cisza wyborcza

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » wtorek, 28 lis 2006, 20:54

Ten temat już w gruncie rzeczy jest nieaktualny. Ale Tobie odpowiem, wiem, powtarzam wiem, ze MD pilnowało swiich plakatów 24 h. I Ty też o tym wiesz , i po co się wypierać? A wiem , bo mam tam kolegów i mi mówili, więc po co to?Tym bardziej, że ja tego nie neguje.
I jest po wyborach.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez pakuś » wtorek, 28 lis 2006, 20:58

Tak wiem masz kolegów i tak robią w Koszalinie to napewno w Kołobrzegu też :lol: A czerwona vectrą to ufoludki jeżdziły . Mogłeś sie przekonać osobiście ale wykpiłeś się .
pakuś
Twardziel

Postprzez Konsul » wtorek, 28 lis 2006, 21:17

Ja wskazywałem na zachowanie jednej ze stron. Nie negują "czerwonej Vectry". Cóż znaczy jeden wśród dziesiątków.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 28 lis 2006, 21:44

Tak oczywiście konsul. 24 h :lol:
Oczywiście tez mam kolegów i też mi mowili.
Przypomina mi się program z tv.

Tata, a Marcin powiedział, że jego Tata powiedział, że jego znajomy widział. Porażka. Przestańcie się juz podniecac tymi wyborami.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » wtorek, 28 lis 2006, 21:49

I to jest Arku dobry pomysł. Natomiast wyśmiewanie pracy kolegów, no jednak się jakoś tam pośiwęcili, jest nie fair. Ale to wasza sprawa,
Ps. A jak się rok temu to samo robiło, w zamian....no właśnie, to się zapomniało? :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 28 lis 2006, 21:56

Robiło sie rok temu, robiło się i w tym roku. Nie wstydzę się tego, że pracowałem w sztabie. Nie wstydzę się tego, że zdarzało mi sie pilnować plakatów J.Gromka. Wstydzić się powininni ci co je zrywali prawda :?: Wierzyłem, że Sebastian będzie dobrym posłem i sie nie zawiodłem. Wierze też, że Janusz Gromek będzie dobrym prezydentem. Nie śmieję się też z pracy moich kolegów z S"MD". Pan Bieńkowski nie potrafi zjednać sobie młodych ludzi. Zastanów się jaka jest tego przyczyna. O mnie nie mówie bo potraktował mnie jak ostatnią.... i tym sobiue u mnie wtedy przerał jako człowiek.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » wtorek, 28 lis 2006, 22:01

I właśnie ja o tym cały czas pisałem, a Ty i inni się tego wypieraliście. Ja jestem wręcz zazdrosny o Waszą organizację pracy i zorganizowanie.
Dopiero po paru postach przyznałeś mi rację, a nie można było od razu, uczciwie. Dopiero, jak Wam się przedstawi fakty nie do odrzucenia to przyznajcie rację, Dlaczego?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 28 lis 2006, 22:05

Drogi konsulu ja sie niczego nie wypierałem to po pierwsze.
Stwierdzam, że nieprawdą jest jakoby S"MD" pilnowało plakatów 24 h. Było to oczywiste przejaskrawienie i przeciw temu protestowałem. S"MD" to nie grupa oszołomów.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » wtorek, 28 lis 2006, 22:46

Kończąc ten temat z mojej strony:
Doskonale wiem, że S"MD" to nie jest grupa oszołmów, nigdy bym Was tak nie określił. To grupa, mocno stąpających po ziemi młodych ludzi, która wstąpiła do tego stowarzyszenia, według Waszego hasła rekrutacyjnego: DOŁĄCZ DO NAS! POMYSL O SWOJEJ PRZYSZŁOŚCI !.
I to tłumaczy aż nadto cel działalności tego stowarzyszenia, no przynajmniej wielu z jego członków. Dlatego są tak aktywni podczas kampanii wyborczej, myślą o swojej przyszłości po prostu.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez rex » wtorek, 28 lis 2006, 22:54

oszołomy i idioci zawsze sie znajdą .. w KAŻDEJ organizacji i partii .. SMD .. hmm .. o swojej przyszłości na pewno myślą :) .. ja jednak do SMD nie mogłbym nalezec, choc mi rok temu proponowano ..

a ten .. kołobrzeskie SMD stronę ma ekstra .. musimy sobie podobną walnąć :P
rex
Mistrz klawiatury

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg