Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez EKG » środa, 27 gru 2006, 22:27

Nie podejrzewam go o brak chęci, na pewno chciał wygrać i ten i poprzednie mecze, niestety musi się jeszcze chyba dalej uczyć tego rzemiosła. :cry:
EKG
Ważniak

Postprzez boss » środa, 27 gru 2006, 22:42

to są zawodowcy sportem zarabiają za życie my płacimy i wymagamy ......brak pomysłu na grę......kolejny mecz przegrany na końcówce ........mam nadzije na lepsze czsy dla KOTWICY .
KOTWICA GRAJ DLA NAS KIBICÓW I WYGRYWAJ U SIEBIE W DOMU
boss
Twardziel

Postprzez EKG » środa, 27 gru 2006, 22:47

Kurcze, a taką miałem nadzieję, że po Anwilu, dziś wygramy i tak "naładowani" będziemy czekać na derby. A tak lipa. AZS pewnie wygra z Unią i po pięciu wygranych przyjedzie do Kołobrzegu. Oj, żeby tylko nie bolało. :x :x
EKG
Ważniak

Postprzez kazió » czwartek, 28 gru 2006, 00:37

Dziekuje Karolowi za przegrany mecz, jak mowilem przed meczem, przynajmniej zawsze ladnie wyglada, ale to koniec jego zalet, dzis przej.. tylko i wylacznie przez jego glupote, ja rozumiem ze sie baaaardzo lubi z Avlijasem, ale bez przesady, widze pierwsza 3jke z dupy zaraz zmiana, mysle schodzi avlijas, a tu dupa, musialem poczekac az zmieni jeszcze z 3-4 innych zawodnikow zaniem zobaczy ze to kochany Saszka wszystko jeb...e, caly Kager zagral zawody do dupy, u nas podobal mi sie Bigus(szkoda ze tak malo zagral) i Mrożek(szkoda tego 5 faulu ,ktorego nie bylo). Tak sie zdarza dziwnie ze nie bylem na wygranym meczu kotwicy od czasow 1 ligi :)
kazió
V.I.P

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 02:48

najlepsze bylo wziecie czasu na ...3 sekundy przed koncem meczu... brawo Karol :)

trener wszystko spapral...

sa jacys normalni trenerzy na rynku :?: ...jak nie to moze byc ciezko z utrzymaniem sie...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez rewo » czwartek, 28 gru 2006, 12:50

Jak zobaczyłem, że w końcówce za spadającego po 5 przewinieniu Mrożka, Karol wprowadza Avlijasa, to tylko spojrzeliśmy się na siebie z kumplem i powiedzieliśmy krótko: już po meczu. I oczywiście Sasza zaraz zrobił parę strat, fauli, odpałów. nie mogę znieść tego,że mając potencjał kadrowy, bo większość zawodników wg. mnie jest bardzo dobra, przegrywamy kolejny raz w taki sposób. Avlijas to całkowita porażka. Jak on gra to dosłownie tak jakby grać 4 na 6. Jeśli przegramy derby to się załamię! :( Duet Avlijas-Karol dosłownie niweczy całą pracę pozostałych. Za ten mecz szczególne wyróżnienie dla Bigusa(w sumie tradycyjnie) i Raczka(pokazał umiejętności i ambicję).
rewo
Dyskutant

Postprzez Mafi » czwartek, 28 gru 2006, 12:57

Ładnie się ten mecz zapowiadał i początek w sumie tez ładny... dużo emocji i stresu. No ale końcówka... masakra. ;/
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Flo » czwartek, 28 gru 2006, 13:20

ale po raz pierwszy w historii cala hala krzyczala "sedzia [beep]". Tak donosnego wyrazenia pracy sedziow jeszcze nie bylo jak z Kagerem :twisted:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 13:28

Flo napisał(a):ale po raz pierwszy w historii cala hala krzyczala "sedzia [beep]". Tak donosnego wyrazenia pracy sedziow jeszcze nie bylo jak z Kagerem :twisted:

tez fakt...

ale nie pregralismy z winy sedziow...

tylko przez glupote(zeby nie powiedziec dosadniej) trenera...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 13:34

SatH^Raa napisał(a):Po tym jak nadrobili te 10 punktów to nie sądziłem, że dadzą się zatrzymać. Bez sensu trochę grali, nie wiem po co trójki rzucali, skoro pod koszem momentami pusto było, przeciwnik od połowy kwarty miał komplet fauli. Nie dość, że spokojnie by dociągnęli wynik, to zaraz wysocy Kagera by schodzili za faule. Nie kumam. Powinni to wygrać...

spytaj sie Karola czemu tak grali...

w sumie jestem za tym, zeby zrobic z nim konferencje prasowa...

niech nam wytlumaczy dlaczego Avijas genialny jest...

i kolejny mecz przegrywamy przez niego...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Didi » czwartek, 28 gru 2006, 19:03

ten sedzia co tak gwizdal na nas to jakis czas temu podczas derbow w koszalinie wygwizdal pierwsza piatke kotwicy na lawke za przewinienia i usunal za dwa jakies rpzewinienia nawet samego karola z sali...
Didi
Rycerz forum

Postprzez Flo » czwartek, 28 gru 2006, 19:16

Didi napisał(a):ten sedzia co tak gwizdal na nas to jakis czas temu podczas derbow w koszalinie wygwizdal pierwsza piatke kotwicy na lawke za przewinienia i usunal za dwa jakies rpzewinienia nawet samego karola z sali...

a Ty byles na tym meczu w tamtym sezonie zes taki poinformowany? :D
Flo
Arcymistrz

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 19:51

kurde AZS ma porzadnego trenera...a my mam ciamajde...

ale podobno Karol niedlugo pozegna sie z naszym miastem...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Flo » czwartek, 28 gru 2006, 19:54

Bonhart napisał(a):kurde AZS ma porzadnego trenera...a my mam ciamajde...

ale podobno Karol niedlugo pozegna sie z naszym miastem...

porzadnego? Prawie go zwolnili :twisted:
Flo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport