Flo napisał(a):rex napisał(a):jestem wyluzowany .. mojego kandydata nie ma .. najbardziej sie stresuja tu POwcy i PiSowcy
ale morde najwiecej Ty drzesz
morde... Flo
czy ty wiesz wogle co to jest kultura 
Flo napisał(a):rex napisał(a):jestem wyluzowany .. mojego kandydata nie ma .. najbardziej sie stresuja tu POwcy i PiSowcy
czy ty wiesz wogle co to jest kultura 
Stavro napisał(a):Flo napisał(a):rex napisał(a):jestem wyluzowany .. mojego kandydata nie ma .. najbardziej sie stresuja tu POwcy i PiSowcy
morde... Floczy ty wiesz wogle co to jest kultura
Flo napisał(a):Stavro napisał(a):Flo napisał(a):rex napisał(a):jestem wyluzowany .. mojego kandydata nie ma .. najbardziej sie stresuja tu POwcy i PiSowcy
OT: Ty mnie chcesz kultury uczyc? Ty?![]()
A co do tematu, do rana bedziecie donosic ktory oboz wiecej zlamie ciszy wyborczej?

Stavro napisał(a):Flo napisał(a):Stavro napisał(a):Flo napisał(a):rex napisał(a):jestem wyluzowany .. mojego kandydata nie ma .. najbardziej sie stresuja tu POwcy i PiSowcy
OT: Ty mnie chcesz kultury uczyc? Ty?![]()
A co do tematu, do rana bedziecie donosic ktory oboz wiecej zlamie ciszy wyborczej?
ciebie kazdy moze...

simplicissimus napisał(a):Taka informacja dla PO:
Dziś stwierdzono zakłócanie ciszy wyborczej w dwóch sklepach, gdzie kupujący mogli zaopatrzyć się w ulotki wyborcze J. Gromka.
Policja zajęła się także sprawą młodych ludzi zalepiających około godz. 19.00 plakaty H. Bieńkowskiego przy ul. Jedności Narodowej. Zrobiono im zdjęcia, więc życzę powodzenia, tym bardziej, że noc jest długa.
Z tego co wiem, miejsca przed wszystkimi lokalami wyborczymi zostały dziś sfotografowane. Też radzę uważać, bo bujna wyobraźnia może kosztować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości