Dlaczego TKK jest "fuj"?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez planismo » czwartek, 7 gru 2006, 13:02

nie dramatyzuj.
Ludzie chcą uniknąc sytuacji w której wszyscy najeżdżają na forum tkk na jej własnym podwórku, wiesz dobrze że fora internetowe sprzyjają konfliktom i pewne tematy lepiej załatwiać bezpośrednio
planismo
Bywalec

Postprzez j0shu4 » czwartek, 7 gru 2006, 13:12

qrczak napisał(a):
r00t napisał(a):i tak oto od pytań do zarządu telewizji przeszliśmy do literówek zahaczając o transfery i stabilność....

Do wszystkich:

Pytania, zażalenia i tym podobne sprawy należy kierować do biura obsługi klienta lub do zarządu.

Na forum nikt nie ma obowiązku odpowiadać na takie czy inne zagadnienia dotyczące TKK. Więc Colberg już wiesz co należy zrobić i z kim porozmawiać.

Spychologia :?:
Takie jest właśnie podejście TKK do abonenta, sorry ale jak dla mnie to jest zero szacunku.
Coś Ci nie pasuje, to zakładaj buty i zasuwaj na wygwizdowo, czyli na Ogrody i padaj na kolana przed JM prezesem. Tutaj nic nie pisz, my Tobie marny planktonie nie wyjdziemy naprzeciw, nie zasługujesz na to.

jak masz problem z TPSA to co robisz ?
jak masz problem z energetyka , gazem , woda itp itd co robisz ?
Biuro Obsługi Klienta sluzy do obslugi klienta , nikt nie wymaga zebys jezdzil na wygwizdowo wystarczy zadzwonic, zrozum ze wylewanie anonimowych zali na forum jest kompletnie bez sensu i tyle
moze jeszcze zarejestrowac forum jako firme i pobierac za nie oplaty co ?
kazdy pisze tutaj co chce i ile chce i to jego prywatna sprawa
rownie dobrze mogloby byc to forum zawieszone na jakimkolwiek serwerze w polsce
j0shu4
Moderator

Postprzez hinata » czwartek, 7 gru 2006, 15:37

Użytkownikiem bylam.. i jestem zadowlona ze to sie skonczylo...
ale jesli uwarzacie ze TKK jest naprawde takie super to naprawde..
a jesli jak sam mowiles ze sie zwieksza to wszystko i dalej bedzie sie zwiekszalo... nie ma co narazie mowic czas pokaze co zrobia.. tyle
hinata
Dyskutant

Postprzez Bruno » czwartek, 7 gru 2006, 16:04

hinata napisał(a): uwarzacie

juz za rok matuuuuuraaaa :)
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez hinata » czwartek, 7 gru 2006, 16:45

Bruno napisał(a):
hinata napisał(a): uwarzacie

juz za rok matuuuuuraaaa :)

sorry za bład.. szybko pisalam..
bozszz Bruno.. ;/
hinata
Dyskutant

Postprzez RUDA » czwartek, 7 gru 2006, 16:46

hinata napisał(a):bozszz Bruno.. ;/

:lol: znow za szybko
RUDA
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Colberg » czwartek, 7 gru 2006, 16:47

j0shu4 napisał(a):jak masz problem z TPSA to co robisz ?
Biuro Obsługi Klienta sluzy do obslugi klienta , nikt nie wymaga zebys jezdzil na wygwizdowo wystarczy zadzwonic, zrozum ze wylewanie anonimowych zali na forum jest kompletnie bez sensu i tyle
moze jeszcze zarejestrowac forum jako firme i pobierac za nie oplaty co?

Zabieranie głosu na forum nie jest bez sensu :!:
Tym bardziej, że posty są czytane przez osoby bezpośrednio zainteresowane (czytaj: pracowników TKK).
Po prostu głosy forumowiczów są głosami klientów. Co z tego, że to głosy anonimowe? Wiele firm, rownież działających w Kołobrzegu, płaci spore sumy za poznanie opinii klientów. I to klientów anonimowych! Chcesz nazw? Proszę bardzo: Billa, House, serwis Renault, kilka banków. Widocznie jednak nikogo z TKK nie interesuje co sądzą klienci. I dobrze. Nie muszą wsłuchiwać się w głosy nikogo, poza własnym.
Żeby wypowiedzieć własną opinię - nie trzeba mieć od razu problemów z daną firmą. Po prostu może się coś nie podobać. I tyle.
Colberg
Ważniak

Postprzez planismo » czwartek, 7 gru 2006, 16:48

xiekawe czy na maturze przejdzie stosowanie dwóch kropek zamiast jednej :lol:
planismo
Bywalec

Postprzez Konsul » czwartek, 7 gru 2006, 16:53

TKK nie znosi krytyki.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez hinata » czwartek, 7 gru 2006, 17:08

oOoOoOoOOoOo :shock:
hinata
Dyskutant

Postprzez Bonhart » czwartek, 7 gru 2006, 17:11

TKK musi zareagowac na te oszczerstwa ... :lol:
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » czwartek, 7 gru 2006, 17:17

kALiNeK napisał(a):zgodze sie TKK nie znosi krytyki !! TKK WARA Z KOŁOBRZEGU!

kolejny raz udowadniasz ze twoj iloraz inteligencji zbliza sie do zera

ps. Konsul po czym to wnosisz ?
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » czwartek, 7 gru 2006, 17:26

Colberg napisał(a):
j0shu4 napisał(a):jak masz problem z TPSA to co robisz ?
moze jeszcze zarejestrowac forum jako firme i pobierac za nie oplaty co?

Zabieranie głosu na forum nie jest bez sensu :!:
Tym bardziej, że posty są czytane przez osoby bezpośrednio zainteresowane (czytaj: pracowników TKK).
Po prostu głosy forumowiczów są głosami klientów. Co z tego, że to głosy anonimowe? Wiele firm, rownież działających w Kołobrzegu, płaci spore sumy za poznanie opinii klientów. I to klientów anonimowych! Chcesz nazw? Proszę bardzo: Billa, House, serwis Renault, kilka banków. Widocznie jednak nikogo z TKK nie interesuje co sądzą klienci. I dobrze. Nie muszą wsłuchiwać się w głosy nikogo, poza własnym.
Żeby wypowiedzieć własną opinię - nie trzeba mieć od razu problemów z daną firmą. Po prostu może się coś nie podobać. I tyle.

przeceniasz role forum
mam zasade - mam problem dzwonie prosze o zalatwienie skargi
proste nie ? w tym wypadku nawet gdyby ktos chcialby ci pomoc to primo nie wie komu , secundo nie wie w czym
btw zdaje sie ze piszesz o firmach ogolnopolskich , o ile wiem TKK interesuje co sadza klienci tyle ze twoje merytoryczne wywody na temat tego co ci sie nie podoba nic nie wnosza
o ile moge sie zgodzic z 1 punktem to kolejne dwa juz nei maja sensu
nie podobaja ci sie oplaty nie korzystaj , masz problem z polsatem - zadzwon do polsatu bo to akurat ich wina , masz problem z internetem to go zglos ja ich nie mam
wszystko
j0shu4
Moderator

Postprzez Konsul » czwartek, 7 gru 2006, 17:32

To takie moje subiektywne zdanie, ale postaram się je rozwinąć. Oczywiście trzeba tu zaznaczyć reakcję ludzi pracujących w TKK na wskazywanie jej nieobiektywizmu w wiadmościach. Kolejny przykład to reakcja na założenie tego tematu, jak słusznie zauważył Colberg, forum to doskonałe miejsce do kontaktu z KLIENTAMI TKK. Jednak sposób potraktowania osób mających pytania, i kilka krytycznych uwag, powiedzmy sobie był dość obcesowy. Ja byłem kiedyś klientem TKK i niestety miałem kilka niemiłych sytuacji, zarówno podczas rozmów telefonicznych, jak i u pani w okienku, w siedzibie tej firmy.
Nie będę się tutaj żalił, bo strata przez firmę klienta, to akurat jej problem. Ja wziąłem karteczkę, ołóweczek podzwoniłem, pochodziłem i teraz mam jedną z platform cyfrowych. I w porównaniu z nią, TKK nie ma żadnej, nawet najmniejszej przewagi.
I to by było w skrócie na tyle z mojej strony.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark