Opinie na temat nowych radnych

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Flo » niedziela, 17 gru 2006, 23:24

mauritus napisał(a):
kraall napisał(a):
mauritus napisał(a):Inwestycje same w sobie dają miejsca pracy, jakiś ty nieobyty. Kto w/ g Ciebie to daje miesca pracy, jak to się dzieje, że są ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiesz co piszesz, jago zaplecze, no Gromek, Parus, Hok :lol:
Wiele słyszysz , a mało rozumiesz, bez obzazy :)

Inwektywy to Twoja specjalność. Poza tym nie masz nic do powiedzenia. Jednak rzeczywistości nie zakrzyczysz.
Co do fabryk, które obiecaliście zbudować zapytaj o szczegóły radnego Szufla. On się w tym specjalizował. Może sobie przypomni i Ciebie oświeci.
Ty chyba należysz do tych, którzy uważają, że miejsca pracy tworzy Powiatowy Urząd Pracy. :lol: :lol: :lol:

Zapisz się chociaż na kurs ekonomii, może do H.Rupnika :lol:
Radny Szufel nie chodził po mieszkaniach i nie obiecywał , chodził Zawadzki,Tamborski, Czechowski itp. czyli śmietanka PO :lol:

4 lata temu Szufel Ryszard osobiscie zapukal do mych drzwi, sprzedawal jajka albo cos nie pamietam
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Syriusz » niedziela, 17 gru 2006, 23:32

Dziwne, bo ulubiony Szufel jest prekursorem chodzenia od drzwi do drzwi! Chodził po kladkach i chwała mu za to, ale wypowiada się gość którry nie ma poprcia społecznego. Dobre! :lol: :lol: :lol: :lol: Czarek , kiedy dasz sobie na luz? :lol:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez mauritus » niedziela, 17 gru 2006, 23:42

Flo napisał(a):
mauritus napisał(a):
kraall napisał(a):
mauritus napisał(a):Inwestycje same w sobie dają miejsca pracy, jakiś ty nieobyty. Kto w/ g Ciebie to daje miesca pracy, jak to się dzieje, że są ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiesz co piszesz, jago zaplecze, no Gromek, Parus, Hok :lol:

Inwektywy to Twoja specjalność. Poza tym nie masz nic do powiedzenia. Jednak rzeczywistości nie zakrzyczysz.
Co do fabryk, które obiecaliście zbudować zapytaj o szczegóły radnego Szufla. On się w tym specjalizował. Może sobie przypomni i Ciebie oświeci.
Ty chyba należysz do tych, którzy uważają, że miejsca pracy tworzy Powiatowy Urząd Pracy. :lol: :lol: :lol:

Radny Szufel nie chodził po mieszkaniach i nie obiecywał , chodził Zawadzki,Tamborski, Czechowski itp. czyli śmietanka PO :lol:

4 lata temu Szufel Ryszard osobiscie zapukal do mych drzwi, sprzedawal jajka albo cos nie pamietam

Czyli podłapali od mądrzejszego, miło, miło :)
mauritus
Terminator

Postprzez Syriusz » niedziela, 17 gru 2006, 23:43

Podobno mówi się, kto pyta nie błądzi :wink:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez kraall » niedziela, 17 gru 2006, 23:45

mauritus napisał(a):Zapisz się chociaż na kurs ekonomii, może do H.Rupnika :lol:

Uczyć warto się przez całe życie. Ty chyba o tym zapomniałeś :P
Ja nie pisałem, że radny Szufel chodził po mieszkaniach i coś tam obiecywał. Obiecywał to podczas sesji Rady Miasta - to dla przypomnienia.
Twoja awersja do PO jest dla mnie zrozumiała, ale nie mogę Ci pomóc przezwycięzyć tej choroby.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Syriusz » niedziela, 17 gru 2006, 23:52

mauritus napisał(a):
Flo napisał(a):
mauritus napisał(a):
kraall napisał(a):

Czyli podłapali od mądrzejszego, miło, miło :)

Gdyby chciał być choć trochę obiektywny :( :P :evil:

Ale za to dostawał grubą kasę, tu go rozumiem liże rów tam gdzie ma korzyść :twisted:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez mauritus » niedziela, 17 gru 2006, 23:52

Obiecał fabryki ?! :x
Co do radnych to trzeba poczekać , na razie to podstaw prawa towarzystwo nie zna, nie wykluczając wieloletnich już radnych, co natomiast można powiedziweć o początkujących ?
buuuuuuuuuuuuu.
mauritus
Terminator

Postprzez wredniak » poniedziałek, 18 gru 2006, 22:21

simplicissimus napisał(a):
wredniak napisał(a):W waszym wydaniu jest raczej zalosna. Mam nadzieje, ze nowi radni wyjasnia pewne dziwne historie z poprzedniej kadencji.

Dobrze by było, gdyby ktoś wyraził nadzieję, że radni nauczą się pewne kwestie wyjasniać. Póki co, słyszę same przypuszczenia i gdybania, żadnych konkretów, a komisja rewizyjna nawet nie potrafi rozpocząć kontroli, z przyczyn uchybień formalnych.

Trudno mi powiedziec jaka wiedze posiadaja radni. Wiem, ze ty o ekonomi nie masz pojecia.
Udowodniles to w dyskusji o hali luczniczej usprawiedliwiajac pana prezydenta i jego nieudolnych urzednikow.
wredniak
Ważniak

Postprzez Flo » poniedziałek, 18 gru 2006, 23:10

mauritus napisał(a):Czyli podłapali od mądrzejszego, miło, miło :)

Ty ziomek zdecyduj sie w koncu :lol: Raz piszesz ze to zle ze chodza potem ze dobrze bo Ryszard tez chodzil :lol:

Ja uwazam ze to dobrze ze chodza i chodzili. Radny Zawadzki i 4 lata temu i w tym roku byl u mnie w klatce - niekoniecznie w odwiedziny. Stad wniosek ze nikogo nie nasladowal.

Wiec jaka jest Twoja wersja (ktora notabene mam gleboko w tylku), w koncu dobrze czy zle ze chodza?
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez sonia » wtorek, 2 sty 2007, 11:56

A ja oceniam ich nawet pozytywnie poza pewnymi przypadkami typu radna Maj i jej obrońca radny Bieńkowski.

Poza tym widzę że radni będą dobrze pracować. Widzę zapał radnej Wojtal i radnego Woźniaka, którzy podjęłi sprawę schroniska. Oby tak dalej a praca zaowocuje.
sonia
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg