A tanie panstwo to tylko haslo.
No a u nas leci nagonka na pana ex-sekretarza. Winny musi byc! Byle z innej opcji politycznej. ....

barmaid napisał(a):ominąć, obejść, poszukać luki..... Czym mi ktoś pomoże wywinąć się jak złamię prawo....podatkowe na przykład. No proszę was.... nie róbmy z nich wszystkich ofiar .... jest przepis, był termin .... trzeba beknąć. Ja mam dość tej szopki całej
cushu napisał(a): Bo włączam TVN, otwieram gazete, a tam wszystkie cioły z profesorskim tytułami z najlepszych uniwersytetów w kraju mówią, że sprawa nie jest prosta i .
i niezgodny z Konstytucją RP, no ale..... prawo jest z gumy jak widać, może się uda co ? 
O Gromku w Polsacie
Wpisał: rzecz
26.01.2007.
W cotygodniowym programie „Co z ta Polską?” Tomasza Lisa, który jest emitowany w Polsacie spotkali się Ludwik Dorn i Hanna Gronkiewicz-Waltz. Tematem spotkania były oczywiście nie złożone na czas oświadczenia majątkowe. W dyskusji Gronkiewicz-Waltz rozmawiała o Januszu Gromku.
Hanna Gronkiewicz-Waltz pytała ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji, co w sytuacji, gdy prezydent, który nie zdążył z oświadczeniem majątkowym, miał zawał... i tu przywołała m.in. przykład prezydenta Kołobrzegu Janusza Gromka.
Ludwik Dorn przyznał, że jest to przyczyna z kategorii tych, jak się wyraził „nieprzezwyciężalnych” i w takiej sytuacji prezydent powinien być usprawiedliwiony i pozostać na stanowisku.
Nie jest to jednak argument „nieprzezwyciężony”. Zawał J. Gromka, jak wynika z relacji również na kol24h.pl, miał miejsce weekend 5-7 stycznia 2007, oświadczenie miał obowiązek złożyć do 27 grudnia 2006 r.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości