przez Pelson » środa, 29 lis 2006, 12:25
no to po co nam internet??Mowia, ze internet jest po to aby korzystac z jego zasobow.Prawda?Mozna sie klucic bo jedni mysla o informacjach,wiadomosciach ze swiata i z kraju.Inni uzywaja neta do czatow itp.a inni (jak wiekszosc z nas) uzywa go do sciagania muzyki,filmow,programow.Zdaje sobie sprawe z tego, ze jest to naruszenie praw autorskich.Jesli chca aby filmow nie bylo w necie to niech nie wydaja ich na DVD tylko aby byly kinie.Jesli chca aby muzyka nie byle w internecie to niech w sklepach muzycznych zrobia boxy do ktorych mozna przyjsc o kazdej porze i sluchac wybranych utworow.A co do programow to niech beda udostepnione po to kiedy ktos bedzie potrzebowal skorzystac z niego.Niekiedy trwa to prae godzin a nie kiedy kilka minut.Najlepiej jak by ustalili jakis taryfikator.A teraz szukaja ludzi ktorzy to sprzedaja.Oki co do Windowsa moge sie zgodzic mozna go kupic bo przecierz wiekszosc tu uzywa go no stop.Casami wyba ze nie ma kasy ale to jest wtedy linux.Moji znajomi jak im powiedzialem ze sie chce bawic linuxem i sie nim bawie popatrzeli na mnie jak na tredowatego."po co Ci to?","masz windowsa".Jedni mowia, ze nie chce im sie bawic albo zrazili sie bo jak chodzili do gromka i bawili sie Aurox-em to sie zrazili bo im cos nie wychodzilo.Ja tam wbijam w to.Chcesz sie czegos nauczyc trzeba probowac i tyle.Dobra koncze bo moge pisac i pisac.Sorrki za bledy ort itp.Pozdrawiam i sciskam.Pelson