Kołobrzeskie Hardcorowe Forum

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez McCool » poniedziałek, 29 sty 2007, 00:13

ZOO w Kołobrzegu nie ma, to trzeba szukać zastępczej atrakcji? :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez Slayer » poniedziałek, 29 sty 2007, 10:16

To jest dobre!! :lol:

z forum tkk.pl wyganiaja wszystkich, kto tylko ma inna opinie bo forum tkk.pl jest bardzo upolitycznione. A poza tym ma durnego moderatora r00t'a, ktory to ma kompleks pokazywania sily. Dziwi mnie, ze tam sie jeszcze ktos wpisuje. r00t wymazuje posty jak tylko mu sie cos nie spodoba, najlepiej by bylo jakby sam pisal za wszystkich. Na forum tkk.pl mozna pisac tylko o [beeeep], oni boja sie KAZDEJ opini bo kazda ich przerasta. Boja sie wszystkiego czego nie sa w stanie pojac wiec kasuja, wymazuja. forum tkk.pl dziala na zasadach komunistycznych - ciac do dolu czyli do poziomu wlasnego r00t'a

Hehe gieldapracy-forum zrobilo sie przytułkiem, dla wszystkich zgorzknialych i skrzywdzonych przez los charakterow :lol:
Slayer
Terminator

Postprzez barmaid » poniedziałek, 29 sty 2007, 10:20

no ja jestem posikana..... szczególnie z mojego ulubieńca Bonka :lol: Czekajcie jeszcze się nasi wygnańcy uzbroją i przygotują zmasowany atak..... bądźcie czujni :lol:
barmaid
Rycerz forum

Postprzez Palacz » poniedziałek, 29 sty 2007, 11:02

Co do roota to się zgodze , że niektóre posty znikały ale jakoś upolitycznienia forum nie odczuwam. Mimo , że nie jestem zwolennikiem PiS lpr samoobrony ani po.
Co do ludzi przechodzących na forum,, hardkorowe'' są to zazwyczaj osby nie potrafiące poprzec swoich herezji dowodami. Głoszący teorie godne ojca pana Romana G. a w rzeczywistości są to leszcze.
Palacz
Dyskutant

Postprzez Konsul » poniedziałek, 29 sty 2007, 11:04

Tak jest, leszcze tam, królewskie karpie tu. :D
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Slayer » poniedziałek, 29 sty 2007, 18:27

No i jest juz moderacja i obowiazkowa rejestracja, wiec hardcorowe forum, juz nie jest hardcorowe... I kto wie, moze naszych bylych wichrzycieli, beda tam trzymac jeszcze krócej niz tutaj :wink:
Slayer
Terminator

Postprzez Tisaja » poniedziałek, 29 sty 2007, 18:45

Ja nie mam ochoty tam sie szarpać...
Nicka wczoraj tylko zarezerwowałam.. takie różne osobistości nie wiadomo na co stać... :wink:
A ja nie chciałabym tłumaczyć sie z czegoś, czego nie pisałam... :)
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez McCool » poniedziałek, 29 sty 2007, 20:04

WZT napisał(a):
McCool napisał(a):ZOO w Kołobrzegu nie ma, to trzeba szukać zastępczej atrakcji? :)

ale tam w jednym topiku to zebrala sie prawdziwa elita- kazdy co marudzi na te forum- ciekawostka jest fakt ze kazdy co tam marudzi mial na tym forum porazajaca ilosc nickow- od 3 do 7....

No... bo tam to same najlepsze, egzotyczne okazy :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez r00t » wtorek, 30 sty 2007, 01:12

...a mi nawet konto założyli :) przyszedł do mnie mail że mam tylko kliknąć w link żeby konto aktywować... heh

tak na marginesie... co jest z tym przyklejaniem łatek? jakie lewicowe forum? wylecieli stąd ludzie nie za poglądy tylko za dziecinadę w ich wyrażaniu... wylecieli też ludzie którzy zwyczajnie mają problemy z "publicznym wyrażaniem opinii" i nie chodzi o zawartość merytoryczną tylko o sposób jej prezentowania. Można tutaj powiedzieć wszystko, ale należy to ubrać w słowa które cywilizowany świat zrozumie... pomijając personalne wycieczki i żale... to nie jest trudne.

ps. to pisał r00t... z kompleksem siły... który nic nie robi tylko cały czas kasuje merytoryczne głosy w dyskusji... i na koniec: wolność wcale nie równa się pisanie co popadnie i jak popadnie...
r00t
Administrator

Postprzez Tisaja » środa, 31 sty 2007, 22:30

r00t
ps. to pisał r00t... z kompleksem siły... który nic nie robi tylko cały czas kasuje merytoryczne głosy w dyskusji... i na koniec: wolność wcale nie równa się pisanie co popadnie i jak popadnie...

Wybrałes lajtowe kawałki o sobie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przepraszam.. muuusiałam... :wink:

Ale to miłe, że sami Ci konto założyli... nie mmmogę... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg