Opinie na temat nowych radnych

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez pifpaf » wtorek, 2 sty 2007, 13:30

Sonia - oby ten zapał szybko nie minął, jak to się dzieje najczęściej.

A ja szanuję radną Maj (za wiek i pracę dla miasta przez tyle lat) nie wspominając już o radnym Bieńkowskim (tyle ile on zrobił dobrego dla tego miasta to długo nikt mu nie dorówna i tylko ten kto ma jakieś inne interesy lub lubi tylko krytykować tego dorobku nie widzi). :)
A szansę daję każdemu radnemu i po czynach i całej kadencji będzie można oceniać ich pracę dla miasta (a nie siebie).
pifpaf
Dyskutant

Postprzez McCool » wtorek, 2 sty 2007, 17:43

"Nie chwolcie dnia przed zachodem słońca" jak mawiali najstarsi górole :twisted:
McCool
Rycerz forum

Postprzez wredniak » wtorek, 2 sty 2007, 19:32

simplicissimus napisał(a):
wredniak napisał(a):Wiem, ze ty o ekonomi nie masz pojecia.
Udowodniles to w dyskusji o hali luczniczej usprawiedliwiajac pana prezydenta i jego nieudolnych urzednikow.

Cytat, zapodaj cytat. Jak nie, nie zabieraj głosu w takim tonie. To takie proste wyświechtać coś i kogoś na forum, prawda? Jesteś w tym mistrzem, [edit]. Szkoda, że w rzeczywistości głowę trzymasz między kolanami - asekuracyjnie, jak pół tego miasta. :twisted:

Klopoty z pamiecia czy zmiana kursu po wyborach ?
wredniak
Ważniak

Postprzez sonia » środa, 3 sty 2007, 11:15

simplicissimus napisał(a):Ja już wiem kim jest sonia. Jej opinie na temat nowych rajców będą pozytywne dla tych, którzy dadzą jej szansę na schronisko. :wink:

Simpli jeśli chcesz to zaprosimy panią Grabowską do rozmowy zobaczysz że ona reprezentuje zupełnie inny i wyzszy poziom, a skoro Majowa ma swój klub klakierów to dlaczego druga pani nie może mieć zwolenników?
Po drugie ja głosowałam na Bienkowskiego i wiem że wiele zrobił dla miasta owszem nie można mu tego zapomnieć ale złego traktowania ludzi i protekcji również.
sonia
Bywalec

Postprzez sonia » środa, 3 sty 2007, 11:23

Simpli i powiem ci jeszcze jedno. Pani Grabowska od 10 lat jest członkiem TOZ a od 6 Inspektorem i przez cały ten czas poświęcała się bezinteresownie dla bezdomnych zwierząt, sama zrobiła więcej interwencji w ty mieście niż cały TOZ, zapytaj straż miejską ile ich było. Poświęcała swój czas i pieniądze za darmo i nikt jej za to nie płacił a pani Szczepankiewicz prowadziła schronisko i nie dość że źle to jeszcze dostawała za to kasę.
Proszę o trochę obiektywizmu.
sonia
Bywalec

Postprzez Miki » środa, 3 sty 2007, 11:29

McCool napisał(a):"Nie chwolcie dnia przed zachodem słońca" jak mawiali najstarsi górole :twisted:

Ja też wstrzymałbym się od pochwał. Przecież muszą jakoś się wykazać, zobaczymy jaki skutek będą miały kontrole w spółkach jeśli wogóle sobie z ty poradzą :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez Messenger » środa, 3 sty 2007, 17:19

sonia napisał(a):A ja oceniam ich nawet pozytywnie poza pewnymi przypadkami typu radna Maj i jej obrońca radny Bieńkowski.

Poza tym widzę że radni będą dobrze pracować. Widzę zapał radnej Wojtal i radnego Woźniaka, którzy podjęłi sprawę schroniska. Oby tak dalej a praca zaowocuje.

Tak:) A panią Grabowską na sesję zaprosił św. mikołaj, spotkał się z nią dziś też sw. mikołaj, a zaraz po wyborach w schronisku było też 3 św. mikołajów :wink:
Messenger
Ważniak

Postprzez Janko Walski » środa, 3 sty 2007, 18:02

pifpaf napisał(a):Sonia - oby ten zapał szybko nie minął, jak to się dzieje najczęściej.

A ja szanuję radną Maj (za wiek i pracę dla miasta przez tyle lat) nie wspominając już o radnym Bieńkowskim (tyle ile on zrobił dobrego dla tego miasta to długo nikt mu nie dorówna i tylko ten kto ma jakieś inne interesy lub lubi tylko krytykować tego dorobku nie widzi). :)
A szansę daję każdemu radnemu i po czynach i całej kadencji będzie można oceniać ich pracę dla miasta (a nie siebie).

No właśnie kadencja minęła a "czyny"........ przejdą do historii miasta ,właśnie obserwujemy ich efekty :lol:

Jezeli radny Bienkowski jako prezydent i radna Maj jako jego "podpórka" powielili kilka takich czynów to pomyślcie ile piekniejsze i bogatsze mogłoby być nasze kochane miasto. Takim radnym dziękujemy!
Janko Walski
Rozgrzewa się

Postprzez Janko Walski » środa, 3 sty 2007, 18:05

simplicissimus napisał(a):Ja już wiem kim jest sonia. Jej opinie na temat nowych rajców będą pozytywne dla tych, którzy dadzą jej szansę na schronisko. :wink:

A bzdurzysz młodzieńcze i ja ci gwarantuje, ze Sonia to nie ta osoba o której myslisz :P
Janko Walski
Rozgrzewa się

Postprzez Janko Walski » środa, 3 sty 2007, 18:07

Simli jesteś niesprawiedliwy, a dziennikarzowi nie wypada i od niego oczekuje się bezstronności. A skąd wiesz że tej pani chodzi o posadę :?: :wink:

A przecież to jej nie dano szansy kolejny raz a ta druga ciągle jest forowana.
Janko Walski
Rozgrzewa się

Postprzez Janko Walski » środa, 3 sty 2007, 18:12

Simpli czyzby uczciwym, znającym się na rzeczy i zaangażowanym ludziom nie wolno było się starać?
W konsekwencji zobaczyliśmy wszyscy, ze pewne miejsca pracy nie są dostępne dla wszystkich, pani D.Sz. jest "z zawodu kierownikiem".

Czy twoim zdaniem to ma być norma w naszym mieście?

P.S. opusć klub klakierów i bez ciebie sobie poradzą :wink:
Janko Walski
Rozgrzewa się

Postprzez j0shu4 » środa, 3 sty 2007, 18:25

Janko ty masz jakis problem z pisaniem postow ?
napisz raz a porzadnie , zaraz sie okaze ze schronisko to najlepszy biznes w tym miescie
lepszy nawet od pieczenia bulek :wink:
przesadzacie chyba troche
a co do radnych to poza wyciaganiem siana za kolejne 40-50 minutowe sesje to jeszcze nic nie zrobili
poczekamy pozyjemy zobaczymy , zaczyna sie od kwitow na wszystko i na wszystkich
bawi mnie to troche no ale kto wie co czas przyniesie
j0shu4
Moderator

Postprzez Konsul » środa, 3 sty 2007, 18:53

To taka już chyba nasza narodowa cecha, ocenianie na dzień dobry, nieważne, że piewrszy dzień urzędowania, działalności etc. Jeszcze przyjdzie czas na weryfikację działań.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » sobota, 6 sty 2007, 12:00

Konsul napisał(a):To taka już chyba nasza narodowa cecha, ocenianie na dzień dobry, nieważne, że piewrszy dzień urzędowania, działalności etc. Jeszcze przyjdzie czas na weryfikację działań.

Tutaj muszę ci przyznać rację Konsulu.
Arkadiusz K
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg