Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez fern » sobota, 9 gru 2006, 22:34

Nie ma komu grac pod koszem. Bigus i Daniels to za malo. Ale wzmocnienia beda ;)
fern
Ważniak

Postprzez Flo » sobota, 9 gru 2006, 22:50

EKG napisał(a):Niestety, zabrakło armat i sam nie wiem czego.............taktyka? Brawa dla kibiców za połączenie, wspólny doping jest o.k.

zabraklo zmiennikow dla Branduna i Bigosa
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Bonhart » niedziela, 10 gru 2006, 03:51

zabraklo taktyki....trener nie wiedzial co sie dzieje na boisku...DO ZMIANY...

dla Bigusa i Brandona faktycznie nie ma zmiennikow...a wiec sklad jest NIEKOMPLETNY...

w takim ukladzie wygrywac sie NIE DA...

ale chlopaki sie starali...

a doping byl bardzo ok...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Mafi » niedziela, 10 gru 2006, 11:45

Mecz jak mecz, przegraliśmy noo... Ale atmosfera fajna :)

No i piłeczkę złapałam ;p Eheheh... :P :D
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Flo » poniedziałek, 11 gru 2006, 16:54

Bonhart napisał(a):zabraklo taktyki....trener nie wiedzial co sie dzieje na boisku...DO ZMIANY...

dla Bigusa i Brandona faktycznie nie ma zmiennikow...a wiec sklad jest NIEKOMPLETNY...

w takim ukladzie wygrywac sie NIE DA...

ale chlopaki sie starali...

a doping byl bardzo ok...

Branduna
Flo
Arcymistrz

Postprzez Bonhart » poniedziałek, 11 gru 2006, 18:04

podobno Blake Hamilton moze wrocic do Kotwicy

oby to byla prawda :)

i moze Juszczak wzmocni Kotwice
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez kulA » poniedziałek, 11 gru 2006, 18:09

Bonhart napisał(a):podobno Blake Hamilton moze wrocic do Kotwicy

szczerze? watpie, zreszta akurat takiego zawodnika raczej nam nie potrzeba, przydalby sie klasyczny center a nie kolejny niewyrosniety skrzydlowy, zreszta czy on by sie z Brandunem o pilke nie poklocili? obaj lubia ja miec w swoich raczkach
kulA
Rycerz forum

Postprzez Flo » poniedziałek, 11 gru 2006, 18:13

kulA napisał(a):

szczerze? watpie, zreszta akurat takiego zawodnika raczej nam nie potrzeba, przydalby sie klasyczny center a nie kolejny niewyrosniety skrzydlowy, zreszta czy on by sie z Brandunem o pilke nie poklocili? obaj lubia ja miec w swoich raczkach

racja, Hamilton to lepsza kopia Danielsa w ataku a gorsza w obronie. Wiec bezsens

Potrzebny jest klepacz, bo Hughes to dwojka, on powinien dostawac pilke i penetrowac a nie klepac i lapac straty. Do tego zmiana dla Rafala bo chlopaka zajezdzimy i nie bedzie pozytku. Gra zyciowke ale nie moze grac 40 minut co tydzien
Flo
Arcymistrz

Postprzez kulA » poniedziałek, 11 gru 2006, 18:18

Flo napisał(a):
kulA napisał(a):

racja, Hamilton to lepsza kopia Danielsa w ataku a gorsza w obronie. Wiec bezsens

Potrzebny jest klepacz, bo Hughes to dwojka, on powinien dostawac pilke i penetrowac a nie klepac i lapac straty. Do tego zmiana dla Rafala bo chlopaka zajezdzimy i nie bedzie pozytku. Gra zyciowke ale nie moze grac 40 minut co tydzien

czy ja wiem, probowali z branduna zrobic dwojke w turowie, skutki znamy wszyscy, to jest raczej taki typ gracza, ktorego ja osobiscie nie lubie, rzucajacy rozgrywajacy, nie potrafi klepac za dobrze ale musi miec pilke zeby cos zrobic, nie gra najlepiej na zaslonach i nie nadaje sie na dwojke, moim zdaniem, duzo wiekszy jest z niego pozytek jak sam sobie wypracowuje sytuacje, ale ze rozgrywajek klasyczny by sie przydal to fakt
kulA
Rycerz forum

Postprzez Flo » poniedziałek, 11 gru 2006, 18:21

potrzebny jest tez ktos kto bedzie konkurencja dla Arabasa, bo niestety Grzesiu z braku klasowej konkurencji obnizyl znacznie loty. I boli mnie to strasznie bo to bardzo sympatyczny grajek, bez ktorego nie wyobrazam sobie juz Kotwicy
Flo
Arcymistrz

Postprzez Bonhart » poniedziałek, 11 gru 2006, 18:26

Flo napisał(a):potrzebny jest tez ktos kto bedzie konkurencja dla Arabasa, bo niestety Grzesiu z braku klasowej konkurencji obnizyl znacznie loty. I boli mnie to strasznie bo to bardzo sympatyczny grajek, bez ktorego nie wyobrazam sobie juz Kotwicy

dokladnie...potrail rzucac po 20 punktow...

i Machowski zeby za 3 zaczal rzucac...bo to potrafi...

i Daniels zeby zaczal lepiej grac...chociaz ostatni mecz byl dobry

a co do Hamiltona...na pewno jest duzo lepszy niz Daniels...zawsze trzymal poziom
Ostatnio edytowano poniedziałek, 11 gru 2006, 18:31 przez Bonhart, łącznie edytowano 1 raz
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez EKG » poniedziałek, 11 gru 2006, 18:28

oby to byla prawda :)

i moze Juszczak wzmocni Kotwice

Fredek lachę kładzie i po świetach i nowym roku wraca do Angli do pracy. Przyjechał na święta i żeby zrobić prawo jazdy. Zresztą nie oszukujmy się .... za wiele by nie pomógł.
EKG
Ważniak

Postprzez kulA » poniedziałek, 11 gru 2006, 18:57

Flo napisał(a):potrzebny jest tez ktos kto bedzie konkurencja dla Arabasa, bo niestety Grzesiu z braku klasowej konkurencji obnizyl znacznie loty. I boli mnie to strasznie bo to bardzo sympatyczny grajek, bez ktorego nie wyobrazam sobie juz Kotwicy

a to dziwne bo mamy przeciez na zmiennikow arabasa raczynskiego, kikowskiego i tego nowego, tylko ze zarowno kiko jak i raczynski graja malo, a obaj maja papiery na granie
kulA
Rycerz forum

Postprzez Flo » poniedziałek, 11 gru 2006, 19:18

kulA napisał(a):

a to dziwne bo mamy przeciez na zmiennikow arabasa raczynskiego, kikowskiego i tego nowego, tylko ze zarowno kiko jak i raczynski graja malo, a obaj maja papiery na granie

maja papiery na granie ale w I lidze :) Sorry ale Raczynski JESZCZE z 2 sezony i bedzie dobry, albo znow powinien grac tam gdzie dostanie szanse, a tylko Znicz gra Polakami. Kikowski jeszcze mlokos i miewa bardzo szpetne akcje wynikajace wlasnie z braku doswiadczenia. Niestety ciezko wygrywac i do tego dawac szanse mlodym. Arabas naprawde potrzebuje mocnego konkurenta, zobaczymy moze Grecki Serb da rade
Flo
Arcymistrz

Postprzez kulA » poniedziałek, 11 gru 2006, 19:21

mysle ze zarowni kiko jak i raczynski wspolnie mogli by walczyc z arabasem, ciezko bedzie im dobrze grac nie grajac w ogole, raczynski pokazal w zeszlym sezonie ze potrafi, nikt nie wymaga takich wynikow jak w noteci ale moglby troche pograc
kulA
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport