Flo napisał(a):kawon napisał(a):ogolnie ten film byl okropny pod kazdym wzgledem
tak jak Big Fish - dno i metr mulu
kawon napisał(a):Flo napisał(a):kawon napisał(a):ogolnie ten film byl okropny pod kazdym wzgledem
tak jak Big Fish - dno i metr mulu
Dla mnie dokladnie odwrotnie, kazdy ma swoj smak. I to chodzi w tym konkursie zeby to jakos wyrazic, czyz nie?

Bonhart napisał(a):szkoda pulpa...
ale ta grupa z forrestem, matrixem,memento i seksmisja a druga slabiutka...
to samo skazani, seksmisja , seven, pulp a druga cieniutka...
bardzo nierowne te grupy...przydaloby sie wieksze wymieszanie filmow...

keeper napisał(a):to losowanie filmów w grupach to jakies nieporozumienie.. co robi ' Gdzie jest Nemo' w jednej grupie z 'Crash'? albo grupa F, to totalna farsa. Nie podoba mi sie ta zabawa, jakas taka bez jajec i głowy..
Zartuje

Flo napisał(a):keeper napisał(a):to losowanie filmów w grupach to jakies nieporozumienie.. co robi ' Gdzie jest Nemo' w jednej grupie z 'Crash'? albo grupa F, to totalna farsa. Nie podoba mi sie ta zabawa, jakas taka bez jajec i głowy..
pytal sie kiedys Ciebie ktos o cos?Zartuje
Wszystkie filmy poszly do jednego worka i poszlo losowanie, proste jak budowa cepa Mo

SatH^Raa napisał(a):keeper napisał(a):ale chyba nie o to chodzi, żeby to było proste jak budowa cepa Flo? To jest kino, a nie pici polo na małe bramki
Eeee... Przecież to tylko zabawa.

keeper napisał(a):SatH^Raa napisał(a):keeper napisał(a):ale chyba nie o to chodzi, żeby to było proste jak budowa cepa Flo? To jest kino, a nie pici polo na małe bramki
Eeee... Przecież to tylko zabawa.
wiem o tym, a co, pomarudzić nie mozna?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości