McCool napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):rex napisał(a):pytanie .. kto wchodzi wiec do rady za gromka? .. jego córka?
Jeżeli dobrze pamiętam to chyba Mikołajek
no w końcu święta tuż tuż
Zna ktoś już oficjalke? Ciągle wielka niewiadoma. Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu...

ZAINTERESOWANA napisał(a):McCool napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):rex napisał(a):pytanie .. kto wchodzi wiec do rady za gromka? .. jego córka?
Zna ktoś już oficjalke? Ciągle wielka niewiadoma. Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu...
uwierz, Gromek wygrał![]()
Twój boss - nie
Nie sympatyzuje z Bieńkowskim...McCool napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):McCool napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):rex napisał(a):pytanie .. kto wchodzi wiec do rady za gromka? .. jego córka?
uwierz, Gromek wygrał![]()
Twój boss - nie
Sorry, ale chyba mnie z kims pomyliłaś ZAINTERERENie sympatyzuje z Bieńkowskim...
McCool napisał(a):U-S napisał(a):ale z Gromkiem też nie...
BrawoNie widzę go w roli "szefa" miasta... Ale skoro to są pewne wiadomości, to będą 4 lata na zmianę decyzji.
U-S napisał(a):taki mądry nie bądź, gagatku jeden. Ciebie w tej roli pewnie nie zobaczymy nigdy
Sam Gromek pewnie tego nie podejrzewał...McCool napisał(a):U-S napisał(a):taki mądry nie bądź, gagatku jeden. Ciebie w tej roli pewnie nie zobaczymy nigdy
Nigdy nie mów nigdy. Kto by pomyślał takie 20 lat temu, że Janusz Gromek będzie prezydentem miasta? Science-fiction raczejSam Gromek pewnie tego nie podejrzewał...

M@dF napisał(a):20 lat temu to nawet Twoi rodzice nie mieli Ciebie w planach
Wracajac do tematu. To byly ciezkie dwa tygodnie, oby Gromoslaw spelnil oczekiwania swoich wyborcow - w tym mnie.
Chyba że inaczej nie potrafisz, zrozumiem, tolerancyjny jestem na inność.McCool napisał(a):M@dF napisał(a):20 lat temu to nawet Twoi rodzice nie mieli Ciebie w planach
Wracajac do tematu. To byly ciezkie dwa tygodnie, oby Gromoslaw spelnil oczekiwania swoich wyborcow - w tym mnie.
Nie bądź uszczypliwyChyba że inaczej nie potrafisz, zrozumiem, tolerancyjny jestem na inność.

M@dF napisał(a):No i nie zrozumiales. To nie byla uszczypliwosc. Jak bys napisal ze 30 lat temu to napisalbym o moich rodzicach ze jeszcze mnie nie planowali. To miala byc mila i wesola wypowiedz a nie tania zagrywka

McCool napisał(a):M@dF napisał(a):No i nie zrozumiales. To nie byla uszczypliwosc. Jak bys napisal ze 30 lat temu to napisalbym o moich rodzicach ze jeszcze mnie nie planowali. To miala byc mila i wesola wypowiedz a nie tania zagrywka
Bynajmniej to któraś z kolei Twoja aluzja moim kierunku. Źle zrozumiałem
Haha, bynajmniej chyba się ze mną zgodzisz odnośnie powyższej tezy?
Obiecuje. Ja jestem pokojowo nastawiony czlowiek. Chyba, ze Twoj nick to mauritus lub simly, ktory obrazil moja zone bezpodstawnie i nawet nie przeprosil.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości