Czy potrzebny jest Sunrise w Kołobrzegu?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 30 sty 2007, 09:53

A kto powiedział, że nie będzie :?:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Semerchet » wtorek, 30 sty 2007, 09:55

Skoro będzie, to po co Gromek się pyta, czy ma być ?
Semerchet
Ważniak

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 30 sty 2007, 10:08

Skoro pytał o rozpoczęcie lata to pyta i o Sunrise. Takie trudne panie K. :?: Dla niektórych dialog z społeczeństwem to rzecz abstrakcyjna (vide poprzednia ekipa).
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez McCool » wtorek, 30 sty 2007, 10:12

Niczym za czasów PRL-u. Tam też dawali możliwość "wyboru", a wszystko już wcześniej było ustalone.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 30 sty 2007, 10:19

Mało wiesz dużo piszesz. Przykre, ale prawdziwe. Uważasz, że Sunrise się nie odbędzie :?:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez j0shu4 » wtorek, 30 sty 2007, 10:22

wybacz ale zapytanie o powitanie lata napisane bylo w podobnym tonie
kazdy ma prawo podejrzewac ze cos za tym stoi tak czy nie ?
takie jets prawo demokracji i nie bedziesz nikogo pouczal co ma o tym sadzic
j0shu4
Moderator

Postprzez Syriusz » wtorek, 30 sty 2007, 10:40

Jedni lubią poezję inni wolą Wiśniewskiego.

Sunrise powinno być, ludzie zarobią, miasto ma promocję i się kula :wink:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez Miki » wtorek, 30 sty 2007, 10:42

Arkadiusz K napisał(a):Mało wiesz dużo piszesz. Przykre, ale prawdziwe. Uważasz, że Sunrise się nie odbędzie :?:

Tak pan Janusz Gromek publicznie na stronie internetowej miasta prosił o wypowiedzi na temat powitania lata i z tego co mówią ludzie i piszą na forum to wielu z nich było za a jednak okazało się że imprezy nie będzie. Ciekawi mnie jedna rzecz: po co Gromek chciał aby ludzie wypowiadali się przez maile? Pewnie tylko nieliczni pisali aby impreza pozostała, bo reszta była pewna że prezydent takiej głupoty nie zrobi i jej nie wycofa, pewnie po to prosił o opinie, aby młodzi demokraci mogli tam pisać aby imprezy nie było a w razie nacisków tłumu pokazać jak wielu ludzi chciało wycofania tej imprezy. A teraz chwila szczerości : To ile maili dziennie pisaliście?

Odnośnie sunraise, to chciałbym przypomnieć coniektórym decydentom, że są miejsca w naszym kraju, gdzie ludzie nawet nie wiedzą gdzie leży Kołobrzeg ale wystarczy tylko powiedzieć "sunraise" i wszystko robi się jasne.

Życzę podejmowania słuszniejszych decyzji, chociaż teraz to już chyba za późno bo prezydenta już nie mamy i chwała Bogu :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez Messenger » wtorek, 30 sty 2007, 15:28

McCool napisał(a):Niczym za czasów PRL-u. Tam też dawali możliwość "wyboru", a wszystko już wcześniej było ustalone.

Jak się nie pytali źle, jak sie pytają jeszcze gorzej. Ja jednak pozostane przy tej drugiej wersji.
Messenger
Ważniak

Postprzez Semerchet » wtorek, 30 sty 2007, 19:33

Dlaczego nie pytał czy dostać podwyżkę wynagrodzenia ?
Wracając do tematu, takie zapytanie nie daje żadnego obiektywnego obrazu , raczej stwarza pozory, to postępowanie jest niemierodajne.
Rozumiem, że kto pyta nie błądzi :lol:
Semerchet
Ważniak

Postprzez Konsul » wtorek, 30 sty 2007, 19:47

Messenger napisał(a):
McCool napisał(a):Niczym za czasów PRL-u. Tam też dawali możliwość "wyboru", a wszystko już wcześniej było ustalone.

Jak się nie pytali źle, jak sie pytają jeszcze gorzej. Ja jednak pozostane przy tej drugiej wersji.

Nikt nigdy nie pytał, a także nikt nigdy takich pytań nie oczekiwał. Tak zdaje się, to w kompetencjach Prezydenta leży, podejmowanie takich decyzji. Czyżby brak pomysłu, asekuracja, a może szukanie usprawiedliwienia???
Konsul
Gwiazdor

Postprzez pifpaf » piątek, 2 lut 2007, 14:57

Dosłownie asekuracja i szukanie usprawiedliwienia - jak dla mnie. Ale pod publiczkę mówi się na to: DIALOG ZE SPOŁECZEŃSTWEM :)
pifpaf
Dyskutant

Postprzez qrczak » piątek, 2 lut 2007, 14:59

No właśnie, mnie zastanawia czy nasz dynamiczny i skuteczny prezydent jest w stanie samodzielnie jakąś decyzję podjąć. To jego ciągłe pytanie się i badanie opinii społecznej wskazuje na to, że nie bardzo.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Messenger » piątek, 2 lut 2007, 18:29

Konsul napisał(a):
Messenger napisał(a):

Nikt nigdy nie pytał, a także nikt nigdy takich pytań nie oczekiwał.

I po tym właśnie zdaniu widać jaki styl rzadzenia przyjąłeś w urzędzie. Ja wiem wszystko najlepiej, a ludzie rozmawiaja o wielu wydarzeniach czy sa potrzebne, rozmawilai o powitaniu lata, o sunrisie, o jarmarku solnym o interfolku...
Messenger
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg