nu,nu , oj ti ti.mauritus napisał(a):myślę , że doktorka to ma Karpiniuk z Gromkiem, taki silny i prężny![]()
nu,nu , oj ti ti.

Syriusz napisał(a):mauritus napisał(a):myślę , że doktorka to ma Karpiniuk z Gromkiem, taki silny i prężny![]()
nu,nu , oj ti ti.
Co koleś, zlecenia się skończyły?? Damy rade, jesteśmy najlepsi! Mamy poparcie! Mamy doświadczenie!!!![]()
![]()
![]()
![]()
I kto zechce postawić na zawadiakę i awanturnika kłamczuszka:lol:Miki napisał(a):Syriusz napisał(a):mauritus napisał(a):myślę , że doktorka to ma Karpiniuk z Gromkiem, taki silny i prężny![]()
nu,nu , oj ti ti.
Co koleś, zlecenia się skończyły?? Damy rade, jesteśmy najlepsi! Mamy poparcie! Mamy doświadczenie!!!![]()
![]()
![]()
![]()
To zobaczymy co Karpiniuk powie po wyborach parlamentarnych.![]()
![]()
![]()
I kto zechce postawić na zawadiakę i awanturnika kłamczuszka:lol:

Z uśmiechniętego, merytorycznego pana po zostaniu posłem radykalna zmiana (a może prawdziwe oblicze
) . Oj panie Karpiniuk następne wybory będą do tyłu - mam nadzieję, bo zawiść, nienawiść i chęć władzy absolutnej pana zżerają od środka - to widać ... a jakie to smutne ... jak władza zmienia ...Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości