Czy ktoś stoi za Gromkiem?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mauritus » czwartek, 30 lis 2006, 21:40

BLAaa napisał(a):
mauritus napisał(a):To samo co Ty z Karpiniukiem, niby nic i SLD z PO.
Wybacz, ale skoro takim szacunkiem się cieszy to dlaczego PO odżegnywała się od niego ?

PO odżegnywała sie od niego, tak samo, jak on odżegnywał sie od wiceprezydentury. Ani PO mu tego nie proponowało, ani on nie życzył sobie takich ofert. Ale Wy temat drążyliście, żeby obrzydzić J. Gromka określonym środowiskom kołobrzeskim.
A co ja mam wspólnego z Sebą? Chyba tylko to, że jesteśmy sympatykami piłki noznej i zajmujemy się polityką. Twierdzenie, że osobiste przyjaźnie kształtuja lokalna politykę są delikatnie mówiąc nadużyciem.

BLAaa , a ja wierzę w swoją inteligencję, która podpowiada mi zupełnie coś innego.
Ja nie gram w trzeciej lidze.
Czy wobec tego można na przyklad Gromka nazwać kandydatem SLD, bo był wspierany przez SLD.
mauritus
Terminator

Postprzez SAVARY » czwartek, 30 lis 2006, 22:02

mauritus napisał(a):
BLAaa napisał(a):
mauritus napisał(a):To samo co Ty z Karpiniukiem, niby nic i SLD z PO.
Wybacz, ale skoro takim szacunkiem się cieszy to dlaczego PO odżegnywała się od niego ?

PO odżegnywała sie od niego, tak samo, jak on odżegnywał sie od wiceprezydentury. Ani PO mu tego nie proponowało, ani on nie życzył sobie takich ofert. Ale Wy temat drążyliście, żeby obrzydzić J. Gromka określonym środowiskom kołobrzeskim.
A co ja mam wspólnego z Sebą? Chyba tylko to, że jesteśmy sympatykami piłki noznej i zajmujemy się polityką. Twierdzenie, że osobiste przyjaźnie kształtuja lokalna politykę są delikatnie mówiąc nadużyciem.

BLAaa , a ja wierzę w swoją inteligencję, która podpowiada mi zupełnie coś innego.
Ja nie gram w trzeciej lidze.
Czy wobec tego można na przyklad Gromka nazwać kandydatem SLD, bo był wspierany przez SLD.

Kłamczuszku! A kiedy był??????????????
SAVARY
Terminator

Postprzez mauritus » czwartek, 30 lis 2006, 22:04

Wtedy kiedy HB był PiSu, analogiczne co nie. :lol:
mauritus
Terminator

Postprzez SAVARY » czwartek, 30 lis 2006, 22:08

mauritus napisał(a):Wtedy kiedy HB był PiSu, analogiczne co nie. :lol:

Jak zwykle kłamiesz :lol: :lol: :lol: PiS poparł kandydata na prazydenta w postaci pana Bieńkowskiego - od początku!!! Natomiast SLD popierał pana Rupnika od początku. Dopiero później poprosił o scedowanie głosów na Gromka! A to jest różnica! Nigdy kłamczuszku SLD nie popierało otwarcie Gromka! Ale po co ja Ci to mówię, wszak masz za zasadę obrzucać błotem ludzi na forum :wink: :wink: :wink:
SAVARY
Terminator

Postprzez Bruno » czwartek, 30 lis 2006, 22:14

mauritus napisał(a):Ja nie gram w trzeciej lidze.

Masz racje, spadles do okregowki :D
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mauritus » czwartek, 30 lis 2006, 22:18

a..... rozumiem, musiał popierać od początku, ustaliłeś sobie kryteria. Nie ma żadnej różnicy, żaden to argument.
Nie przylepiaj mi łatki , ok ?

Dlaczego wszyscy tak się tego SLD brzydzą, Błaszczyk podobno nawet nie chce zostać wice prezydentem :lol: i całe SLD za friko będzie głosowało razem z PO, to niespotykane w skali wszechświata.
:lol: :lol: :lol:
mauritus
Terminator

Postprzez SAVARY » czwartek, 30 lis 2006, 22:22

mauritus napisał(a):a..... rozumiem, musiał popierać od początku, ustaliłeś sobie kryteria. Nie ma żadnej różnicy, żaden to argument.
Nie przylepiaj mi łatki , ok ?

Dlaczego wszyscy tak się tego SLD brzydzą, Błaszczyk podobno nawet nie chce zostać wice prezydentem :lol: i całe SLD za friko będzie głosowało razem z PO, to niespotykane w skali wszechświata.
:lol: :lol: :lol:

No cóż, są ludzie którzy wg mojej oceny w przeciwieństwie do Ciebie robią coś za darmo!! :lol: A Ty byś postąpił inaczej????? Chyba tak!!! :twisted:

Po drugie pozwól, że pewne decyzje zapadną bez konsultacji z Tobą! Te czasy już się skończyły :lol: :lol: :lol: :lol:
SAVARY
Terminator

Postprzez mauritus » czwartek, 30 lis 2006, 22:22

SAVARY napisał(a):
mauritus napisał(a):Wtedy kiedy HB był PiSu, analogiczne co nie. :lol:

Jak zwykle kłamiesz :lol: :lol: :lol: PiS poparł kandydata na prazydenta w postaci pana Bieńkowskiego - od początku!!! Natomiast SLD popierał pana Rupnika od początku. Dopiero później poprosił o scedowanie głosów na Gromka! A to jest różnica! Nigdy kłamczuszku SLD nie popierało otwarcie Gromka! Ale po co ja Ci to mówię, wszak masz za zasadę obrzucać błotem ludzi na forum :wink: :wink: :wink:

I jako jeden z niewielu z PO podajesz prawdę, tzn. PiS poparł, tak jak np. Rokita poparł kogoś tam w Krakowie, co wcale nie oznacza ,że ten ktoś jest kandydatem PO. Jest, był kandydatem PiS-u.
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » czwartek, 30 lis 2006, 22:30

teoretyzuję sobie.

No skoro w tym wypadku Karpiniuk poparłby Posła Hoca z Pisu to poseł Hoc byłby kandydatem PO. Nie ważne, że startował z PISu. Analogicznie było z kandydatem Bieńkowskim z Centroprawicy, który był i jest popierany przez PIs. Savary zechcij to zrozumieć, a lekcja od Simpliego też może się przydać. :twisted: nie tylko Tobie.
mauritus
Terminator

Postprzez Nemezis-kg » czwartek, 30 lis 2006, 22:31

Simplicissimus, pisząc nazwisko posła Karpiniuka małą literą, robisz to celowo?
Nemezis-kg
Dyskutant

Postprzez mauritus » czwartek, 30 lis 2006, 22:44

Oczywiście , że tak jest jak piszesz, szukał , szukał i znalazł. Takiego , którym będzie mógł sterować. Władza absolutna mu się marzy. Kto będzie następnym celem ?
mauritus
Terminator

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 1 gru 2006, 00:22

Wy naprawde macie w "głowach" :mg:
Arkadiusz K
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg