Czego sucham? wszystkich mozliwych songów świątecznych, jakie kiedykolwiek popełniono. Niestety w wykonaniu mojej koleżanki i juz po raz setny słyszę "Let it snow, let it snow, let it snow"...(puknij się dziewczyno. Śnieg w UK?)
Maria Peszek "miasto mania", np. kawałek sms, który kryje sie pod zacną czwóreczką jest taki zgrabny, niestety nie tak jak ja w gorsecie, no ale cóż.. muszę opróżnic skrzynkę na wiadomości, bo nie docierają do mnie
zarąbisty song w wykonaniu Justina Timberlakea, swoją drogą to ta nowa płyta strasznie zróżnicowana jest i chyba już nikt nie pamięta, że kiedyś ten przystojniaczek śpiewał w boysbendzie
You told me you love me Why did you leave me all alone Now you tell me you need me When you call me on the phone
Girl I refuse You must have me confused With some other guy The bridges were burned Now it's your turn to cry
So cry me a river
tłumaczenie, naturalnie
Mówiłaś, że mnie kochasz Dlaczego mnie zostawiłaś, samego? Teraz mi mówisz, że mnie potrzebujesz Kiedy dzwonisz do mnie przez telefon Dziewczyno, odemawiam, chyba mnie pomyliłaś Z jakimś innym kolesiem Spaliłaś za sobą mosty i teraz to Ty Będziesz płakać i wypłaczesz mi rzekę łez Wypłacz mi rzekę łez Wypłacz mi rzekę łez Wypłacz mi rzekę łez, yeah, yeah