Skatepark oddany bez firmowych homologowanych ławek

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Skatepark oddany bez firmowych homologowanych ławek

Postprzez Eureka » czwartek, 23 lis 2006, 11:02

W dniu wczorajszym byłem świadkiem, jak inwestor wymieniał ławki na nowe firmowe z homologacją.
Okazuje się, że prezydent Bieńkowski w pogoni za fetą przedwyborczą otworzył skatepark z elementami urządzeń, które nie mają homologacji. Chęć błyszczenia w świetle kamer i fleszy wzięły górę nad rozsądkiem. Na kogo by zgonił winę, gdyby doszło do wypadku na urządzeniu bez homologacji. Szkoda, że nie słyszał słów, które ja usłyszałem z ust robotników, którzy rozbierali to, co było przez nich pieczołowicie wykonywane. Gdzie był przedstawiciel Bieńkowskiego, jak montowali urządzenia? Kto przyjmuje obiekt i dopuszcza do eksploatacji, jak urządzenia nie mają homologacji. Nowe urządzenia kosztują około 6200 zł.+ koszty robocizny.
Panie Bieńkowski, pańskie hasło: „budować trzeba umieć”, jest na czasie.
Eureka
V.I.P

Postprzez Stavro » czwartek, 23 lis 2006, 11:04

hehe Bieniu znowu sobie wbil gola do wlasnej bramki...

a przy okazji tam jest beton ??... nie powinno byc jakiejs innej nawierzchni ??
Stavro
Rycerz forum

Re: Skatepark oddany bez firmowych homologowanych ławek

Postprzez Demurrer » czwartek, 23 lis 2006, 11:07

Eureka napisał(a): . Chęć błyszczenia w świetle kamer i fleszy wzięły górę nad rozsądkiem.

Ciężkie zarzuty pod adresem Pana Gromka, Hoka, i ilu tam jeszcze przypisujących sobie tę inwestycję kandydatów PO... błyszczących w świetle kamer na otwarciu.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Stavro » czwartek, 23 lis 2006, 11:08

Demurrer napisał(a):
Eureka napisał(a): . Chęć błyszczenia w świetle kamer i fleszy wzięły górę nad rozsądkiem.

Ciężkie zarzuty pod adresem Pana Gromka, Hoka, i ilu tam jeszcze przypisujących sobie tę inwestycję kandydatów PO...

cos w tym jest...najlepij pod wszystkim sie podpisac a potem mowic... to nie moja inwestycja...ja nic nie wiem...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez jeepi_srs » czwartek, 23 lis 2006, 11:10

Tylko ze to w TKK wystepuje Gromek a nie Bienkowski (czy tam wsytepowal).
Wiec tak samo samoboj PO
jeepi_srs
Ważniak

Postprzez j0shu4 » czwartek, 23 lis 2006, 11:12

Eureka napisał(a):W dniu wczorajszym byłem świadkiem, jak inwestor wymieniał ławki na nowe firmowe z homologacją.
Okazuje się, że prezydent Bieńkowski w pogoni za fetą przedwyborczą otworzył skatepark z elementami urządzeń, które nie mają homologacji. Chęć błyszczenia w świetle kamer i fleszy wzięły górę nad rozsądkiem. Na kogo by zgonił winę, gdyby doszło do wypadku na urządzeniu bez homologacji. Szkoda, że nie słyszał słów, które ja usłyszałem z ust robotników, którzy rozbierali to, co było przez nich pieczołowicie wykonywane. Gdzie był przedstawiciel Bieńkowskiego, jak montowali urządzenia? Kto przyjmuje obiekt i dopuszcza do eksploatacji, jak urządzenia nie mają homologacji. Nowe urządzenia kosztują około 6200 zł.+ koszty robocizny.
Panie Bieńkowski, pańskie hasło: „budować trzeba umieć”, jest na czasie.

Eureka ty lepiej skonsultuj ze sztabowcami to co wypisujesz
zdaje sie wasza radna byla oburzona wymiana lawek wczoraj
dzisiaj oburzacie sie ze prezydent zle dopatrzyl inwestycji
w telewizyjnych spotach skate parkiem chwala sie i szczyca radni z PO
no to jak to jest w koncu co ?

juz slyszalem ze euroboisko to bubel , po czym ze zdziwieniem zobaczylem
jak przedstawiciele PO zachwyceni wychwalali je pod niebiosa twierdzac ze jego powstanie to tylko ich zasluga
dajcie spokoj juz please
j0shu4
Moderator

Postprzez Flo » czwartek, 23 lis 2006, 11:15

kolejna bzdura majaca na celu dowaleniu komus? eh. Ludzie to jednak wilki i hieny
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Eureka » czwartek, 23 lis 2006, 11:16

Demurrer napisał(a):

Ciężkie zarzuty pod adresem Pana Gromka, Hoka, i ilu tam jeszcze przypisujących sobie tę inwestycję kandydatów PO... błyszczących w świetle kamer na otwarciu.

Prezydent Bieńkowski wybierał projektanta, wykonawcę, inspektora nadzoru. To Bieńkowski miał obowiązek dopilnować właściwego przebiegu inwestycji. Coś Bieńkowskiemu nie wychodzą inwestycje, oj, nie wychodzą. Nie pierwszy to raz. Dość bubli panie Bieńkowski.
Eureka
V.I.P

Postprzez Stavro » czwartek, 23 lis 2006, 11:16

Flo napisał(a):kolejna bzdura majaca na celu dowaleniu komus? eh. Ludzie to jednak wilki i hieny

dopiero sie o tym dowiedziales :)
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Mafi » czwartek, 23 lis 2006, 11:20

No tak... na otwarciu podpisywali się wszyscy... Ile to każdy dla młodzieży robi... i żeby się tylko przed kamerą pokazać.

A jak niby cos nie tak, to zwalić na prezydenta. Wymiotować się chce o tych nowych tematów, które w zasadzie nic nie wnoszą prócz nowych przepychanek kto jest bardziej beznadziejny. Ciekawa jestem, ile do jutra takich tematów powstanie. Niedobrze się robi.

Przez takie coś naprawdę niechęcacie ludzi do głosowania. Nie widzicie tego?
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Stavro » czwartek, 23 lis 2006, 11:21

Mafi napisał(a):No tak... na otwarciu podpisywali się wszyscy... Ile to każdy dla młodzieży robi... i żeby się tylko przed kamerą pokazać.

A jak niby cos nie tak, to zwalić na prezydenta. Wymiotować się chce o tych nowych tematów, które w zasadzie nic nie wnoszą prócz nowych przepychanek kto jest bardziej beznadziejny. Ciekawa jestem, ile do jutra takich tematów powstanie. Niedobrze się robi.

Przez takie coś naprawdę niechęcacie ludzi do głosowania. Nie widzicie tego?

moze o to chodzi Mafi... bo w sumie im mnie ludzi pojdzie...tym szanse Henia rosna...niestety...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Mafi » czwartek, 23 lis 2006, 11:26

Stavro napisał(a):
moze o to chodzi Mafi... bo w sumie im mnie ludzi pojdzie...tym szanse Henia rosna...niestety...

"Heniu" to sobie do dziadka albo kolegi mów :)

W ogóle nie wiem o co Ci chodzi. Walisz posty jak opętany, często sam sobie zaprzeczając. szanse to rosną na to, że frekwencja będzie rekordowo niska.
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez stefan » czwartek, 23 lis 2006, 11:37

jeepi_srs napisał(a):Tylko ze to w TKK wystepuje Gromek a nie Bienkowski (czy tam wsytepowal).
Wiec tak samo samoboj PO

ale to Bieńkowski łapczywie przypisuje sobie wszystko co w tym mieście powstało i wielkie buble niestety też :)
stefan
Bywalec

Postprzez j0shu4 » czwartek, 23 lis 2006, 11:38

Eureka napisał(a):
Demurrer napisał(a):

Prezydent Bieńkowski wybierał projektanta, wykonawcę, inspektora nadzoru. To Bieńkowski miał obowiązek dopilnować właściwego przebiegu inwestycji. Coś Bieńkowskiemu nie wychodzą inwestycje, oj, nie wychodzą. Nie pierwszy to raz. Dość bubli panie Bieńkowski.

i co podpieliscie sie pod tak zepsuta inwestycje buuuuuu to straszne
j0shu4
Moderator

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg