Tamborski wice

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez myśliwiec » wtorek, 12 gru 2006, 09:12

Achaja napisał(a):
Bonhart napisał(a):
Vin napisał(a):i co z tego, ze go znasz ?

tak
masz pisac Tomasz Tamborski

i tu tez sie zgodze

dzisiaj jest jeszcze moim kolegą Tomkiem, który ma zostać Wiceprezydentem, czy Zastępca jak kto woli

jak nim zostanie i bede pisała o nim w tym kontekście mozecie byc pewni, że nie nazwę go inaczej jak Zastępcą Prezydenta Tomaszem Tamborskim

i skończmy to OT

Tamborski z wieloma jest po imieniu. Ale jakoś nikt inny się nie afiszuje. Moim zdaniem Vin ma racje - to nie imieniny u cioci
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez planismo » wtorek, 12 gru 2006, 14:44

BLAaa napisał(a):A ja tam się Tomkowi dziwię. Siedziałby sobie spokojnie na stołku prezesa Zieleni Miejskiej, miałby mandat radnego, czyli praktycznie ze stołka prezesa byłby nieusuwalny przez nastepne 4 lata...
Nie sądzę, żeby jako wicek dostał więcej kasy...
A tak, będzie chłopcem do bicia dla radnych miejskich...
A jaeszcze mieszkaniówka będzie mu podlegać, to będzie miał pozamiatane...

Blaa miałem inne zdanie na Twój temat, choc znam Cię z Twojej przeszłosci i wiem że niezawsze było z Tobą tak jak jest. Ale żeby sprawadzać wszystko do kasy? :lol:
planismo
Bywalec

Postprzez BLAaa » wtorek, 12 gru 2006, 17:42

myśliwiec napisał(a):
BLAaa napisał(a):A ja tam się Tomkowi dziwię. Siedziałby sobie spokojnie na stołku prezesa Zieleni Miejskiej, miałby mandat radnego, czyli praktycznie ze stołka prezesa byłby nieusuwalny przez nastepne 4 lata...

jak tak każdy radny myśli - to ja dziękuję Wam wszystkim :)

Myslałem, że wychwycisz w tym nutke przekąsu... Nastepnym razem specjalnie dla Ciebie dołoże emotke z przymruzonym oczkiem ;)
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » wtorek, 12 gru 2006, 17:43

planismo napisał(a):

Blaa miałem inne zdanie na Twój temat, choc znam Cię z Twojej przeszłosci i wiem że niezawsze było z Tobą tak jak jest. Ale żeby sprawadzać wszystko do kasy? :lol:

Litości...
Wyłapujcie prosze robienie sobie jaj...

Tomek publicznie podal powody, dla których zgodził sie objść tę funkcję, ale znajomi robili sobie z niego podśmiechujki...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 12 gru 2006, 19:22

ziomuś napisał(a): tak samo jak sie sparwdzil jako dyrektor Zieleni Miejskiej

I z tym się z tobą w pełni zgodzę.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez mauritus » wtorek, 12 gru 2006, 19:25

He,he, he, a co ze schroniskiem dla zwierząt ? Życzę panu Tamborskiemu wszystkiego najlepszego.
mauritus
Terminator

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 12 gru 2006, 19:32

Zapytaj byłego prezydenta. Zapytaj załogę MZZDiOŚ co myśli o pomyśle byłego włodarza który wrzucił schronisko zieleni na głowę.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » wtorek, 12 gru 2006, 19:35

Zauważyłem ciekawą rzecz, wśród niektórych osób piszących na forum, już sama przynależność partyjna wystarcza do wystawienia wspaniałej laurki. A gdyby Pan Tamborski był np. z PIS, to czy z także takie teksty pochwalne były by wygłaszane np. z ust Pana Ziomusia czy Pana Arka? Śmiem wątpić.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mauritus » wtorek, 12 gru 2006, 19:48

Arkadiusz K napisał(a):Zapytaj byłego prezydenta. Zapytaj załogę MZZDiOŚ co myśli o pomyśle byłego włodarza który wrzucił schronisko zieleni na głowę.

Wiem, pytam i rozumiem zasadność tego działania. Tamborski jest, był za sprywatyzowaniem schroniska. Przecież prywaciarz będzie oszczędzał na wszystkim i zarabiał ,bo nikt za darmo tego robić nie będzie, zdoi kosztem zwierząt, byle wyjść na swoje, mamy już przykłady tego działania.Tego chcemy ? No, no to PO.
mauritus
Terminator

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 12 gru 2006, 20:30

Konsul napisał(a):Zauważyłem ciekawą rzecz, wśród niektórych osób piszących na forum, już sama przynależność partyjna wystarcza do wystawienia wspaniałej laurki. A gdyby Pan Tamborski był np. z PIS, to czy z także takie teksty pochwalne były by wygłaszane np. z ust Pana Ziomusia czy Pana Arka? Śmiem wątpić.

Wybacz Konsulu, ale ja pracowałem w zieleni i wiem jakie są realia.
Za treści postów ziomusia nie odpowiadam więc nie wiem czemu nas łączysz.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » wtorek, 12 gru 2006, 21:13

Ok, skoro znasz temat z autopsji to nie polemizuję.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez planismo » wtorek, 12 gru 2006, 22:41

BLAaa napisał(a):...Litości...
Wyłapujcie prosze robienie sobie jaj...

Tomek publicznie podal powody, dla których zgodził sie objść tę funkcję, ale znajomi robili sobie z niego podśmiechujki...

Blaa co Ty sie na żartach nie znasz? następnym razem wstawię " :wink: " żebyś sie nie stresował :lol:
planismo
Bywalec

Postprzez planismo » wtorek, 12 gru 2006, 22:43

mauritus napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):Zapytaj byłego prezydenta. Zapytaj załogę MZZDiOŚ co myśli o pomyśle byłego włodarza który wrzucił schronisko zieleni na głowę.

Wiem, pytam i rozumiem zasadność tego działania. Tamborski jest, był za sprywatyzowaniem schroniska. Przecież prywaciarz będzie oszczędzał na wszystkim i zarabiał ,bo nikt za darmo tego robić nie będzie, zdoi kosztem zwierząt, byle wyjść na swoje, mamy już przykłady tego działania.Tego chcemy ? No, no to PO.

atak natręctw powrócił? zapros pana Tambosrkiego na kielonka, bo to akurat jego słabość i sobie pogadajcie, pewnie Ci wszystko wyjasni a Twoje wątpliwosci zostaną rozwiane :lol:
planismo
Bywalec

Postprzez blawatek-blu » środa, 13 gru 2006, 00:52

Czytam i oczom nie wierze, jak niektórzy się wypowiadają o przyszłym wice prezydencie. Jak Kołobrzeg będzie wyglądał tak jak otoczka Zieleni Miejskiej to przestaje mi się to zupełnie podobać. Zupełny brak gospodarności, teren zaniedbany zarósł perzyną. Koszalinianin, mieszkający od trzech lat w Kołobrzegu. Coraz więcej na wysokich stanowiskach jest ludzi z poza Kołobrzegu, ale cóż ważniejsza jest przynależność partyjna a kompetencje albo ich brak, na drugim planie.
blawatek-blu
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg