Czy będą w stanie odkłamać to wszystko

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Bruno » poniedziałek, 4 gru 2006, 14:18

Palacz napisał(a):Dokładnie w Kołobrzegu wybrano partie a nie prezydenta.

Ale odwracajac - nie wybrano ponownie panujacego prezydenta, nie wazne czy wspieranego przez Centroprawice sama czy z PiS...
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez myśliwiec » poniedziałek, 4 gru 2006, 16:46

moze oglosimy casting na "oszołoma rady" ? w ubiegłej kadencji niewątpliwie prowadził radny kruszewski :) duże szanse w tej ma czechowski :)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Palacz » poniedziałek, 4 gru 2006, 17:25

Achaja urzekła mnie twoja historia napisz do naj on ci tam odpowiedzą co masz robić :D .
Palacz
Dyskutant

Postprzez myśliwiec » poniedziałek, 4 gru 2006, 19:05

hmmm. niestety Achaja będą Cie atakowali. tak to już jest na "świeczniku". głowa do góry! ;) grunt to się nie dac sprowokować, wiem cos o tym. oni czekają aż się wkurzysz... olej to, szkoda że Ci nie wypada powiedzieć "mam was w d..." - ja mogę, a Tobie zaraz zarzucą coś.

a "oszołoma" możemy przecież wybrać? fajnie będzie ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Vin » wtorek, 5 gru 2006, 09:52

myśliwiec napisał(a):moze oglosimy casting na "oszołoma rady" ? w ubiegłej kadencji niewątpliwie prowadził radny kruszewski :) duże szanse w tej ma czechowski :)

stawiam na chłopca z plakatu
faceta z poczochraną grzywką
apolitycznego
bezpartyjnego
bezstronnego
dobrego kandydata na przewodniczacego
czyli
radnego Dąkowskiego
myslę, że wiele radości wniesie na sesjach

:D
Vin
Uzależniony

Postprzez stefan » wtorek, 5 gru 2006, 11:51

ja oczywiście też :)
żeby tylko jakiegoś podsłuchu nie wykrył :wink:
stefan
Bywalec

Postprzez Miki » wtorek, 5 gru 2006, 12:57

Achaja napisał(a):
Miki napisał(a):
SatH^Raa napisał(a):Miki co Ty się tak na Achaję uwziąłeś? Z PiSu jesteś czy co?

Na nikogo się nie uwziąłem. Poprostu nie toleruję kłamstwa i obłudy. Piszę co myslę i mam do tego prawo. Bardzo bym chciał porozmawiać merytorycznie na pewne tematy ale jak widzę co tutaj się dzieje to słabo mi się robi.

Nie toleruję zachowań pod publikę. Bo to nie jest uczciwe w stosunku do siebie i innych tak jak robi to PO. Nie jestem PISowcem a ideowcem i liczyłem na wiecej mądrosci po tych wyborach i ludziach którzy stanowią poszczególne organy uchwałodawcze i wykonawcze.

zarzucasz mi kłamstwo i obłudę wydaje mi sie kolego, że przesadziłeś

od chwili gdy sie tu pojawiłeś sie mnie czepiasz

masz coś do mnie to przyjdź i powiedz, a nie obrzucasz mnie błotem chowając sie za nickiem

Achajo nie uwziąłem się na nikogo, a pisząc o kłamstwie miałem na myśli to , ze skoro jesteś stroną w sporze ze swoim pracodawcą to przedstawiasz na forum publicznym tylko twoją wersje wydarzeń, co nie jest obiektywne a druga strona nie ma mozliwości obrony. Dlatego podałem drugą wersję żeby ten obraz był bardziej zobiektywizowany, poza tym jesteś osobą publiczną i słowa konstruktywnej krytyki powinnaś umieć przyjmować i wyciagać wnioski. Nie miałem na celu nikogo obrażać. :roll:
Miki
Ważniak

Postprzez myśliwiec » środa, 6 gru 2006, 21:43

zapomniałam ze został radnym ;)

najbardziej podobała mi sie mina radnego JW
(chyba najbardziej wykiwanego radnego tej kadencji)
po wynikach pewnego glosowania ;)

mina radnego W - nie do podrobienia ;) zupełnie jak mina babci w reklamie visy ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » środa, 6 gru 2006, 22:26

"Wykiwanego" radnego?
Świetne określenie, tylko na miły Bóg, co ono oznacza??
BLAaa
Uzależniony

Re: Czy będą w stanie odkłamać to wszystko

Postprzez planismo » czwartek, 7 gru 2006, 13:13

mauritus napisał(a):...Na podwieczorek dodam jeszcze pewną żonę dyrektora kołobrzeskiej podstawówki , którą Policja zwinęła za zrywanie plakatów Prezydenta Bieńkowskiego, a to wszystko to biała kampania ? Słow szkoda na tą obłudę.

a na kolacje dodaj żone pewnego sekretarza pewnego miasta, której firma "montowała" klimę w miejskich budynkach. Kto wie o co chodzi ten się pośmieje przy takiej kolacji :lol:
planismo
Bywalec

Postprzez mauritus » czwartek, 7 gru 2006, 23:27

Rozumiem , że przetarg się odbył i inni nie dali rady , bo byli zbyt drodzy, no cóż to też zarzut. Rewelacyjna argumentacja.
mauritus
Terminator

Postprzez Syriusz » piątek, 8 gru 2006, 00:39

myśliwiec napisał(a):moze oglosimy casting na "oszołoma rady" ? w ubiegłej kadencji niewątpliwie prowadził radny kruszewski :) duże szanse w tej ma czechowski :)

Dla mnie to jest inny nowy radny, gościu zachowuje się jak po koksie :lol: :lol: Koleś z PiS.
Syriusz
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg