Czy będą w stanie odkłamać to wszystko

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Czy będą w stanie odkłamać to wszystko

Postprzez mauritus » niedziela, 3 gru 2006, 19:41

Tak się zastanawiam, bo czytam w wolnej chwili kołobrzeskie gazety i wiele ciekawych tematów wychodzi na światło dzienne.
Zapewne wszyscy pamiętają jak to Prezydent obiecał pieniądze na schronisko i niby nie dał.
Pamiętacie dwóch jeszcze nie radnych wtedy, jak pod publiczkę dawali po sto złotych.
Pamiętam również jedyną pracownicę( działaczkę PO) z urzędu miasta , która niby nie dostała powyżki.
Pamiętam także doskonale, że to wszystko było przedstawiane w TKK i do dnia dzisiejszego nie usłyszałem przepraszam, kłamaliśmy.
Czy stać ich będzie, aby spojrzeć ludziom w twarz ?..... nie sądzę, po tym wszyskim to chyba niemożliwe, a na pewno bardzo wątpliwe.
Pieniądze schronisko otrzymało, chociaż dyrektor , któremu bezpośrednio podlegało nic nie zrobił, a mógł. Pracownica urzędu miasta natomiast , nie potrafi obsługiwać bankomatu, a może tak jej kazano mówić ? skłaniam się ku temu drugiemu......a jescze pan Pawliszcze został i Hok, Karpiniuk, Czechowski i Gromek kłamczuch, dzisiaj łgający jak to czarno było w kampanii wyborczej. No cóż pedagogizacja pedagoga by sie przydała.
Na podwieczorek dodam jeszcze pewną żonę dyrektora kołobrzeskiej podstawówki , którą Policja zwinęła za zrywanie plakatów Prezydenta Bieńkowskiego, a to wszystko to biała kampania ? Słow szkoda na tą obłudę.
mauritus
Terminator

Postprzez Flo » niedziela, 3 gru 2006, 20:00

ostatnie podrygi mauritus? :twisted: Porazka boli, ale az do tego stopnia? :twisted: To co piszesz to jakies nieistotne bzdury ktorymi nikt nie powinien sie zajmowac, bo nie warto.

Takie zagrywki jak Twoja z tym tekstem mozna okreslic jednym zdaniem, troche je zmieniajac: nie czytac gowna bo smierdzi

Kogo interesuje musztarda po obiedzie? Co ona zmieni?
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mauritus » niedziela, 3 gru 2006, 20:03

Ja chcę tylko prawdy, chyba jeszcze można co ? Wulgarny jesteś.
mauritus
Terminator

Postprzez Flo » niedziela, 3 gru 2006, 20:10

mauritus napisał(a):Ja chcę tylko prawdy, chyba jeszcze można co ? Wulgarny jesteś.

nie rozsmieszaj mnie, przyganialk kociol garnkowi, szczekaj dalej, a prawdy dochodz w bardzie cywilizowany sposob
Flo
Arcymistrz

Postprzez mauritus » niedziela, 3 gru 2006, 20:28

Tak się zastanawiam, bo czytam w wolnej chwili kołobrzeskie gazety i wiele ciekawych tematów wychodzi na światło dzienne.
Zapewne wszyscy pamiętają jak to Prezydent obiecał pieniądze na schronisko i niby nie dał.
Pamiętacie dwóch jeszcze nie radnych wtedy, jak pod publiczkę dawali po sto złotych.
Pamiętam również jedyną pracownicę( działaczkę PO) z urzędu miasta , która niby nie dostała powyżki.
Pamiętam także doskonale, że to wszystko było przedstawiane w TKK i do dnia dzisiejszego nie usłyszałem przepraszam, kłamaliśmy.
Czy stać ich będzie, aby spojrzeć ludziom w twarz ?..... nie sądzę, po tym wszyskim to chyba niemożliwe, a na pewno bardzo wątpliwe.
Pieniądze schronisko otrzymało, chociaż dyrektor , któremu bezpośrednio podlegało nic nie zrobił, a mógł. Pracownica urzędu miasta natomiast , nie potrafi obsługiwać bankomatu, a może tak jej kazano mówić ? skłaniam się ku temu drugiemu......a jescze pan Pawliszcze został i Hok, Karpiniuk, Czechowski i Gromek kłamczuch, dzisiaj łgający jak to czarno było w kampanii wyborczej. No cóż pedagogizacja pedagoga by sie przydała.
Na podwieczorek dodam jeszcze pewną żonę dyrektora kołobrzeskiej podstawówki , którą Policja zwinęła za zrywanie plakatów Prezydenta Bieńkowskiego, a to wszystko to biała kampania ? Słow szkoda na tą obłudę.

Czy ktoś sprostował te kłamstwa dziennikarzy TKK ?
mauritus
Terminator

Postprzez Didi » niedziela, 3 gru 2006, 20:32

Mozna byc pewnym ze o twojej utraconej posadzie w tkk powiedza i to z pewnoscia ;)
Ostatnio edytowano niedziela, 3 gru 2006, 20:38 przez Didi, łącznie edytowano 1 raz
Didi
Rycerz forum

Postprzez mauritus » niedziela, 3 gru 2006, 20:40

Didi napisał(a):Mozn abyc pewnym ze o twojej utraconej posadzie w tkk powiedza i to z pewnoscia ;)

:lol: Nie powiedzą.

Achaja, po tym jak dostaliście przykaz kłamania, że Bieńkowski jest kandydatem PiSu, to dla Ciebie nic nowego. :twisted:
A może na temat napiszesz.
mauritus
Terminator

Postprzez Miki » poniedziałek, 4 gru 2006, 13:04

Mauritusie napewno jesteś doświadczony i nawet jeśli stracisz tą robotę to szybko ktoś zaoferuje ci lepszą. Niestety ktoś chce się w ten sposób na tobie zemścić ale głowa do góry i nie daj się prowokować miłym panią bo wszyscy wiemy dokonale .................................

To teraz nie kieruję tego do zadnego uzytkownika i piszę moje ulubione przysłowie: ''uroda i rozum nigdy nie chodzą w parze"
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » poniedziałek, 4 gru 2006, 13:07

Achaja napisał(a):nie mam ochoty, głowa mnie boli, ide spać

miłego rozstrząsania, ale nie wklejaj już podwójnie bo będzie ciężko czytać

PS. urzędniczka UM wyjaśniła w Kulisach (chyba) jak było z jej podwyżką, wiec skoro czytasz gazety powinieneś wiedzieć

Achajo będę bacznie obserwować twoje poczynania w radzie i czesto je komentować, mam nadzieję że przyjmujesz wyzwanie? :mg: :mg: Skoro uważasz się za wszystko wiedzącą najlepiej to masz teraz pole do popisu.
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » poniedziałek, 4 gru 2006, 13:22

SatH^Raa napisał(a):Miki co Ty się tak na Achaję uwziąłeś? Z PiSu jesteś czy co?

Na nikogo się nie uwziąłem. Poprostu nie toleruję kłamstwa i obłudy. Piszę co myslę i mam do tego prawo. Bardzo bym chciał porozmawiać merytorycznie na pewne tematy ale jak widzę co tutaj się dzieje to słabo mi się robi.

Nie toleruję zachowań pod publikę. Bo to nie jest uczciwe w stosunku do siebie i innych tak jak robi to PO. Nie jestem PISowcem a ideowcem i liczyłem na wiecej mądrosci po tych wyborach i ludziach którzy stanowią poszczególne organy uchwałodawcze i wykonawcze.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 4 gru 2006, 13:25 przez Miki, łącznie edytowano 1 raz
Miki
Ważniak

Postprzez Palacz » poniedziałek, 4 gru 2006, 13:41

Dokładnie w Kołobrzegu wybrano partie a nie prezydenta.
Palacz
Dyskutant

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg