Tamborski wice

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez myśliwiec » piątek, 15 gru 2006, 21:00

Achaja napisał(a):
myśliwiec napisał(a):nie na temat

masz racje - przepraszam

ale poczułam sie wywołana do odpowiedzi

postaram sie nie dać sie podpuszczać

tylko prosze by nie oceniać mnie wtedy, że zadzieram nosa i nie odpowiadam

olej to
prowokuja Cie
a najbardziej wkurza przeciez brak reakcji ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez planismo » sobota, 16 gru 2006, 00:16

Achaja napisał(a):...
Achajo a ty dlaczego nie brałaś udziału w obchodach wprowadzenia stanu wojennego ?

a po której stronie? :roll:[/quote]

a co sugerujesz??

jak dobrze policzysz miałam 11 lat jak wybuchł stan wojenny[/quote]
do tej pory myślałem że rocznicę obchodzi się po danym wydarzeniu, więc powiedz mi co ma do rzeczy Twój wiek w chwili wprowadzenia stanu wojennego?

a pytałem o to czy miałas obchodzic tę rocznicę w centrum wydarzeń, czy po drugiej stronie czyli w domu, przed ekranem telewizyjnym lub psłuchając relacji radiowej.
Achajo nie miałem zamiaru wywlekac Ci socjalistycznych miłości z przeszłości
planismo
Bywalec

Postprzez Flo » sobota, 16 gru 2006, 06:24

planismo napisał(a):Achajo nie miałem zamiaru wywlekac Ci socjalistycznych miłości z przeszłości

kolejna zalosna prowokacja, podpisz sie chociaz :lol: Poza tym walisz nie na temat, to tak jakbys robiul kupe na swoj fotel
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Arkadiusz K » sobota, 16 gru 2006, 09:24

Panowie leci mały OT. Może wrócimy do tematu bądź go zamkniemy :?:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez planismo » sobota, 16 gru 2006, 17:09

Flo napisał(a):
planismo napisał(a):Achajo nie miałem zamiaru wywlekac Ci socjalistycznych miłości z przeszłości

kolejna zalosna prowokacja, podpisz sie chociaz :lol: Poza tym walisz nie na temat, to tak jakbys robiul kupe na swoj fotel

kolego jeśli czegoś nie rozumiesz to poproś o wytłumaczenie lub chociaż nie komentuj w tak smutny sposób.

1. nie mam pretensji do pani "Achaja" za to że nie było jej na uroczystościach i uważam że nikt nie powinien mieć.
2. jak już mój post został przez panią "Achaja" odebrany jako prowokacja - to w celu wyjaśnienia napisałem że nie mam do niej pretensji o socjalistyczna przeszłość.
3. Nie mam bo to że ktos ma lub miał lewicowe poglądy, nie znaczy że można mu wypominac stan wojenny lub czynić go odpowiedzilanym za zbrodnie innych socjalistów.
4. Osoby odpowiedzialne za stan wojenny i za zbrodnie komunistów to pojedyncze osoby a nie wszyscy socjaliści

Czy teraz sie przejaśniło?
planismo
Bywalec

Postprzez Flo » sobota, 16 gru 2006, 17:20

planismo napisał(a):
Flo napisał(a):

kolego jeśli czegoś nie rozumiesz to poproś o wytłumaczenie lub chociaż nie komentuj w tak smutny sposób.

1. nie mam pretensji do pani "Achaja" za to że nie było jej na uroczystościach i uważam że nikt nie powinien mieć.
2. jak już mój post został przez panią "Achaja" odebrany jako prowokacja - to w celu wyjaśnienia napisałem że nie mam do niej pretensji o socjalistyczna przeszłość.
3. Nie mam bo to że ktos ma lub miał lewicowe poglądy, nie znaczy że można mu wypominac stan wojenny lub czynić go odpowiedzilanym za zbrodnie innych socjalistów.
4. Osoby odpowiedzialne za stan wojenny i za zbrodnie komunistów to pojedyncze osoby a nie wszyscy socjaliści

Czy teraz sie przejaśniło?

dalej walisz nie na temat. Moderacja? :twisted:
Flo
Arcymistrz

Postprzez planismo » sobota, 16 gru 2006, 21:32

kolego temat został wyczerpany a odpowiedź na zadane pytanie już każdy zna. Pan Tamborski został wiceprezydentem miasta co dyskusję na temat tego czy zostanie nim czy nie - czyni bezzasadna i nieaktualną.

Sam mnie prowokujesz do tego żebym coś wyjaśnił a potem śmiesz wzywać moderatora bo piszę nie na temat? szczyt szczytów
planismo
Bywalec

Postprzez Flo » sobota, 16 gru 2006, 21:44

planismo napisał(a):kolego temat został wyczerpany a odpowiedź na zadane pytanie już każdy zna. Pan Tamborski został wiceprezydentem miasta co dyskusję na temat tego czy zostanie nim czy nie - czyni bezzasadna i nieaktualną.

Sam mnie prowokujesz do tego żebym coś wyjaśnił a potem śmiesz wzywać moderatora bo piszę nie na temat? szczyt szczytów

jesli temat sie wyczerpal to trzeba go zamknac, a jak chcesz pogadac o dupie parynie to zaloz sobie nowy temat....szczyt blazenady
Flo
Arcymistrz

Postprzez planismo » niedziela, 17 gru 2006, 00:24

nie chce mi się z Tobą gadać :|
planismo
Bywalec

Postprzez Bonhart » niedziela, 17 gru 2006, 00:24

planismo napisał(a):nie chce mi się z Tobą gadać :|

oj plani alez nam przykro :twisted:
Bonhart
Rycerz forum