Bieńkowski przegrał sprawę z Gromkiem

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez M@dF » piątek, 24 lis 2006, 17:04

simplicissimus napisał(a):
M@dF napisał(a):I co na to nasz "bezstronny" dziennikarz simplicissimus?

Coś ci powiem. Jesteś pusta jak dzwon w środku. Jest mi przykro, że muszę to powiedzieć. Obrażasz mnie i atakujesz. Nigdy nie zrobiłem tego wobec ciebie, bo po prostu cię lubię.

Twoja orientacja w polityce jest wiedza mrówki o lesie. Jeśli godzisz się z kłamstwami Janusza Gromka, Sebastiana Karpiniuka czy Marka Hoka, to sorry. j0shu4 zacytował ci orzeczenie sądu. To za mało dla ciebie. Trudno.

Obrażasz mnie, podważając moją bezstronność. Przykro mi, że twoim szefem jest kłamczuch.

Widac jakim jestes spostrzegawczym dziennikarzem. Nie potrafisz nawet odroznic kobiety od mezczyzny. To po pierwsze.
Po drugie to ja do ciebie pisalem, ja czyli M@dF a nie moja zona slonkokg.
Jeszcze raz ja obrazisz to na zywo inaczej porozmawiamy.
Na mnie mozesz pisac bo mi wisi zdanie malowiarygodnego dziennikarza, ktory plci nie potrafi nawet rozróżnić ale od mojej zony wara.

Juz mozesz leciec do sądu za przykladem twojego pana.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez mtex » piątek, 24 lis 2006, 18:24

M@dF napisał(a):

Z dzisiejszego wywiadu Sipliego z dr Wieczorkiem dowiedzialem się ,że Simpli nie jest bezstronny czy zangażowany simpli jest poprostu tylko "indyferentny" .
indyferentyzm moralny:
1) postawa obojętności w stosunku do obowiązujących w danej grupie norm moralnych; przeciwieństwo zaangażowania;
2) zatarcie granicy między dobrem i złem prowadzące do relatywizmu i nihilizmu
Do niego pasuje rczej pkt. 2 , a swoja droga dziwie się jak madry gośc ( za takiego uważam dr Wieczorka - nie mylić z Adamem Wieczorkiem ) dal sie podpuścic i wystąpil w takiej "bezstronnej audycji wyborczej".
Simpli nazywa publicznie innych klamcami, "pustymi dzwonami" a sam łże ,kłamie, kreuje ,przeinacza itp.itd. .Simpli nie obrażaj sie tylko, odsczekam to za tydzień i będę czekal na Ciebie przy kuli przed ratuszem z kwiatami jeżeli p.Błaszczyk zostanie wiceprezydentem. Natomiast ,jeżeli nie ,do dla mnie i myśle, że dla wielu będziesz dziennikarzyną a nie dziennikarzem
mtex
Bywalec

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 24 lis 2006, 19:51

Jeżeli Błaszczyk zostanie wice równiez wszystko odszczekam, jezeli ine pozostanie mimprzestac nazywać simpliego redaktorem i zaczne tytułować pisarczykiem.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez mauritus » piątek, 24 lis 2006, 21:39

M@dF napisał(a):

Coś ci powiem. Jesteś pusta jak dzwon w środku. Jest mi przykro, że muszę to powiedzieć. Obrażasz mnie i atakujesz. Nigdy nie zrobiłem tego wobec ciebie, bo po prostu cię lubię.

Twoja orientacja w polityce jest wiedza mrówki o lesie. Jeśli godzisz się z kłamstwami Janusza Gromka, Sebastiana Karpiniuka czy Marka Hoka, to sorry. j0shu4 zacytował ci orzeczenie sądu. To za mało dla ciebie. Trudno.

Obrażasz mnie, podważając moją bezstronność. Przykro mi, że twoim szefem jest kłamczuch.

Widac jakim jestes spostrzegawczym dziennikarzem. Nie potrafisz nawet odroznic kobiety od mezczyzny. To po pierwsze.
Na mnie mozesz pisac bo mi wisi zdanie malowiarygodnego dziennikarza, ktory plci nie potrafi nawet rozróżnić ale od mojej zony wara.

To groźba i niskich lotów teksty. Jak coś się stanie simpliemu to Ty pierwszy za to prykniesz australopiteku.
mauritus
Terminator

Postprzez Flo » piątek, 24 lis 2006, 22:13

mauritus napisał(a):
M@dF napisał(a):

To groźba i niskich lotów teksty. Jak coś się stanie simpliemu to Ty pierwszy za to prykniesz australopiteku.

Wszyscy jestescie zenujacy, normalnie metr mulu, z Kalim na czele
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 24 lis 2006, 23:09

mauritus napisał(a):To groźba i niskich lotów teksty. Jak coś się stanie simpliemu to Ty pierwszy za to prykniesz australopiteku.

A co ma mu się stać :?:
Coś sugerujesz :?:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez mauritus » piątek, 24 lis 2006, 23:26

Idź do doktora Karpiniuka :lol:
mauritus
Terminator

Postprzez pakuś » piątek, 24 lis 2006, 23:55

Admin nie reaguje - zostaja domniemania dlaczego?
pakuś
Twardziel

Postprzez Arkadiusz K » sobota, 25 lis 2006, 08:20

mauritus napisał(a):Idź do doktora Karpiniuka :lol:

Gadaj z głupim przez telefon to cie opluje.

Z tą żałosna osobą już nie rozmawiam.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez qrczak » sobota, 25 lis 2006, 10:37

Tu się wychowałem, tu chodziłem do szkoły, tu powiedziałem nie do końca prawdę, przepraszam to on mi kazał tak powiedzieć.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Stavro » sobota, 25 lis 2006, 10:45

qrczak napisał(a):Tu się wychowałem, tu chodziłem do szkoły, tu powiedziałem nie do końca prawdę, przepraszam to on mi kazał tak powiedzieć.

ufloludki ??
Stavro
Rycerz forum

Postprzez pakuś » sobota, 25 lis 2006, 14:40

ptaku napisał(a):Znowu kogoś obrażasz mauritius... Wnioskuję o ostrzeżenie dla tego użytkownika.

wnioskowałem kilkakrotnie nawet na pw , ale sam dostałem ostrzeżenie
pakuś
Twardziel

Postprzez rysio » sobota, 25 lis 2006, 15:12

M@dF napisał(a):(...)

Khm...
W cywilizowanym świecie czasami spuszczenie komuś w******** bywa nieodzowne. Cham czy pan... pan czy cham. Czasami jeden rzekomo wysokiej kultury człowiek o kilka razy za dużo powie o kilka słów za dużo. Nauczeni, że mówienie do niego nic nie pomaga, prośby i przekonywanie itd. inteligentni i mądrzy ludzie muszą uciec się do przemocy, przekonani, że ta ostateczność niesie za sobą jedyną nadzieję zmiany podejścia takiego człowieka do życia i innych ludzi. Stąd w Kodeksach cały wachlarz kar ograniczających ludzką wolność równie dobrze co solidne obicie. Bo czasami już po ludzku z delikwentem nie można... Jednemu tu najzwyczajniej od dawna się już zbiera. A bezkarny przecież być nie może...
rysio
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg