mauritus napisał(a):Sukcesem będzie coś namacalnego, obietnice były.
sukcesem może byc wykopanie sekretarza na przykład

BLAaa napisał(a):Ja dziś słyszałem, że kolejnym sukcesem prezydenta jest przyuważenie, że jakas umowa dziwna została podpisana przez zaprzysiężeniem... jak dowiem się czegos więcej, to dam cynk.
McCool napisał(a):Sorry, ale urzędnicy są żeby mu pomagać jak d**a od srania. Może spożycie kawy w godzinach pracy się zmniejszy przy okazji.
Co do jego pracy w szkole - jasne, że sam nie okiełznałby tego wszystkiego, ale o ile mi wiadomo, nikt nie narzekał na jego politykę władzy w szkole. I wcale nie stoję tu w roli obrońcy Gromka, bo jak wiesz, wiele krytycznych opinii poleciało ode mnie w jego stronę.

McCool napisał(a):mauritus napisał(a):Ty masz swój pogląd ja fakty, niech tak zostanie.
Jaki pogląd? Ja także o faktach mówię. Znam wielu pracowników tej szkoły od sprzątaczek po Słonkoi na nauczycielach skończywszy - ale nie od strony ucznia, a od strony osoby postronnej. W tym roku kończę tę szkołę. Przez trzy lata zdążyłem dość dobrze poznać mechanizmy pracy i chociaż przyznam, że Gromek aniołem nie jest i nie był, to wszyscy byli zadowoleni z jego pracy i z tego, jak traktował swoją kadrę.
A łzy jego współpracowników podczas pożegnania Gromka, to mi pewnie zaraz powiesz, że ze szczęścia, że nikt już ich nie będzie zastraszał?hyhyhyhy.

planismo napisał(a):mauritus napisał(a):Sukcesem będzie coś namacalnego, obietnice były.
Bonhart napisał(a):Syriusz napisał(a)::lol:A co robił Bieńkowski 4 lata temu???
![]()
on wymienial ludzi na "kompetentnych"
Miki napisał(a):planismo napisał(a):mauritus napisał(a):Sukcesem będzie coś namacalnego, obietnice były.
Naprawdę tylko takie ma możliwości? Wykopywać ludzi ze stanowisk? To sukcesy jego dla siebie samego a gdzie te dla miasta i mieszkańców????????????????????????
Vin napisał(a):robi dokladnie to, co zrobil pan Bienkowski jak prezydentem zostal
po co te bzdury piszesz ?
mauritus napisał(a):Bonhart napisał(a):Syriusz napisał(a)::lol:A co robił Bieńkowski 4 lata temu???
![]()
on wymienial ludzi na "kompetentnych"
Chyba Tamborski zastąpił tego, który dzisiaj ma muchy w nosie. Proszę zapytać dlaczego i kto naciskał. Oceniając jego pracę w spółce to nie wygląda to zbyt dobrze.
Oceniajcie ludzi po pracy, efektach tej pracy, fachowości itp.
Na osiągniecia fachowców z PO poczekamy i ocenimy, aż się doczekać nie mogę.

Vin napisał(a):Miki napisał(a):planismo napisał(a):mauritus napisał(a):Sukcesem będzie coś namacalnego, obietnice były.
Naprawdę tylko takie ma możliwości? Wykopywać ludzi ze stanowisk? To sukcesy jego dla siebie samego a gdzie te dla miasta i mieszkańców????????????????????????
robi dokladnie to, co zrobil pan Bienkowski jak prezydentem zostal
po co te bzdury piszesz ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości