Film o Wszechpolakach-nazistach wywołał szok.

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez McCool » niedziela, 3 gru 2006, 15:47

Szanse marne na delegalizację tego stowarzyszenia... a wielka szkoda, że tylko SLD się pod tym podpisało...
McCool
Rycerz forum

Postprzez Hayes » niedziela, 3 gru 2006, 16:35

no nie mogę jeszcze większość z was ich broni ;/ :shock:

znowu powiecie, że browara zamawiają...
Hayes
Dyskutant

Postprzez kulA » niedziela, 3 gru 2006, 19:40

Hayes napisał(a):no nie mogę jeszcze większość z was ich broni ;/ :shock:

znowu powiecie, że browara zamawiają...

kto ich broni? nawet rex ich jawnie nie broni, raczej broni MW
kulA
Rycerz forum

Postprzez Hayes » niedziela, 3 gru 2006, 19:53

kulA napisał(a):kto ich broni? nawet rex ich jawnie nie broni, raczej broni MW

a jaka to różnica? ich wszystkich trzeba by pozamykać
Hayes
Dyskutant

Postprzez kulA » niedziela, 3 gru 2006, 20:02

Hayes napisał(a):
kulA napisał(a):kto ich broni? nawet rex ich jawnie nie broni, raczej broni MW

a jaka to różnica? ich wszystkich trzeba by pozamykać

po pierwsze sam rex to nie wszyscy, po drugiej to bronil ich w ten sposob ze zapytal skad wiadomo ze to MW, w tej sprawie sie z nim zgadzam, nie mozna kazdego nazistowskiego wystapienia od razu z urzedu laczyc z wszechpolakami, wszystko trzeba udowodnic
kulA
Rycerz forum

Postprzez McCool » niedziela, 3 gru 2006, 21:39

kulA, ludziom zdarza się popełniać błędy, a za poczynania jednego nie można obwiniać wszystkich. Tylko że w przypadku MW to nie pierwszy tego typu incydent. Śmieszy mnie tłumaczenie, że należy usunąć z MW to, co złe, a zachować to co dobre - takie pstre gadanie na usprawiedliwienie neonazistów (tak można usprawiedliwiać pięcioletnie dziecko, które zrobiło coś złego, a nie organizację polityczną). Chyba jednak ludzie mają słabą pamięć i wszyscy już zapomnieli jak to np. bodajże w szczecinie wszechpolaki malowały nazistowskie symbole na pociągu i różne gesty czynili. O manifestacjach, gdzie do bójek z ich udziałem dochodziło, to nie wspomnę. Znalazłoby się tego jeszcze więcej. Miarka się po prostu przebrała. Trzeba tych zwyrodnialców pozamykać nim będzie za późno!! A MW zdelegalizować!!

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3768547.html
McCool
Rycerz forum

Postprzez kulA » niedziela, 3 gru 2006, 21:51

McCool gdybys mnie znal to bys wiedzial ze jestem jak najdalej od bronienia neonazistow czy MW, ale fakt trzeba rexowi przyznac ze na tym filmie nikt nie ma na czole wypisane "naleze do MW" tylko o to sie rozchodzi, niestety ostatnio w polsce kazdy wystepek rasistowki czy neonazistowski jest od razu kojazony z MW bez sprawdzenia jak to dokladnie jest, a takie dzialanie tylko wzmacnia poczucie wszechpolakow ze sa kozlami ofiarnymi i ze caly swiat klamie tylko po to zeby ich zniszczyc i stlamsic
kulA
Rycerz forum

Postprzez Syriusz » niedziela, 3 gru 2006, 23:00

Przeginają :twisted:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez Arkadiusz K » poniedziałek, 4 gru 2006, 17:36

Twoja teoria WZT jest dość ciekawa.

Co do MW to nie pierwszy tego rodzaju incydent. Najlepsze jest to, że LPR oskarża dziennik i Alexa S. o pracę na rzecz wywiadu niemieckiego.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez McCool » poniedziałek, 4 gru 2006, 19:26

WZT, tylko problem w tym, że w tę całą sprawę zamieszany był też kandydat PiS-u - nie pamiętam do czego. LPR sam się da wchłonąć, nikt pomóc im w tym nie będzie musiał, bo wybory samorządowe wykazały, że partia Romana w polskiej polityce niewiele się liczy, a ich udział w koalicji to raczej szczęśliwy przypadek, niż rzeczywisty potencjał, bo PiS-owi to oni potrzebni jak piąte koło u wozu...
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » poniedziałek, 4 gru 2006, 20:12

WZT napisał(a):
McCool napisał(a):WZT, tylko problem w tym, że w tę całą sprawę zamieszany był też kandydat PiS-u - nie pamiętam do czego. ..

to on udostepnil ten filmik....

To raczej musiałaby być jakaś zemsta, jemu pewnie zbytnio na reputacji PiS musiało nie zależeć, a powiązywanie lokalnego działacza (byłego chyba nawet) PiS z rzekomymi planami na najwyższych szczeblach władzy, to dla mnie takie trochę tworzenie historii spiskowych.
McCool
Rycerz forum

Postprzez kulA » poniedziałek, 4 gru 2006, 23:31

z tego co mi wiadomo to do samorzadu kandydowal z list pisu ale nie jest i nie byl czlownkiem partii
kulA
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze