Dojrzewanie

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Kto dojrzewa szybciej... kobieta czy facet ?

Facet
7
10%
Kobieta
53
79%
Nie wiem
7
10%

Liczba głosów : 67

Postprzez j0shu4 » piątek, 8 gru 2006, 15:49

Bonhart napisał(a):
loisslane napisał(a):Drogi Bonharcie! W Twoim profilu byla data Twoich urodzin. Nie wiem czy jeszcze jest, w kazdym razie dobtnie swiadczy o tym, ze jestes duzo za mlody, aby zwiazac sie z kobieta mlodsza o siebie o 20 lat. Zdanie, które w tym miejscu wypowiadasz o takich związkach jest więc oparte jedynie na teorii, bo z autopsji znac takiej sytuacji nie mozesz. Tak zaciekle broniona przez Ciebie opinia, ze, powiedzmy 45 - letni mezczyzna moze interesowac sie jedynie cialem, powiedzmy, 25 letniej kobiety, z ktora jest zwiazany, moze byc bardzo krzywdzaca. Nie rob z kobiet pustych lasek lecacych tylko na kase, a z mezczyzn napalonych samcow o niskich instynktach.

a ty nie musisz tego czytac...

:)

i nie mow do mnie "drogi" :evil:

zalozyles temat , wykazales sie wiedza w temacie wiec czekaj na slowa pochwaly i krytyki
nie mow innym userom co maja a czego nie maja robic
wyskakujesz jak diabel z pudelka z jakims glupim przekonaniem i masz do innych pretensje
forum jest publiczne , wypowiada sie kazdy i przestan strofowac tych ktorzy z toba dyskutuja
j0shu4
Moderator

Postprzez Bonhart » piątek, 8 gru 2006, 15:56

ale istnieje wolnosc wypowiedzi...

kazdy ma inne zdanie...

taki to urok ludzi...

ja mam dziewczyne mlodsza... i jest fajnie...

jest dojrzala jak na swoj wiek...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez loisslane » piątek, 8 gru 2006, 15:59

Bon, wiecej kultury... wyglada na to, ze czujesz sie niewygodnie, kiedy ktos ma inne zdanie niz Ty, atakujesz ludzi, ktorych wczesniej sam pytales o zdanie, a kiedy brakuje Ci juz argumentów, obrażasz ich. To niegrzeczne, niedojrzałe i swiadczy o braku obycia.
I własnie dlatego kobiety wolą dojrzałych mezczyzn, a nie młodziaków nie potrafiących nawet kulturalnie i rzeczowo uzasadnić swojego zdania.
Oczywiscie wzmianki o młodziakach nie bierz do siebie, bo skądże :twisted:
loisslane

Postprzez Bonhart » piątek, 8 gru 2006, 16:00

loisslane napisał(a):Bon, wiecej kultury... wyglada na to, ze czujesz sie niewygodnie, kiedy ktos ma inne zdanie niz Ty, atakujesz ludzi, ktorych wczesniej sam pytales o zdanie, a kiedy brakuje Ci juz argumentów, obrażasz ich. To niegrzeczne, niedojrzałe i swiadczy o braku obycia.
I własnie dlatego kobiety wolą dojrzałych mezczyzn, a nie młodziaków nie potrafiących nawet kulturalnie i rzeczowo uzasadnić swojego zdania.
Oczywiscie wzmianki o młodziakach nie bierz do siebie, bo skądże :twisted:

ja wiem jakie masz o mnie zdanie... i tak bywa

za to Ty jestes super dojrzala kobieta... szkoda ze samotna... zaden facet chyba nie spelnia Twoich wymagan ...

i tak bywa...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez loisslane » piątek, 8 gru 2006, 16:04

Nie wydaje mi się, żeby forum było odpowiednim miejscem do rozstrząsania osobistych relacji między nami. Forumowiczów chyba nie za bardzo to interesuję. Oszczędź więc sobie i innym takich wypowiedzi. Załozyles temat, aby poznac iopinie innych na konkretny temat, nie prowadz wiec rozmowy na poboczne tematy.
loisslane

Postprzez Vin » piątek, 8 gru 2006, 16:13

Bonhart oklaski
Vin
Uzależniony

Postprzez Bonhart » piątek, 8 gru 2006, 16:14

krytykujcie ile macie sil :)

no prosze :|
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Mafi » piątek, 8 gru 2006, 16:40

Bonhart... po co zakładasz temat, dając do wyboru trzy mozliwości odpowiedzi, skoro nie interesują Cię odpowiedzi i zdanie innych? Załóż temat, daj jedną możliwą odpowiedź i będziesz miał tylko posty poperające Twój punk widzenia.

Można mieć inne zdanie, ale trzeba je jeszcze w kulturalny sposób napisać i nie obrażając nikogo poprzeć argumentami.

Uważasz, że wszyscy się na Ciebie uwzięli? No proszę Cię... nie rób z siebie ofiary.

Masz dziwny sposób bycia i dużo do powiedzenia na każdy temat.
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Bonhart » piątek, 8 gru 2006, 16:43

Mafi napisał(a):Bonhart... po co zakładasz temat, dając do wyboru trzy mozliwości odpowiedzi, skoro nie interesują Cię odpowiedzi i zdanie innych? Załóż temat, daj jedną możliwą odpowiedź i będziesz miał tylko posty poperające Twój punk widzenia.

Można mieć inne zdanie, ale trzeba je jeszcze w kulturalny sposób napisać i nie obrażając nikogo poprzeć argumentami.

Uważasz, że wszyscy się na Ciebie uwzięli? No proszę Cię... nie rób z siebie ofiary.

Masz dziwny sposób bycia i dużo do powiedzenia na każdy temat.

no jestem dziwny... bywa :wink:

i lubie duzo mowic... :|
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez kamila » czwartek, 14 gru 2006, 08:10

Bonhart, "chyba" miałam ja racje :wink:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Flo » czwartek, 14 gru 2006, 09:27

Bonhart, zachowujesz sie jak prostak, a wiesz dlaczego? Najpierw swoja opinia obrazasz ogolna wiekszosc kobiet, a potem idziesz dalej i zaczynasz obrazac personalnie konkretne kobiety. Tlumaczenie ze jestes "dziwny" jest po prostu smieszne. A wywlekanie prywatnego zycia innych osob na publicznym forum jest conajmniej niewskazane

I mam gdzies czy sie teraz obrazisz, czy cos odburkniesz. Nie interesuje mnie to

A co do tematu

Kobiety szybciej dojrzewaja. Proste porownanie. Wezcie ulozona 18-latke i jej rowiesnika i porownajcie. Wiele razy spotkalem sie z przykladami ze jest kolosalna roznica. Dlatego mlodsze kobiety lgna do starszych ulozonych mezczyzn.

Oczywiscie sa przyklady kobiet jak i mezczyzn ktorzy nigdy sie nie dojrzeja, ale to juz dyskusja na inny temat

Reasumujac - stosunki miedzyludzkie nie znaja barier wiekowych
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Bonhart » czwartek, 14 gru 2006, 11:31

Flo masz racje ponioslo mnie.

Tak bywa czasami.

Wszystkich, ktorych obrazilem przepraszam.
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez barmaid » czwartek, 14 gru 2006, 16:40

Na podstawie obserwacji 3 latków w przedszkolu ( dorosli sa różni ) stwierdzam, że to dziewczynki szybciej dojrzewają..... Widać to po ich zachowaniu, sposobie mówienia, bawienia się. Chłopcy to zywioł z niewielkim rozumkiem, czysty testosteron.... i tak im zostaje w większym lub mniejszym stopniu ;)
barmaid
Rycerz forum

Postprzez barmaid » czwartek, 14 gru 2006, 16:45

A tak naprawdę to dojrzewamy całe życie.... pomagają nam w tym ludzie, którymi się otaczamy, wydarzenia dobre i złe w naszym zyciu, praca.... Ja jeszcze nie dojrzałam... zamierzam ten proces zakonczyć za 10 lat :D
barmaid
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: ankiety