Dlaczego TKK jest "fuj"?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez j0shu4 » czwartek, 7 gru 2006, 17:40

Konsul napisał(a):To takie moje subiektywne zdanie, ale postaram się je rozwinąć. Oczywiście trzeba tu zaznaczyć reakcję ludzi pracujących w TKK na wskazywanie jej nieobiektywizmu w wiadmościach. Kolejny przykład to reakcja na założenie tego tematu, jak słusznie zauważył Colberg, forum to doskonałe miejsce do kontaktu z KLIENTAMI TKK. Jednak sposób potraktowania osób mających pytania, i kilka krytycznych uwag, powiedzmy sobie był dość obcesowy. Ja byłem kiedyś klientem TKK i niestety miałem kilka niemiłych sytuacji, zarówno podczas rozmów telefonicznych, jak i u pani w okienku, w siedzibie tej firmy.
Nie będę się tutaj żalił, bo strata przez firmę klienta, to akurat jej problem. Ja wziąłem karteczkę, ołóweczek podzwoniłem, pochodziłem i teraz mam jedną z platform cyfrowych. I w porównaniu z nią, TKK nie ma żadnej, nawet najmniejszej przewagi.
I to by było w skrócie na tyle z mojej strony.

i to juz jest cos
oddziel program lokalny od calej reszty bo to akurat dwie rozne sprawy obiektywizm nei ma nic wspolnego z jakoscia internetu i tv :) to po prostu zupelnie inny temat w ktory nie wnikam
co do drugiej sprawy bardzoe chetnie przekaze twoje uwagi tam gdzie trzeba , opisz mi sprawe na @ i postaram sie dociec co i jak , tyle moge :)
nie zmieni to faktu ze nie jestes juz abonentem ale da jasne i merytoryczne wskazowki co dalej
tak zupelnie na marginesie , czesto zauwazam krytyczne uwagi na temat roznych uslug
tyle ze w wiekszosci przypadkow okazuje sie ze to np. karta sieciowa niesprawna , kabel nie styka , kabel antenowy ma za duze tlumienie , brak pradu na klatce schodowej , koparka przeciela magistrale w miescie itp itd
na to tez warto czasem zwrocic uwage
nie bronie i nie chwale , staram sie byc obiektywny
j0shu4
Moderator

Postprzez Bonhart » piątek, 8 gru 2006, 16:13

z ta kablowka jak TV to ostanio przegiecie...kilka kanalow sie krzaczy...zeby wspomniec Polsat i 4fun... polowa kanalow to jakas pomylka...abonament drogi jak diabli...

jak sie nie ma konkurencji to sie stoi w miejscu...

trzeba sie bedzie rozejrzec za jakas platforma jak tak dalej bedzie...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » piątek, 8 gru 2006, 16:40

kALiNeK napisał(a):TKK smierdzi!! :twisted: :twisted: :D

na czole sobie wytatuuj te swoje zlote mysli
wystawiasz sobie swiadectwo i dlatego nie usune twojego idiotycznego postu
j0shu4
Moderator

Postprzez kamila » piątek, 8 gru 2006, 16:58

kALiNeK napisał(a):^^ i co kozaczysz ?? usuwasz posty ktore niepasuja ci a inne oceniasz ?? kozaczek przez neta .... bleeeeee
Ferdydurke przeczytane? :?
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark