Mafi napisał(a):Wiesz Flo, jeśli prawdą jest, że sypiała i z tym i z tym, to prawdopodobieństwo wynosiło 50%, że to akurat Łyżwiński. Chociaż on za ochoczo się zgodził na te badania i to mnie zastanawia. Ciekawe co na to Lepper. Hmm... Numer by był, jakby to on.
planismo napisał(a):Czarek wg mnie ma częściowo rację. Ktos prowadzi nagonkę na samoobronę i używa róznych brzydkich metod. Ale z drugiej strony, czemu za wszystko winić akurat platformę? To graniczy z nerwicą natręctw chyba

McCool napisał(a):Nagonka bez jakichkolwiek dowodów - dla mnie to totalny bezsens i popełnienie harakiri! Przecież to jasne, że ktokolwiek by za tym nie stał, to nic w ten sposób nie osiągnie. Myślę, że cała afera z Anetą Krawczyk ma coś na rzeczy - pytanie tylko co. W sumie tak się też zastanawiam, bo do tej pory nikt nie negował wyników DNA. Skoro były one wykonane z laboratorium sądowym, to jaka jest pewność, że są prawdziwe??! W końcu władza ma baaardzo długie ręce, jak to ktoś powiedział...

Nemezis-kg napisał(a):McCool napisał(a):Nagonka bez jakichkolwiek dowodów - dla mnie to totalny bezsens i popełnienie harakiri! Przecież to jasne, że ktokolwiek by za tym nie stał, to nic w ten sposób nie osiągnie. Myślę, że cała afera z Anetą Krawczyk ma coś na rzeczy - pytanie tylko co. W sumie tak się też zastanawiam, bo do tej pory nikt nie negował wyników DNA. Skoro były one wykonane z laboratorium sądowym, to jaka jest pewność, że są prawdziwe??! W końcu władza ma baaardzo długie ręce, jak to ktoś powiedział...
Czarek, co byś nie mówił i tak już powoli , powoli Pisowi bliżej PO niż Samoobronie. pozdro dla Karoliny

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości