Rozbudowa TKK ??

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Rozbudowa TKK ??

Postprzez PIOTRGAN » środa, 20 gru 2006, 08:28

Czy w najblizszym czasie planowane są jakieś inwestycje rozszerzające zasięg ?

tak do Jedności Narodowej ?
PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez Arkadiusz K » środa, 20 gru 2006, 11:29

Radzikowo by też się ucieszyło :)
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Miki » środa, 20 gru 2006, 12:15

Arkadiusz K napisał(a):Radzikowo by też się ucieszyło :)

Nikt tego nie zrobi bo tkk szkoda kabli. Musieliby podłanczać się do każdego domu indywidualnie. To nie to samo co w blokach. Zapomnijcie o tym bo nic z tego nie wyjdzie. :)
Miki
Ważniak

Postprzez j0shu4 » środa, 20 gru 2006, 12:17

Miki spojrz czasem w slownik jezyka polskiego nie tylko w kodeks karny
"podłączać" nie podlanczac
j0shu4
Moderator

Postprzez Miki » środa, 20 gru 2006, 12:19

j0shu4 napisał(a):Miki spojrz czasem w slownik jezyka polskiego nie tylko w kodeks karny
"podłączać" nie podlanczac

Nie czytam kodeksu karnego a jak się szybko pisze i nie patrzy na ekran to czasami błędy się zdażają :P
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » środa, 20 gru 2006, 12:24

A ty jesteś idealny prawda? i nigdy ci się nie zdarzyło. Widzę że od czasu kiedy tutaj piszę jestem wam bardzo niewygodny :|
Miki
Ważniak

Postprzez Flo » środa, 20 gru 2006, 12:28

Miki napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):Radzikowo by też się ucieszyło :)

Nikt tego nie zrobi bo tkk szkoda kabli. Musieliby podłanczać się do każdego domu indywidualnie. To nie to samo co w blokach. Zapomnijcie o tym bo nic z tego nie wyjdzie. :)

dlaczego wypowiadasz sie za TKK? Moze poczekasz az osoba upowazniona sie wypowie? Grunt to sie wypowiadac za kogos "nie bo nie"

Poza tym co do ortow, to po zqwroceniu uwagi przez J4, w odpowiedzi znowu machnales byka. I nie pisz ze jestes niewygodny, po prostu czlowiek zwraca Ci uwage bo robisz bledy. I wierz ze ja tez bede Ci zwracal uwage, mimo ze "mam w d... Twoje istnienie" (zapozyczone)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez j0shu4 » środa, 20 gru 2006, 12:34

Miki napisał(a):A ty jesteś idealny prawda? i nigdy ci się nie zdarzyło. Widzę że od czasu kiedy tutaj piszę jestem wam bardzo niewygodny :|

wam to znaczy komu ? pytam z ciekawosci
twoj ton wypowiedzi irytuje wiekszosc uzytkownikow dlatego zwracam ci po prostu uwage
szkoda ze tego nie rozumiesz , wymagasz merytorycznych dyskusji w zamian oferujac glupie docinki na bardzo niskim poziomie okraszone oskarzeniami rzucanymi na lewo i prawo
myslalem ze jestes czlowiekiem na wyzszym poziomie zwlaszcza baczac na twoje wyksztalcenie i doswiadczenie
niestety kazdy jest omylny w swoich sadach .....
j0shu4
Moderator

Postprzez Miki » środa, 20 gru 2006, 13:01

j0shu4 napisał(a):
Miki napisał(a):A ty jesteś idealny prawda? i nigdy ci się nie zdarzyło. Widzę że od czasu kiedy tutaj piszę jestem wam bardzo niewygodny :|

wam to znaczy komu ? pytam z ciekawosci
twoj ton wypowiedzi irytuje wiekszosc uzytkownikow dlatego zwracam ci po prostu uwage
szkoda ze tego nie rozumiesz , wymagasz merytorycznych dyskusji w zamian oferujac glupie docinki na bardzo niskim poziomie okraszone oskarzeniami rzucanymi na lewo i prawo
myslalem ze jestes czlowiekiem na wyzszym poziomie zwlaszcza baczac na twoje wyksztalcenie i doswiadczenie
niestety kazdy jest omylny w swoich sadach .....

Jest takie przysłowie "jeśli wchodzisz między wrony musisz krakać tak jak one"
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » środa, 20 gru 2006, 13:02

A jakie mam wykształcenie? I doświadczenie? Skąd ty wiesz takie rzeczy?
Miki
Ważniak

Postprzez j0shu4 » środa, 20 gru 2006, 13:04

:wink:
ciekawe nie ?
i koniec OT's
:)
j0shu4
Moderator

Postprzez mauritus » środa, 20 gru 2006, 20:20

Wracając do tematu to mój pogląd jest taki , iż rozbuwowa TKK była bardzo utrudniona , bo kasa z Urzędu Miasta za Bieńkowskiego się nie lała. No cóż miał Gromek kampanię , myślę , że będzie i kasa - szkoda, że nasza.
To mój osobisty pogłąd na obecny i wcześniejszy stan ( tu się urodziłem tu nic nie robiłem :evil: )
Ostatnio edytowano czwartek, 21 gru 2006, 09:17 przez mauritus, łącznie edytowano 1 raz
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » czwartek, 21 gru 2006, 10:08

Nie jest , przecież wiemy. Z czego czerpie dochody ? Są programy płatne i niepłatne, ustawione i nie, są zlecenia tzw. stałe. Są kampanie prezydenckie itp. Oczywiście nikt Tobie nie zdradzi pewnych tajemnic, tym bardziej finansowych. Jest niezależna od Urzędu ? od polityków ? o nie, nie to nieprawda.
Uważasz , że TKK jest telewizją obiektywną ? Dlaczego Prezydenta Bieńkowskiego nie było przy jakichkolwiek inwestycjach, których de facto był ojcem ? byli za to inni, którzy ich nie chcieli, ale pokazać się w telewizorze to warto było, za darmo :lol:
mauritus
Terminator

Postprzez Flo » czwartek, 21 gru 2006, 10:08

mauritus napisał(a):Wracając do tematu to mój pogląd jest taki , iż rozbuwowa TKK była bardzo utrudniona , bo kasa z Urzędu Miasta za Bieńkowskiego się nie lała. No cóż miał Gromek kampanię , myślę , że będzie i kasa - szkoda, że nasza.
To mój osobisty pogłąd na obecny i wcześniejszy stan ( tu się urodziłem tu nic nie robiłem :evil: )

blysnales chlopie inteligencja teraz :lol:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg