Zwłoki na ul. Woj. Polskiego

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report » poniedziałek, 11 gru 2006, 23:39

chooper napisał(a):report cos z tym linkiem nie pyklo ?

sor Haski już dał dobry
report

Postprzez Palacz » wtorek, 12 gru 2006, 07:01

Powinno być jaki czyn taka kara.
Palacz
Dyskutant

Postprzez loisslane » wtorek, 12 gru 2006, 12:33

pijane, bezmyslne gnojki... boze, 35 lat, dzieci, straszne. co sie dzieje z tym swiatem? do tej pory to zwierzeta zabijaly tylko po to, zeby zabic :(
loisslane

Postprzez Bonhart » wtorek, 12 gru 2006, 12:37

loisslane napisał(a):pijane, bezmyslne gnojki... boze, 35 lat, dzieci, straszne. co sie dzieje z tym swiatem? do tej pory to zwierzeta zabijaly tylko po to, zeby zabic :(

widocznie niektorzy ludzie nie zasluguja na to, zeby nazywac ich ludzmi...

w sumie jestem przeciwny karze smierci ale w takich przypadkach...rece opadaja...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez loisslane » wtorek, 12 gru 2006, 12:40

Bonhart napisał(a):w sumie jestem przeciwny karze smierci ale w takich przypadkach...rece opadaja...

Kara smierci? To trudna decyzja,ale za bezmyslne morderstwa jestem jak najbardziej za. Jesli nie bedzie najmniejszych watpliwosci, ze podejrzany jest sprawca, ze byl swiadomy tego, co robi i ze brutalnie zabil tylko dla zabicia, bez innej przyczyny.
loisslane

Postprzez Bonhart » wtorek, 12 gru 2006, 12:45

I wlasnie to jest chore...strzelisz w samoobronie....zabijesz...25 lat...

pobijesz na smierc...powiesz"alez nie chcialem"...i np. 8 lat... ten kodeks karny jest chory...

a zabijanie z nudow...to juz naprawde nie sa ludzie...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez McCool » wtorek, 12 gru 2006, 13:17

Jak czytałem na kol24h to był facet w wieku 35 lat, osierocił dwójkę dzieci. Tragedia w tragedii. Ehhh.
McCool
Rycerz forum

Postprzez loisslane » wtorek, 12 gru 2006, 15:45

Hasky napisał(a):z ostatniej chwili

Kod: Zaznacz cały
Wszyscy zatrzymani związani są z Ośrodkiem Szkolno - Wychowawczym w Kołobrzegu - gdzie uczęszcza na zasadach integracyjnych młodzież z lekkim upośledzeniem umysłu. Przypomnijmy do zabójstwa doszło w dniu wczorajszym wieczorem. Policja błyskawicznie zatrzymała 4 podejrzanych. Po zakończonej akcji - komendant policji Ryszard Kojder powiedział - że zabili bez powodów w świetle nowych ustaleń wynika, że nie zabili z nudów tylko dlatego, że cierpią na lekkie upośledzenie umysłowe.

audycja na stronce

o cholera.....
przepraszam za brzydkie slowo, nie moglam sie powstrzymac
loisslane

Postprzez M@dF » wtorek, 12 gru 2006, 15:51

To teraz ja ich zabije i zalatwie sobie papier ze jestem uposledzony.

Z tego co wiem to ludzie z uposledzeniami psychicznymi maja zakaz picia alkoholu.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez loisslane » wtorek, 12 gru 2006, 15:54

Zaraz, zaraz, troche to dziwne. Uposledzeni umyslowo faceci w sile wieku, pijani, chodza po ulicach i w dzien zabijają ludzi? Czy teraz kazdy powinien miec psychoze i na wszelki uciekac przed kazdym, kto podejdzie, zeby spytac o godzine?
loisslane

Postprzez Slayer » wtorek, 12 gru 2006, 16:01

loisslane napisał(a):Zaraz, zaraz, troche to dziwne. Uposledzeni umyslowo faceci w sile wieku, pijani, chodza po ulicach i w dzien zabijają ludzi? Czy teraz kazdy powinien miec psychoze i na wszelki uciekac przed kazdym, kto podejdzie, zeby spytac o godzine?

Co wiecej, nie mozna ich ukarac za morderstwo, wogole za nic nie mozna ich ukarac... Moga ich najwyzej zamknac w psychiatryku na kilka lat, a pozniej wypuscic na wolnosc.
To jest jeden z wiekszych paradoksow naszego prawa karnego i wielu chorych umyslowo mordercow chodzi na wolnosci, strach pomyslec ale predzej czy pozniej kazdy z nich przestaje brac zapisane leki...
Slayer
Terminator

Postprzez loisslane » wtorek, 12 gru 2006, 16:02

Nie miesci mi sie w glowie, jak takie rzeczy moga miec miejsce. Tak po prostu chodza i zabijaja? Nie jestem uprzedzona do uposledzonych umyslowo, ale cos tu jest mocno nie tak. Jak sie okazuje, ta czworka jest niebezbieczna dla otoczenia. Do tego byli pod wplywem alkoholu?
loisslane

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg