simplicissimus napisał(a):BLAaa napisał(a): Mam projekt budżetu na 2007r i jest tam informacja, że rok 2006 może skonczyc sie dziurą budżetową 30 mln zł.
Blaa, skąd ta dziura? Napisz nam, proszę. Czyżby z powodu deyczji PO?
simplicissimus napisał(a):BLAaa napisał(a):Z powodu większości radnych poprzedniej kadencji.
Przekornie mógłbym tez powiedzieć, że z powodu nadmuchanych wydatków. Ale dajmy temu juz spokój, to temat o radnych.
O, Blaa, co ty taki nieścisły jesteś?Ta większość radnych podjęła pewną decyzję, zmianiając swoją wcześniejszą. I stąd powstała dziura. Ciekawe, jak się jej pozbędziecie? Teraz dopiero sprzedacie Podczele?

simplicissimus napisał(a):BLAaa napisał(a):Z powodu większości radnych poprzedniej kadencji.
Przekornie mógłbym tez powiedzieć, że z powodu nadmuchanych wydatków. Ale dajmy temu juz spokój, to temat o radnych.
O, Blaa, co ty taki nieścisły jesteś?Ta większość radnych podjęła pewną decyzję, zmianiając swoją wcześniejszą. I stąd powstała dziura. Ciekawe, jak się jej pozbędziecie? Teraz dopiero sprzedacie Podczele?
EKG napisał(a):Nie rozumiem. Przewodnicząca ds. Sportu Jadwiga Maj. A co ona na ten temat wie?A gdzie samoreklamujący się na byłego koszykarza Kotwicy Piotr Lewandowski
hym...a ja zawsze w tyle
Suzy napisał(a):EKG napisał(a):Nie rozumiem. Przewodnicząca ds. Sportu Jadwiga Maj. A co ona na ten temat wie?A gdzie samoreklamujący się na byłego koszykarza Kotwicy Piotr Lewandowski
może w jakiś innych komisjach
a to czy p. Maj coś o tym wie, może będziemy komentować za jakiś czas ?
śmieszy mnie pisanie tu przez parę osób dla samego pisania i rzucania nazwiskami ...
całe to "miasto" to jedna wielka bzdura...
...a może tu łapie się ilość postów i to taka zorganizowana akcja pod tytułem "konkurs na największego pisaka" ?hym...a ja zawsze w tyle
![]()
eh...
Wcale mi nie przeszkadza że ktoś ma ponad 1000 (
) a inni trochę ponad 100. No może jakby admin oddał (patrz podpis) to by było ........(jakotako) koło 600 (
)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości