teeee, o co ci chodzi? to nie ja jej zajmuje miejsce w szafieWZT napisał(a):Sarenka: nu nu nuNieladnie tak siostre traktowac
![]()
![]()
![]()
![]()
, a Ty siostra nie dramatyzuj 
Suzy napisał(a):po to studiowałam 5 lat i ryłam masakryczne książki żeby osiągnąć jakąś pozycję u siebie a nie być sprzątaczką za granicą lub spędzać 2 godziny dziennie na dojazdach do pracy w stolicy... z wielką przyjemnością zostanę tu i znam osoby, które jak ja wkładając trochę wysiłku i nie idąc na łatwiznę nie narzekają na los w naszym mieście
kulA napisał(a):wiesz to wszystko zalezy od wielu czynnikow, nap od tego co sie chce robic, pewne zawody sa niemozliwe do wykonywania w kolobrzegu, do tego jeszcze dochodzi stosunek do samego miasta, u mnie wlasnie sa oba te powodu

kulA napisał(a):Suzy ja na uczelnie jade przez 4 miasta, a zajmuje mi to niecala godzine

Suzy napisał(a):kulA napisał(a):Suzy ja na uczelnie jade przez 4 miasta, a zajmuje mi to niecala godzine
... mojej siostrze powrót z pracy ok. godz. 16 w Warszawie własnym samochodem zajmuje dokładnie godzinę i 40 minut ale jeśli pomyślnie będziesz dojeżdżał do pracy przez cztery miasta zaledwie w niecałą godzinę to chyba dobrze
moze twoja siostra tez powinna sie na nia przesiasc, w warszawie jest dobrze rozwinieta, lepiej chyba niz u mnie na slasku, duzo czasu by zaoszczedzila, ale odchodzimy od tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości