Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » sobota, 27 sty 2007, 22:19

Cholernie mi zimno i nijak się rozgrzać nie mogę :maruda: Ani gorąca herbata, ani siedzenie pod kocem, ani podkręcony kaloryfer nie pomogły :cry: Pozostaje mi gorąca kąpiel, grube ciuchy i wskocznie pod kołdrę :| Chyba zaraz to zrobię... może też obejrzę sobie jakiś filmik [smilie=hmmm.gif]
Nastrój mam całkiem niezły :spoko: Dzień minął szybko, ale był emocjonująco - stresujący :p Teraz tylko muszę poczekać jakieś 2 tygodnie, aby przekonać się czy moje odczucia są trafne :roll: Mam wielką nadzieję, że tak, bo to byłby niezły początek... mogłabym wtedy pójść za ciosem :p
Mam niewykorzystaną ramkę na zdjęcia. Mam nawet zdjęcie, które mogłabym wstawić :| Obawiam się jednak, że patrzenie na nie, wzmogłoby tęsknotę i rozbudziło obolałą pamięć :( Hmmm...
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez barmaid » niedziela, 28 sty 2007, 08:28

barmaid
Rycerz forum

Postprzez m@rta » niedziela, 28 sty 2007, 09:46

m@rta
Bywalec

Postprzez keeper » niedziela, 28 sty 2007, 12:07

obudzialam sie o 7.00, bo moj podlec na trening sie wybieral. Rozumiecie ten bol, 7.00 rano i odzywa sie muzyczka w telefonie "i'm easy like sunday morning" Faith No More :? pomachalam mu pa pa milego treningu i...zabralam sie za gotowanie obiadu, a co :) Nastroj mam wspanialy,bo leczo gotowe i nie strace calego dnia w kuchni. :roll:
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olga » niedziela, 28 sty 2007, 16:03

Co za dzień :maruda: Pogoda beznadziejna... mokro, ponuro, zimno [smilie=yucky.gif] Nic mi się nie chce :> Jestem rozleniwiona, nie mam nic do roboty, uczyć się nie muszę przez najbliższy miesiąc... zwariuję :| Przydałby się jakiś egzamin :help: :lol:
Myślałam, że może prznajmniej wyskoczę do sklepu żeby się rozruszać, ale koleżanka szła i po krótkim namyśle postanowiłam podrzucić jej kasę :roll: Cóż... spędzę ten dzień w domu :)
Na wieczór szykuje się seans filmowy :D Mam nadzieję, że mniej krwawy niż ostatnio :p Dobrze by chyba było pośmiać się przy czymś głupkowatym, tak dla rozluźnienia i odmóżdżenia ;)
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez amaron » niedziela, 28 sty 2007, 20:40

amaron
Rozgrzewa się

Postprzez kamila » poniedziałek, 29 sty 2007, 00:07

dryfuje sobie i dryfuje w totalnym spokoju, oazie szczęścia :szczesliwy: , odpoczęłam sobie w weekend, nic nie robiąc :oops:
kamila
Arcymistrz

Postprzez barmaid » poniedziałek, 29 sty 2007, 07:29

Gardło boooolllliiii ;( Ten mikrofon to siedlisko zarazek.... prawie to samo jak zarażenie się przez pocałunek ;) I metka mnie gryzie.... a raczej to co z niej zostało. Mimo wszystko :D
barmaid
Rycerz forum

Postprzez m@rta » poniedziałek, 29 sty 2007, 07:50

:ziew: wstalam juz,albo mi sie tylko tak wydaje :lol: zbudzil mnie sms :zakochany: kapiel,kawka i do pracy.milego dnia wszystkim :D
m@rta
Bywalec

Postprzez keeper » poniedziałek, 29 sty 2007, 12:40

ja chce do domu..ilez bym dala,zeby wyspac sie w swoim wlasnym lozku,w swoim pokoju, zeby tata mnie rano obudzil na sniadanie, albo zeby moj pies mnie obudzil... tak sobie mysle: dobra,koniec wyglupow, wracaj do domu :(
keeper
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark