Kołobrzeski Konik przyznany!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report » środa, 10 sty 2007, 11:31

SatH^Raa napisał(a):
report napisał(a):Prezesie - może dokończymy dyskusję w bardziej sprzyjających okolicznościach przyrody ?

http://www.pracaforum.fora.pl/viewtopic.php?p=118#118

bo szkoda mi troche tego ciekawego tematu - pozdr,

reporcie, dziękujemy za troskę, ale wykasowany post był totalnie nie na temat. :)
Ale każdy pretekst na reklamę jest dobry, no nie?

Wracając do tematu obstawiam Antoniego Szarmacha.

Reklama - przerwanej rozmowy ? żle mnie zrozumiałeś...
report

Postprzez report » środa, 10 sty 2007, 11:41

SatH^Raa napisał(a):
report napisał(a):Reklama - przerwanej rozmowy ? żle mnie zrozumiałeś...

Reklamy innego forum. Jeżeli chcecie tam mieć offtopowe dyskusje to proszę bardzo, tutaj tego nie lubimy. Na tym forum nic co jest na temat kasowane nie jest. Tyle ode mnie.

ok, przecież nic nie mówię - reklama idei ? reklama dyskusji ? - no żeby tam sprzedawno jakieś produkty to bym pojął ale jak uważasz... nie ma sprawy
report

Postprzez Prezes » środa, 10 sty 2007, 17:27

Regulamin pozwala podać publicznie tylko trzy nazwiska. Warto dodać, że osób w tej "walce" było więcej. No i starły się koncepcje czy podawać trzy osoby, które uzyskały największą ilość punktów, czy podawać wszystkie nazwiska.
Ostatecznie zwyciężyła myśl o minimalizacji. Ciekawi mnie, która koncepcja jest, Waszym zdaniem, lepsza. Pytam jako dziennikarz, Czytelników niezaangażowanych w proces wyboru.
Prezes
Bywalec

Postprzez Prezes » środa, 10 sty 2007, 17:35

Kontrargument był taki: ale może warto docenić także pozostałych choćby samym wymienieniem? To mogłoby na nich zadziałać dodatkowo mobilizująco. Na pewno sprawiłoby im przyjemność. Warto doceniać ludzi aktywnych.
Prezes
Bywalec

Postprzez ewe » czwartek, 11 sty 2007, 09:58

MAm nadzieję, że "konik" będzie przyznany rzetelnie .

Mój typ to Szarmach, prawdziwy społecznik, żadnych prywatnych biznesów przy okazji
ewe
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » czwartek, 11 sty 2007, 18:03

Moje zdanie jest takie: Kapituła niech proponuje kandydata do nagrody, oprawą niech zajmuja się urzędnicy, w tym wyborem prowadzącego.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » czwartek, 11 sty 2007, 18:58

A ile cała ta impreza w ogóle kosztuje? Nas, Kołobrzeżan miasto, czy stać nas na takie zbytki?
Zlikwidować może trzeba? Takie czasy, takie czasy.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Prezes » czwartek, 11 sty 2007, 20:47

Konsul napisał(a):A ile cała ta impreza w ogóle kosztuje? Nas, Kołobrzeżan miasto, czy stać nas na takie zbytki?
Zlikwidować może trzeba? Takie czasy, takie czasy.

Nie wiem ile kosztuje, ale nie popadajmy w skrajną przesadę. Należy wyróżniać osoby, które w szczególny sposób budują wartość miasta. Takie uroczyste spotkanie z prezydentem jest/może być dla ludzi swoistym wydarzeniem. Wszystko zależy od skali imprezy.
Ja, na przykład uważam, że wydawanie setek tysięcy budzetowych złotówek na biegających po boisku koszykarskim dorosłych facetów jest co najmniej niestosowne.
A wracajac do tematu: gdyby tak Spotkanie Noworoczne Prezydenta było okazją do posłuchania jakiegoś koncertu muzyki klasycznej czy jazzu z gwiazdami w roli głównej? Temu bym przyklasnął!
Jak widać - każdy ma jakiegoś bzika [smilie=wacko.gif]
Prezes
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg