Nowe wybory??

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 13:36

pifpaf napisał(a):Kurcze można się pośmiać jak czyta się niektóre posty - w sumie to rozumiem Reporta, że jest mu smutno, że tak się stało - nie ma co się dziwić żona startowała z PO,
p. Bieńkowskiego to raczej różnie lubił i tu nagle Prezydent zrobił babola swoim kolegom. Uważam, że najbardziej wkurzeni są koledzy p. Gromka, głównie ci, którzy dostali już jakieś posadki lub mieli je dostać - naprawdę mało komfortowa sytuacja :lol:
Prawa trzeba przestrzegać, choć denerwują mnie przewspaniałe przepisy, które uchwalają nasi posłowie, ale stało się ...
A gdzie się podziali roześmiani po pachy Ziomusie itp. :)
Didi - co smutny jesteś? Jutro będzie lepiej :wink:
Oj co się stało z nadprzewodniczącym - szkoda, że nie mogłam widzieć miny jak dowiadywał się o babolu p. Gromka S :lol: zkoda, że nikt nie zrobił mu wtedy zjęcia - oj musiał być czerwony ze złości, oj musiał :x

rozumiem,że uczestnictwo w procesach demokarcji, jest naganne - czy jak mam zrozumieć ten wywód... równie dobrze mógłbym napisać - ponowne wybory? - swietny pomysł ! - i co przybyłoby ci od tego pieniedzy? ... poczujesz się lepiej... wyminiamy sie tu pogladami ale jak zwykle miec poglady na tej wsi to jest rzecz wstydliwa...
report

Postprzez Miki » środa, 24 sty 2007, 13:42

A jednak Platforma bardzo szybko pokazała swoją skuteczność i kompetencje :lol:
A oszczędności zrobione na wycofaniu znaczących imprez teraz pójdą na przeprowadzenie nowych wyborów :lol: Gratulacje. Tym panom już w kolejnych wyborach podziękujemy :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 13:43

Lista straceńców:

chociaż 3/4 z tej listy wygra ponownie - zapłacimy wszyscy - samcznego

http://bip.szczecin.uw.gov.pl/bip/chapt ... A924A58B96
report

Postprzez Miki » środa, 24 sty 2007, 13:45

report napisał(a):ponowne wybory - kara dla warszawiaków za to ze wybrali Hanię... powalone myślenie... kwa. kwa, kwa...

Tak teraz wszyscy winą będą obarczać PIS :lol: Najlepiej znależć kozła ofiarnego nie wgłębiając się w szczegóły. To świadczy tylko o poziomie mniejszym niż zero zainteresowanych. Haha :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » środa, 24 sty 2007, 13:47

report napisał(a):Lista straceńców:

Ale w przypadku naszego miasta to wyjdzie tylko na dobre. Bo po co nam taki prezydent, który nawet nie potrafi podejmować słusznych decyzji i czeka tylko na informacje odnośnie tego co ma robić. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 13:49

Miki napisał(a):
report napisał(a):ponowne wybory - kara dla warszawiaków za to ze wybrali Hanię... powalone myślenie... kwa. kwa, kwa...

Tak teraz wszyscy winą będą obarczać PIS :lol: Najlepiej znależć kozła ofiarnego nie wgłębiając się w szczegóły. To świadczy tylko o poziomie mniejszym niż zero zainteresowanych. Haha :lol:

Miki - to nie jest jedynie moje odkrycie - to swtierdzenie osobiście cię dotyka ? - masz jakies złudzenia - ? nie dociera do Ciebie że poityka to szambo i brak zasad...
report

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 13:50

Miki napisał(a):
report napisał(a):Lista straceńców:

Ale w przypadku naszego miasta to wyjdzie tylko na dobre. Bo po co nam taki prezydent, który nawet nie potrafi podejmować słusznych decyzji i czeka tylko na informacje odnośnie tego co ma robić. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miki ja już dawno straciłem nadzieję..
report

Postprzez pan_od_muzyki » środa, 24 sty 2007, 13:52

No nic. Niewazne jakim Prezydentem bylby Gromek ale na chwile obecna juz nim nie jest. I tez nie wydaje mi sie zeby PIS wystawial pana G. ponownie.
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez pan_od_muzyki » środa, 24 sty 2007, 13:53

oczywiscie nie PIS a PO ... juz mnie glowa od tej polityki dzis boli
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 13:58

pan_od_muzyki napisał(a):No nic. Niewazne jakim Prezydentem bylby Gromek ale na chwile obecna juz nim nie jest. I tez nie wydaje mi sie zeby PIS wystawial pana G. ponownie.

to porażka całego samorządu - śmieszni urzędnicy, którzy nie informują szefa tylko walczą o stołki, biedny prezydent który leży pod kroplówką a koledzy o nim nie pamietają, smieszny elktorat, który pił z januszem szampana i wisiał na klamkach a nie wysłął ostzregawczego esemesa - śmieszni dziennikarze / sam też się uważam za smiesznego/ którzy nie zrobili awantury w mediach, bo nie wiedzieli a teraz sie puszą, śmieszna opozycja która liczy na powtórkę i zwycięstwo, smieszne sztaby które już się zbierają i zagrzewaja do walki, śmieszni i żałośni... niepoważne te wybory, nieprawdziwe te zapewnienia, właścieciele mediów zacieraja tylko ręce - będzie kampania, będa wpływy...

[/center]
report

Postprzez pan_od_muzyki » środa, 24 sty 2007, 14:10

sytuacja bez dwoch zdan jest kuriozalna. cale wysilki, pieniadze i zdrowie wlozone w kampanie ida na marne przez ... glupi? ... przepis prawny.
z drugiej jednak strony zalecenie lekarzy brzmialo 'zrezygnuj z funkcji prezydenta' tylko i wylacznie z uwagi na bardzo zly stan zdrowia. bajpasy to dosc powazna sprawa a ten zabieg niebawem pan Gromek przejdzie.
Mam nadzieje, ze przynajmniej odbije sie to dobrze na zdrowiu pana G. bo polityka w tym kraju potrafi zdrowego czlowieka doprowadzic do kranca wytrzymalosci...
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez Konsul » środa, 24 sty 2007, 14:46

To nie polityka, to przepisy prawa i nie zastosowanie się do nich. Ile razy trzeba to jeszcze powtarzać??????
Konsul
Gwiazdor

Postprzez pan_od_muzyki » środa, 24 sty 2007, 14:56

Konsul napisał(a):To nie polityka, to przepisy prawa i nie zastosowanie się do nich. Ile razy trzeba to jeszcze powtarzać??????

nie wiem czy to do mnie niby? bo w takim razie rozumiem ze nie zgadzasz sie ze stwierdzeniem:

Mam nadzieje, ze przynajmniej odbije sie to dobrze na zdrowiu pana G. bo polityka w tym kraju potrafi zdrowego czlowieka doprowadzic do kranca wytrzymalosci...

tylko ze powinno byc:

Mam nadzieje, ze przynajmniej odbije sie to dobrze na zdrowiu pana G. bo przepisy prawa w tym kraju potrafia zdrowego czlowieka doprowadzic do kranca wytrzymalosci...

........... nie kwestionuje tu sprawy ze przepis prawa pograzyl Gromka tylko ze kolejne 4 lata polityki w tym miescie moglyby zle przysluzyc sie jego zdrowiu .... ale chyba napisalem to ewidentnie powyzej wiec o co chodzi? :?: :?:
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez pifpaf » środa, 24 sty 2007, 15:12

To fakt, że w polityce trzeba być twardym dla osób wrażliwych raczej nie ma tam miejsca. Uważam, że p.Gromek żałuje teraz decyzji startowania na prezydenta, bo wiódł w miarę spokojne życie, z każdym można była się dogadać (teraz ciężko bo każdy czegoś od niego oczekuje), często się uśmiechał ... a teraz naprawdę widać zmianę: no dynamiczny to on nie jest i nie piszę tego złośliwie tylko polityka wystawia ludzi na próbę i on tej próby nie wytrzymał.
pifpaf
Dyskutant

Postprzez cushu » środa, 24 sty 2007, 16:18

I tak oto właśnie doszło do największego absurdu, gdzie prawo już nie służy ludziom, tylko ludzie prawu... :lol:
cushu
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg