gromek sterowany ?
facet ma po prostu jaja uczciwie zagrywa i spokój mu jest najwazniejszy
trzymam za niego kciuki
co do dziennikarzy kołobrzeskich to sie nie wypowiem bo szczególnie ten najmniejszy nie wart słów
simplicissimus napisał(a):slonkokg napisał(a):Syriusz napisał(a):A ja dzisiaj w jednej szkole słyszałem, że za Gromkiem stoi pan Mielnik i on wszystkim dyryguje, nie wiem czy to prawda.
Wstyd wogole pisać takie brednie ... Jenyyyyy
Jak tak bardzo moralizujesz innych i nazywasz pewne fakty bredniami, to powiedz, kto wymusił na obu posłach kompromis.
Vin napisał(a):i bardzo dobrze, ze nie bedzie kartek
bedzie wiecej paczek dla dzieci z ubogich rodzin
Konsul napisał(a):Uwielbiam takie bezmyślne posty. To panie Pisak teraz się skup, i przeczytaj i się naucz. Już?
Otóż pensja Prezydenta Miasta Kołobrzeg, jak i radnych nie ma żadnego przełożenia, na Twoje bony w spółce. Żadnego. I takich ludzi zatrudniają w tych spółkach no. Się nie wie, się nie pisze, tak?
skoro jestes takim znawcom to wytlumacz
U-S napisał(a):Co poniektórzy zapędzili się z wypowiedziami w tym temacie i jeszcze takie bzdury wypisują, że aż się słabo robi... Pieniądze na bony itp. idą zawsze z funduszów socjalnych, ale to nie jest temat o zapomogach na święta, no i co to ma wspólnego z sukcesami prezydenta? Wyluzujcie trochę... święta idą, pomyślcie o czymś miłym i przyjemnym, zamiast takie rzeczy pisać
Megi napisał(a):U-S napisał(a):Co poniektórzy zapędzili się z wypowiedziami w tym temacie i jeszcze takie bzdury wypisują, że aż się słabo robi... Pieniądze na bony itp. idą zawsze z funduszów socjalnych, ale to nie jest temat o zapomogach na święta, no i co to ma wspólnego z sukcesami prezydenta? Wyluzujcie trochę... święta idą, pomyślcie o czymś miłym i przyjemnym, zamiast takie rzeczy pisać
bardzo duzo bo to wlasnie pan prezydent nowy jest zbulwersowany wartoscia bonow
jakie mielibysmy otrzymac a nie wiem dlaczego skoro to nasze wypracowane pieniadze
a spolka miejska wiec ma duzo z misatem wspolnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości