Czy Ty także jesteś "odwlekaczem" ?

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Czy Ty także jesteś "odwlekaczem" ?

Postprzez McCool » poniedziałek, 29 sty 2007, 22:12

link

Mhmm... :) Mam wrażenie, jakby był on pisany o mnie. Kogo jeszcze dotknęła ta choroba cywilizacyjna? :twisted: Przyznać się obiboki!
McCool
Rycerz forum

Postprzez cushu » poniedziałek, 29 sty 2007, 23:21

Chyba jakos wczoraj gadalismy o nim na SB...

Ja tam sie przyznaje, nic nie robie na czas :lol:
A za nim ktoś da link do artykułu o bałaganiarzach to do tego przyznam się także :lol:
cushu
Terminator

Postprzez FiDo » wtorek, 30 sty 2007, 00:39

chyba odinstaluje sapera...
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Flo » wtorek, 30 sty 2007, 09:56

musi byc czas na relaks :twisted:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 30 sty 2007, 10:18

Ciekawe.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Biały » środa, 31 sty 2007, 09:56

Też miewałem takie napady. Wynikało to z tego, że miałem TYYLE do zrobienia, że aż nie wiedziałem od czego zacząć. Zanim wiec doszło do jakichkolwiek działań... sprawdziłem milion razy poczte, konto w banku, forum, allegro i wiadomości na onecie :P A potem najcześciej od nowa :oops:

Lekarstwo okazało sie banalne - lista rzeczy do zrobienia. Jak tylko przychodzi mi na mysl, że musze zrobic to i to - dopisuje to do listy.
Łatwiej zabrać sie za cos mając przed sobą określoną liste. A jak fajnie sie skreśla zrobione rzeczy :D

Polecam :wink:
Biały
Dyskutant

Postprzez blawatek-blu » środa, 31 sty 2007, 11:17

Odwlekactwem charakteryzują się osoby w tej chwili już 35 letnie, upływ lat zwiększa zarazem leciwość odwlekaczy. Osoby te charakteryzują się tym żeby od siebie mało dawać innym, ale od tych osób wymagać wszystkich tych cech, których sami nie posiadają lub nie chcą ich ujawnić. Odwlekacze to dzieci zaradnych rodziców, którzy mieli podane wszystko na tacy, nie musieli się martwić o przy ziemskie sprawy. W każdej rodzinie znajdzie się kilku odwlekaczy, ja...... niestety jestem osobą która podaje na tacy.
blawatek-blu
Twardziel

Postprzez Tisaja » środa, 31 sty 2007, 12:31

Potrafie odwlekać.. zwłaszcza rzeczy, które mi po prostu "nie leżą".
Ale generalnie to ja podaje na tacy..
Jestem wiec mieszanką... w pewnych sytuacjach sie "spinam" aby wszystko bylo w porządku.. w innych odwlekam.. bo nie mam na nie ochoty.. :D
To chyba taki "złoty środek" :wink: :lol:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez pifpaf » środa, 31 sty 2007, 14:24

Ja się nie identyfikuję z tym artykułem, a powiem nawet, że wręcz przeciwnie nienawidzę czegokolwiek odwlekać ... no cóz tak już mam i to jest silniejsze ... :wink:
Pozdrawiam wszystkich odwlekaczy!
pifpaf
Dyskutant

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze