Konsul napisał(a):Pierwszym przykładem takich migracji jest pewna radna ( w powiecie ) z PIS
Po tym jak PiS potraktował jej męża wymaganie od niej lojalności jest niedorzeczne. Moim zdaniem.
Konsul napisał(a):Pierwszym przykładem takich migracji jest pewna radna ( w powiecie ) z PIS
mauritus napisał(a):PO kołobrzeskie to sld - Matuszczak, Zawadzki, Wojtal
mauritus napisał(a):No więc po co przeskakiwali ?
Sam /a sobie zaprzeczasz.
Achaja napisał(a):U-S napisał(a):mauritus napisał(a):No więc po co przeskakiwali ?
Sam /a sobie zaprzeczasz.
Zawadzki nie mógł dogadać się z kolegami, więc został radnym niezależnym. Miał prawo wybrać, skąd chce startować. Ty na jego miejscu zrobiłbyś to samo. Chyba, że jak plują na Ciebie to palisz głupa,że deszcz pada. Natomiast pozostałe panie miałyby o wiele mniejsze szanse na wejscie do rady z innych list.
a kurat nie do końca się zgodze z Tobą U-S w tym temacie
zresztą odpowiedziałam już przed chwilą
Achaja napisał(a):zgadzam się z Tobą
moje 216 mysle, że było dobrym wynikiem (13 w miescie) i z zdecydowanie pracowałam na to od dawna i mając teraz większe możliwości będę pracowała jeszcze wiecej
U-S napisał(a):mauritus napisał(a):PO kołobrzeskie to sld - Matuszczak, Zawadzki, Wojtal
Nie jest ważne, kto z jakiego ugrupowania startuje w wyborach, liczy się człowiek i to, co kto sobą reprezentuje. Akurat są to osoby, które w poprzedniej kadencji były aktywne i zrobiły coś dla mieszkańców miasta, nie siedziały z założonymi rękoma. Ale Ty tego nie przyjmujesz do wiadomości.Dla Ciebie partia to partia.
f16 napisał(a)::lol:
swoja droga zal mi dziecka pani wojtal
niedawno stracilo ojca, teraz matka nie bedzie miala czasu
polityka gora?
moi rodzice zawsze mieli cos waznego do zrobienia, a to jakies wyjazdy, a to jakas wazna impreza, czy wydarzenie, zawsze bylo cos do zrobienia, tylko nie zawsze ja mialem kilka czy kilkanascie lat i potrzebe bycia - choc moglem zaprzeczac - z nimi
prosze sie zastanowic nad tym Pani Beato, szanuje pania i gratuluje, ale rodzina jest apolityczna.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości