oświadczenie prezesa portu

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Re: oświadczenie prezesa portu

Postprzez Mist » piątek, 24 lis 2006, 20:04

Achaja napisał(a):Informuje również, że do dnia dzisiejszego nie została mi dostarczona odpowiedź na mój pozew, jak również nie zostałam powiadomiona o odbywającej się sprawie.

Nie dziwnym, więc jest to, że jeśli taka sprawa była nie było na niej mojej osoby.

czy aby to forum internetowe nie jest traktowane zbyt poważnie? oświadczenia, pozwy, sprawy sądowe.. jest piątek wieczór.. chill out..
Mist
Dyskutant

Postprzez Flo » piątek, 24 lis 2006, 22:18

Achaja tez wyluzuj, szkoda nerwow. Po co sie szarpac? Ja wiem w slusznej sprawie ale dajcie ludzie spokoj no :help:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » sobota, 25 lis 2006, 10:39

We wczorajszym programie nie padło nawet jedno słowo na temat toczącej się obecnie z mojego powództwa sprawy przeciwko prezesowi Grzymkowskiemu, w której wnoszę o uchylenie nagany, a także oskarżam pana Grzymkowskiego o mobbing.

Faktycznie masz rację to jest mobbing i nie popuszczaj prezesowi.
Przecież nikt nie może Ciebie zmuszać do rzetelnego wykonywania pracy. :lol:
Taki mobbing jak w szpitalu był chyba.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez wredniak » sobota, 25 lis 2006, 10:53

qrczak napisał(a):
We wczorajszym programie nie padło nawet jedno słowo na temat toczącej się obecnie z mojego powództwa sprawy przeciwko prezesowi Grzymkowskiemu, w której wnoszę o uchylenie nagany, a także oskarżam pana Grzymkowskiego o mobbing.

Z twojej ironicznej wypowiedzi wnioskuje, ze nie masz pojecia o tym co sie dzialo w szpitalu wiec nie rob z siebie wariata i nie pisz bzdur.
wredniak
Ważniak

Postprzez BLAaa » sobota, 25 lis 2006, 11:46

qrczak napisał(a):

Achaja dostała naganę za to, że wykryła kradzież z kasy ZPM. A cały cwancyger polega na tym, że osoba, która kasę wynosiła podlegała bezpośrednio prezesowi, a nie Achai. Dopiero jej starania spowodowały zmiane regulaminu organizacyjnego i przypisanie precownicy "pod" Achaję. Wtedy też nastapiło wykrycie zaboru mienia. Paradoksalnie pracownica ta prowadziła tzw. ksiegowość kreatywną (podwójną), o czym nie wiedział ani jej przełożony prezes, ani głowny ksiegowy. Wyszło to dopiero jak się policja wzięla za ten temat.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » sobota, 25 lis 2006, 11:49

Mobbingiem z kolei bylo to, że po tym jak sąd nakazał przywrócić Achaję do pracy (czyt. zwolnienie bylo bezzasadne), jeszcze przez jakis czas prezes nie dopuszczał jej do wykonywania swoich obowiązków, sadzając w gabinecie, w którym nie było dosłownie nic, oprócz gołych ścian. To było poniżające. Stąd kolejny pozew o przymuszenie prezesa do wykonania wyroku. Myślę, że Demurrer mógłby powiedzieć, jakie są sankcje w stosunku do pracodawcy, który odmawia wykonania wyroku sądu pracy.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Vin » sobota, 25 lis 2006, 12:13

a pan Grzymkowski sie rzuca jak pchla na grzebieniu
ostanie podrygi ?
Vin
Uzależniony

Postprzez ZAINTERESOWANA » poniedziałek, 27 lis 2006, 18:45

wredniak napisał(a):
qrczak napisał(a):

Z twojej ironicznej wypowiedzi wnioskuje, ze nie masz pojecia o tym co sie dzialo w szpitalu wiec nie rob z siebie wariata i nie pisz bzdur.

Tradycyjnie "q" wie wszystko najlepiej.

Achaja - życzę Ci powodzenia. Nie odpuszczaj sobie tematu, zwłaszcza po tym jak Ciebie potraktowali. :cry:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez Miki » piątek, 1 gru 2006, 13:12

Achaja napisał(a):Oczywiście wolałabym złożyć swoje oświadczenie w tkk, nie zawracałabym Wam wtedy tym głowy

jednak nie wiedziałam, że prezes wymyślił sobie takie coś - dlatego moja reakcja na mijanie się z prawdą...

w poniedziałek idę do tkk i mam nadzieje, że będzie mi dane nagranie własnego oświadczenia

nie zanudzam więcej - miłej soboty i niedzieli życzę

I po co wywlekasz brudy na forum publicznym? Chcesz być aż tak bardzo medialna? Żenada i wstyd
Miki
Ważniak

Postprzez U-S » piątek, 1 gru 2006, 14:12

Miki napisał(a):
Achaja napisał(a):Oczywiście wolałabym złożyć swoje oświadczenie w tkk, nie zawracałabym Wam wtedy tym głowy

jednak nie wiedziałam, że prezes wymyślił sobie takie coś - dlatego moja reakcja na mijanie się z prawdą...

w poniedziałek idę do tkk i mam nadzieje, że będzie mi dane nagranie własnego oświadczenia

I po co wywlekasz brudy na forum publicznym? Chcesz być aż tak bardzo medialna? Żenada i wstyd

Proszę, prosze... I kto to mówi!! A kto wywleka wykształcenie i inne sprawy radnego Czechowskiego? Kto założył temat, żeby sobie po innych "pojeździć" ?? Najpierw się zastanów, zanim coś napiszesz
U-S
Weteran

Postprzez dziewuszka » piątek, 1 gru 2006, 23:49

Miki napisał(a):I po co wywlekasz brudy na forum publicznym? Chcesz być aż tak bardzo medialna? Żenada i wstyd

Ty, myszka, a co Ciebie tak zbulwersowało? To, że ktoś nie skulił uszu po sobie i potrafi o swoje walczyć? Aaaaa..... jasne... najlepiej jakby to robił po cichu...

Na ulicach cichosza
na chodnikach cichosza
...
Tu cichosza tam cicho
szaro brudno i zima
....
po cichu
po wielkiemu cichu
....
.
:D

I tak cicho by było...
Tylko po cos Miki tu wlazła myszo i wrzask podnosisz? Toż to wstyd i żenada.. :cwaniak:
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Miki » poniedziałek, 4 gru 2006, 12:35

U-S napisał(a):
Miki napisał(a):

Proszę, prosze... I kto to mówi!! A kto wywleka wykształcenie i inne sprawy radnego Czechowskiego? Kto założył temat, żeby sobie po innych "pojeździć" ?? Najpierw się zastanów, zanim coś napiszesz

Bo jeśli chodzi o wykształcenie Czechowskiego to miało to na celu wykazanie jego niekompetencji jako radnego i skoro tak zażarcie pchał się do rady to powinien liczyć się z tym ze stanie się osobą publiczną, a ekscesje zawodowe pani Achai nie mają nic wspólnego z jej mandatem radnej. To prowadzenie sporu ze swoim pracodawcą i takie rzeczy powinno się załatwiać w sądzie i tam się spowiadać ze swoich grzeszków a nie na forum publicznym !
Miki
Ważniak

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg