simplicissimus napisał(a):Dzięki incjatywie Janusza Gromka udało się związać największe siły polityczne w Radzie Miasta. Posłowie: Czesław Hoc i Sebastian Karpiniuk, zawarli porozumienie pod patronatem Gromka, podzielili funkcje w Radzie Miasta i przymierzają się do politycznej koalicji. Brawa dla nowego prezydenta.
Oczywiście, nie dziwi mnie ruch prezydenta, który idąc na ustępstwa zyskał większościowe poparcie w Radzie Miasta, ale także działa na rzecz zjednoczenia wspólnoty politycznej i grup interesów. Dziwi mnie tylko, że poszło to tak łatwo. Może nawet zbyt łatwo. Ale sukces jest.
Polecam także artykuł na temat powyborczej sytuacji w mieście.
stefan napisał(a):simplicissimus napisał(a):Dzięki incjatywie Janusza Gromka udało się związać największe siły polityczne w Radzie Miasta. Posłowie: Czesław Hoc i Sebastian Karpiniuk, zawarli porozumienie pod patronatem Gromka, podzielili funkcje w Radzie Miasta i przymierzają się do politycznej koalicji. Brawa dla nowego prezydenta.
Oczywiście, nie dziwi mnie ruch prezydenta, który idąc na ustępstwa zyskał większościowe poparcie w Radzie Miasta, ale także działa na rzecz zjednoczenia wspólnoty politycznej i grup interesów. Dziwi mnie tylko, że poszło to tak łatwo. Może nawet zbyt łatwo. Ale sukces jest.
Polecam także artykuł na temat powyborczej sytuacji w mieście.
cóż za nagła zmiana ,zaciekły krytykant gromka nagle przejżał na oczy
może lepiej póżno niż wcale ..czyżby kameleon a może obiektywizm sie obudził
To jakiś absurd, jak u Kafki.U-S napisał(a):A może wspólne interesy?? Bo nie wierzę, że romans obu partii tak z niczego się narodził. Po tej brudnej batalii nagle otarli pot i krew z czoła i rzucili się sobie w ramionaTo jakiś absurd, jak u Kafki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości