Gallaher Polska. Zajmuje się utrzymywaniem dobrych relacji z osobami oraz instytucjami, których decyzje wpływają na funkcjonowanie firmy tytoniowej w Polsce. Przed zatrudnieniem w Gallaher Polska przez 5 lat pracował w biurze prasowym Kancelarii Prezydenta RP. Absolwent specjalizacji Marketing medialny i public relations na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego.
http://www.proto.pl/archiwum/5pytan2/in ... =eq&id=110
:wink:

A jest bajkopisarz z Dzierżoniowa :roll:

Ale trzeba życzyć zwycięzcy konkursu wszystkiego najlepszego...
Xenia
Rozgrzewa się

Postprzez Messenger » wtorek, 30 sty 2007, 15:53

A ja byłem za specjalistą Pasikowskim.
Messenger
Ważniak

Postprzez Konsul » wtorek, 30 sty 2007, 16:33

Pan Pasikowski nie złożył swojej oferty, to tak na marginesie.
Pomijając fakt, kto miał być, kto zrezygnował itd. dajmy szansę temu kto wygrał. Jak widać po cv, sroce spod ogona nie wyskoczył. Jak dla mnie nadużywa słowa "także", no ale to drobiazg. "Także" myślę, że będzie ok.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Bruno » wtorek, 30 sty 2007, 16:36

ciekaw jestem co lepsze = takze czy przelykanie sliny ... :P
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » wtorek, 30 sty 2007, 16:59

Najlepsze jest "zasysanie" powietrza przez Łukasza Czechowskiego. Ktoś mu chyba zwrócił już uwagę na to, że inspektorowi tak nie wypada. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Wald » piątek, 2 lut 2007, 12:11

A jak ten "bajkopisarz" znalazł sie tu aż z Dzierżoniowa? Wie to ktoś?
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Tisaja » piątek, 2 lut 2007, 12:14

Wald.. przesledź ten temat od poczatku... wszyyyystko tu jest napisane.. ;)
Ostatnio edytowano piątek, 2 lut 2007, 12:16 przez Tisaja, łącznie edytowano 1 raz
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Konsul » piątek, 2 lut 2007, 12:16

Wald napisał(a):A jak ten "bajkopisarz" znalazł sie tu aż z Dzierżoniowa? Wie to ktoś?

A nie, właśnie Wald ma rację, Rzecznikiem został ktoś zupełnie anonimowy, ba nawet w Kołobrzegu nie mieszkał. I to są skutki jak się zatrudnia kogos , o kim się nic nie wie!!!
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Wald » piątek, 2 lut 2007, 13:29

Tisaja napisał(a):Wald.. przesledź ten temat od poczatku... wszyyyystko tu jest napisane.. ;)

Nie znalazłem! Mnie nurtuje pytanie, dlaczego ten człowiek, gdzieś aż z Dierżoniowa, został rzecznikiem prezydenta naszego miasta? Kto i jak go wynalazł?
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Vin » piątek, 2 lut 2007, 14:11

moze ktos z pisu sprytnie go podsunal : - ))))))))
Vin
Uzależniony

Postprzez Konsul » piątek, 2 lut 2007, 14:14

Wierz mi Vin, że nie. Zresztą już pisałem wcześniej, ze polityki tu nie powinno być w tym temacie.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg